Hirdetés
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thedivision2
aktív tag
Nekem megjött, tegnap előtt, és előtte 2 nappal ment fel a BTU odinnal.
G935FXXU2ERE8/G935FOXA2ERE8/G935FXXU2ERD6
-
thedivision2
aktív tag
Sziasztok.
BTU Oreoban mi ez a Cella készenlétben ? Eddig nem volt ilyen, első helyen van fogyasztásban, 900 mA-t evett tegnap egész nap. Ma is már 100-at 19 kijelzőidővel. Haver A5 2017-es készülékén is előjött mióta frissített Oreora.
-
thedivision2
aktív tag
A 8.0-ban lesz arcfelismerés, vagy az csak a portolt romoknál elérhető ?
-
thedivision2
aktív tag
válasz
Petyyyyy #46757 üzenetére
Hali.
Simple alkalmazás, OTP adta ki, de bármilyen kártyával működik. Ha nem OTP-s vagy, akkor létre kell hoznod egy virtuális Simple kártyát, és a saját bankkártyádról töltögetned (azonnal töltődik, ha van fedezet a kártyádon). Onnantól kezdve teljes értékű bankkártya lesz, és máris mehet vele a fizetés. Én ezt használom, hiba mentes minden tranzakció.
Cupi 1969:
A lebutított hang előhozásán mit értesz ? Ezzel kíváncsivá tettél. Ha egy összehasonlítást belinkelnél nekem, hálás lennék.
-
thedivision2
aktív tag
válasz
Yogibear974 #46457 üzenetére
A rendszerhangokat le kell venni (amúgy is minek pittyeg feleslegesen érintéseknél, meg visszalépéseknél) és meg is szűnt a zárhang.
-
thedivision2
aktív tag
válasz
Marquess #46223 üzenetére
Szia.
Én is nagyjából másfél hónapja vettem, szerintem egy nagyon jó telefon ez még most is. Kijelző és a kamera valami eszméletlen, a nagyobb, legújabb játékok terén kell kompromisszumot kötni néha, de minden játék játszható rajta. Nálam a kamera és a kijelző volt a fő szempont, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, és simán hozzá az elvártat a készülék.
-
thedivision2
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #46178 üzenetére
Nekem legtöbbször nem engedi azokat a frissítéseket telepíteni, amik az APK Mirror-ról vannak, gondolom az lehet, amit előttem írtak, nem erre a rendszerre/telefonra készült.
-
thedivision2
aktív tag
válasz
INMOTEP #45692 üzenetére
Én 3 hete vettem makulátlan, független, dobozos, minden gyári kiegészítővel, 93-ért (100-ról alkudtam le), szóval teljesen reális az ár amit kérsz érte. Igazából volt 85-ért is, de ez volt helyben, és nekem például ér 5-10 ezer forintot, hogy ha valamit még aznap megkaphatok, amit szeretnék.
-
thedivision2
aktív tag
Sziasztok.
Van valami lehetőség arra, hogy 5 GHz-en működjön a telefonban a WiFi Hotspot ? Nem találom a beállítások között.
Előre is köszönöm a válaszokat !
-
thedivision2
aktív tag
Ez a nagy teljesítményű üzemmód csak a felbontást, és a fényerőt állítja, vagy hardveresen is tol rajta ?
-
thedivision2
aktív tag
Sziasztok.
Én is beálltam a tulajok közé. Az lenne a kérdésem, hogy a nagyobb, szebb grafikájú játékokat milyen mobilokra tervezik ? Például egy Dead Trigger 2, Modern Combat 5 és Online, CSR Racing 2. Azt értettem, hogy az S6-on nem futnak a legjobban, de hogy ezen sem ? 2 éve ez volt a legjobb Androidos telefon (tesztek alapján) és ezek már 2 éves játékok. Sok az FPS drop, és a belassulás, FullHD-bam és WQHD-ban egyaránt. Ez kicsit elszomorító. Minek ide akkor az izmos hardver ? A tochwiznek ?
Amúgy teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, gyönyörű, és tökéletes telefon, de hogy ezen sem lehet normális FPS értékekkel játszani...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest