Hirdetés
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
warezxts
senior tag
válasz
kutyek #53605 üzenetére
+1 az UAPP-nek is, brutális minőséget produkál ezzel a MorphIt funkcióval és vannak benne profilok is!!! (bár az AKG-K375-öm nincs benne, de a fejhallgatomé AKG-k272HD igen). Így profillal viszont jobban szól mint a PAA. Köszönöm hogy segítettetek, nem gondoltam volna hogy még a kis S5-ön lévő V4A-t valaha is ki tudja váltani és tud hozni olyan minőséget.
-
warezxts
senior tag
válasz
*Ropi* #53601 üzenetére
Uhhh azért így most a Poweramp alpha meglepett kutyek beállításával... nem rossz
Sajnos a USB Audio Player Pro fizetős még egy trial sincs hogy kipróbáljam, majd talán egyszer...
Mindenesetre nagyon örülök hogy ez szóba jött, úgy látszik egész szép hangzást ki lehet hozni így root nélkül is.
@kutyek: tud bitperfect lejátszást és dekódolja az MQA file-okat (Tidal Masters streamből is) - ez picit kínai -
warezxts
senior tag
válasz
*Ropi* #53596 üzenetére
Hát nemtudom... nekem még nem űberelte semmi amit a V4A ki hoz a telefonból... (Talán azért mert benne volt az AKG fülesem profilja és ahhoz igazított mindent)
Amivel meg tudtam közelíteni a minőségét (root nélkül) az a Noozxoide EIZO-rewire Pro, és a Jetaudio-ban egy két beállítás. Miben más ez a Poweraudio Alpha mint a normál PA, ez valami új? -
warezxts
senior tag
Pár hülye kérdés:
Lassan lejár a gari, és szeretném rootolni a telót, de eléggé be van lakva már, és a fontosabb dolgokról csinálnék egy Titanium Backupot.
A kérdések:
1, Ha csak rootolom, az alapból egy factory resettel jár? vagy ugyanúgy be jön a rendszer csak rootolva?
2, MAGISK vagy CF-AutoROOT inkább?
3, Melyik TWRP a stabil most? (régen érdemes volt x.y. verziót hiába volt újabb)
4, Ugyanúgy marad a Samsung téma boltom health és minden Samsung alkalmazás? (jó, Knox nem).
Köszi a profiknak a választ! Kicsit lemaradtam e témában az elmúlt két évben. -
warezxts
senior tag
Ez egy lame kérdés lesz:
Lassan lejár a gari és rootolnám, DE úgy lehet-e rootolni hogy maradjon a gyári rendszer?
Mert akkor root után Titaniummal menteném az adataim és jöhet az új ROM.
Egyébként F7-ben van Samsung themes? -
warezxts
senior tag
Mondjuk ez a téma engem is érdekelne.
Régen nagyon sokáig bírta az aksi.
Mindig fel rakom a frissítéseket, és tényleg jobban merül a telefon.
Én meg be tudtam annak hogy öregszik az aksi. Ezek szerint nem? -
warezxts
senior tag
Belefutottam egy olyanba hogy szoftver frissítés után bootloopolt a telefonom. Sajnos minden elveszett.
Egyedül a samsung Cloudból tudott vissza tenni minden appot (a nem áruházast is ami meglepett), de az app adatait nem sikerült és lakhattam be az egészet újra.
A kérdésem
1. (nem rootolt) telefonról mi az ami a legjobb backupot csinálja? (Főleg az appok adatai)
MyBackup pro / Smart Switch / Helium
2. Ha még egyszer ilyen van hogy lehet CSAK a rendszert úgy vissza tenni hogy nem csinálok wipeot? 4 fileos image file Odinnal visz mindent még a teló adatait is, a FR is törli az adatokat. -
warezxts
senior tag
AdHell 1.5.1 még szépen megy S7-en, de valamiért elfelejti a dolgát pár óra után. Van valakinek megoldása AdHell problémára? Más érdemi reklámblokkolót (inapp szintén) nem találtam még a telóra...
-
warezxts
senior tag
válasz
killzone1987 #39877 üzenetére
+1 Tőlem is a Jetaudiónak.
Az hogy PCn ezt használom az egy dolog (Nagyon szépen szét dobja a zenét 5.1-re).Az androidosnál maradva, összehasonlítottam a Poweramp-al és meg kell mondjam lejátszás minőségben a Jetaudió jobb, mert több minden állítható. Most az S7-en ez muszáj is, mivel garos a teló és nem akarom rootolni, így nem tudom feltenni a Viper4Audio-t, azaz marad a sok equalizer beállítás. Persze még így sem lehet kihozni a legjobb minőséget. Valamiért a V4A csodát tett még az S5-ön.
Galaxy S5-ön a V4A & JA kombó (minimális plusz beállításokkal, (pl, AGC, kicsi Bass mert a fülesnek nem az az erőssége stb...) kihozta a maximum minőséget, főleg FLAC-el, de min 320kbps MP3-al.
Számomra ez minőség volt még telefonhoz képest is. Ha egyszer lejár a gari, ez 1000% felkerül, mertszemmel láthatófüllel hallható a különbség.
(egyébként AKG K-375 füles, és volt profilja a Viper4Audióhoz). -
warezxts
senior tag
válasz
alcapone386 #39781 üzenetére
Köszi!
Bár nekem még a playes van fent, és idáig nem engedett be reklámot, szóval.....
Szerintem az S8 miatt kellett tovább fejleszteniük így. Csak furcsa volt hogy le került play áruházból. -
warezxts
senior tag
Adhell-el mi lett? Szanálták?
-
warezxts
senior tag
válasz
alcapone386 #39727 üzenetére
+1 - teljesen az én véleményem osztod, mintha én írtam volna le a saját gondolataimat
-
warezxts
senior tag
válasz
alcapone386 #39503 üzenetére
Hosszú kábel alatt 2 méterest értek. A Töltő fej eredeti Samu. Sebességre ugyanaz volt mint a gyári rövidebb kábel (teszteltem).
Igazából több mint fél évig működött a kábel (gyorstöltés), nem tudom mi történhetett.
- A telefon érzékeli - hogy a kábel gyorstöltő? de hogy? -
warezxts
senior tag
Van egy hosszabb (minőségi) kábelem, amivel megy a gyorstöltés. Azonban így több mint fél év után "elfelejtette" ezt a képességét. Először arra gondoltam, hogy a telefon hibája, és nem mindig szeretne gyorsan enni, néha kell neki a sima töltés. Sima gyári kábellel viszont továbbra is jó, szóval tuti a hosszabb kábellel történt valami nem az adapterrel és a telefonnal. Másik érdekesség hogy a hosszú kábellel 30%-ról is több mint 5 órát ír feltöltésre, ami azért túlzás még nem gyorstöltés esetén is... (Galaxy charge app 800mah írt)
Mi határozza meg hogy gyors töltés vagy sima töltés legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest