Hirdetés
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
killzone1987 #37464 üzenetére
Fogdoss meg egy sima s7-et is. Én pl. 1 év után átváltottam, mert nem tudtam megszokni az edge kijelzőt, bármennyire is tetszett vizuálisan. Van app, amivel be lehet állítani, hogy pár pixelnyit ne érzékeljen, de rajtam ez sem segített, tuti velem volt a baj
. Amúgy csak ajánlani tudom. Az üzemidő pl. parádés, főleg AOD nélkül, de az meg annyira zsír.
-
Akidobos74
aktív tag
Sziasztok. Tavaly augusztus óta használtam az edge-et, de sajnos nem bírtam megszokni, megfelelő app ellenére se, hogy bele ne érjek a kijelzőbe ok nélkül, plusz szinte lehetetlen (nekem) ezért megfogni. Ezt leszámítva tökéletes a készülék. Fiamé lett, végre kiszállt az almából, már a haját tépte tőle, de ez OFF.
Én váltottam a sima s7-re és rájöttem, hogy nekem ez a tökéletes. Nem hagyom el a fórumot, be-be nézek, bár nagyon aktív nem voltam, de rendszetesen olvastam a dolgokat. Talán nem nevezhető árulásnak, maradtam is, meg nem is.
Egyébként szürke importos és lengyel, gyárilag 7.0 van rajta és május 1-i a bizt.frissítés verzió rajta.
Hogy ON is legyek: edge-en (O2) tegnap frissült pár Samsungos app, az AOD is, de nem vettem észre változást. -
Akidobos74
aktív tag
Meg volt ez a fényerő állítás zseblámpailag már régebben is, anno írtam már ezeket a gyors kis menüket, de senki nem reagált rá
A gyors eszközök nevű edge panelon is lehet és MM-on is lehetett állítani.
-
Akidobos74
aktív tag
Az normális, hogy miután kikapcsoltam, majd recovery-be be és cache törlés, utána bekapcs és mikor rányomtam az alkalmazás kezelőre beadta az összes kikapcs előtt megnyitott appot?
Kiakpcsolva is áram alatt van a ram? Akkor ez nem is igazi kiakpcsolás? -
Akidobos74
aktív tag
válasz
alcapone386 #32563 üzenetére
Úgy van. Az SIII-at is úgy használtam.
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Akidobos74 #32559 üzenetére
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
gerner1 #32514 üzenetére
Csak azért mutattam képen, mert könnyebb volt, mint leírni
Lehet valami világos téma kell hozzá..?
______________________________Legutóbbi frissítés óta (O2-s készülék) megtáltosodott a zujjlenyomatolvasás, elég csak szinte egy pillanatra hozzáérinteni és sutty, nyit is. Mindjárt csinálok róla videót
-
Akidobos74
aktív tag
Ez szép
Leírásban:I made a cinematic short film about my girlfriend's graduation. Filmed and edited using Samsung Galaxy s7 only. I want to inspire everyone that our phone is capable of creating a cinematic film 😊
Editing App : KINEMASTER PRO
Camera App: FILMIC PRO
Stabilizer: ZHIYUN SMOOTH 2 -
Akidobos74
aktív tag
válasz
marquuard #30195 üzenetére
De, Nógrádban van maci.
Átléptem Recoverybe cach-t törölni és lehet csak nekem új a dolog, de érzékel a kijelző! Óvtosan fogdossátok, mert így majdnem sikerült rányomnom a Wipe Data-ra.... ( A le-föl simítással lehet lépkedni, rábökni nem mertem... ) -
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
zazenke #30121 üzenetére
Nekem volt már 4 óra sot és 7 óra sot is. Felhasználó és használat függő természetesen. Ha kihasználod, mint csúcs okostelefont, akkor 4.5-6 óra sot az átlagos, véleményem szerint. De tökmindegy, 220 és USB aljzatot sok helyen találni. Nem kell félni, a reggeltől estig üzemidő biztonsággal megvan.
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
vadászcsiga #30082 üzenetére
De. De miután kilépek eltűnik, 1-2 másodpercbe kerül.
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
vadászcsiga #29549 üzenetére
Egyetértek
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Dr_Senkihazi #29057 üzenetére
Nekem pulzál és nem kellett semmit beállítani, hogy ilyen legyen. Hm..
_______________________________________Ma olyat produkált, hogy nagyot káromkodtam. Hívok valakit skype-on, felveszi, nem hallok semmit... Ő se engem. Mondom hülye Skype, gyerünk Viber-re. Ott is ugyanez... Akkor rendesen, mobilon. OTT SEM!! Egy wipe cash és ki-bekapcs után minden oké volt..
-
Akidobos74
aktív tag
Én "sarki"gsm-ből vettem (Jemila), semmi gond vele, bontatlan, új a készülék, Német O2 szolgáltatótól. Független, hibátlan, a 2 év gari nincs, csak a törvényileg kötelező 1 év, ami minden más műszaki cikkre is. Kapom rá a frissítéseket, így jött a Nougat is. Ha netán gond lenne, a garis menet kicsit macera, mert nekik kell visszavinni és ők intézik a szervízt.
Szürke import, azért olcsóbb. ( Asszem úgy van, hogy ez jogilag használt készüléknek számít, de erre nem esküszöm, valaki aki jobban tudja javítson ki. ) -
Akidobos74
aktív tag
válasz
Akidobos74 #28915 üzenetére
Ok, user error. A com. kezdetűt töltöttem....
-
Akidobos74
aktív tag
80% ban azért vettem az S7Edge-et, mert képes volt RAW-ban menteni a képeket. Szuper volt. Erre most kiveszik ezt az opciót a Nougátban??? Nem akarom elhinni!!! Mondjátok, hogy ennyire béna vagyok, de nem találok ilyen opciót és hiába lövök Pro. módban, nincs *.dng fájl sehol...
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
hackeeeee #27784 üzenetére
Lehetett ott is állítani, ha az edgről behúzható gyors eszközök micsodából indítottad.
_______________Azt nem tudom, hogy a hatoson volt-e ilyen, de itt, amikor jobban lehúzom a redőnyt és ott vannak a kapcsolók felirattal, akkor ha a feliratra nyomok, nem az ikonra, bejön egy bővebb opció, nagy jó, ez tetszik. Vagy volt a hatoson is és jónagy láma vagyok..?
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Istyu74 #27678 üzenetére
Nekem ez
______________________________________________Maxximus: Ja, hogy az... Az nekem is fehér sajnos..
Nekem tetszik a Nougat. Fogyasztásilag mindenképp, jó lett így az AOD (még nem tökéletes, mert nem tud elfeküdni és az éjjeli óra színét, fényerejét nem lehet állítani) és az esti színszűrés is tetszik. Tudom, millió app van rá, de így stabilabb, hogy beépített app.
Akksi: Ekkor tettem töltőre:Nagy teljesítményen és HD-n megy.
-
Akidobos74
aktív tag
Nos. Reggel óta megy a Nugát, OTA-n frissült, utána azonnal FR volt. Nem vagyok egy SOT, meg üzemidő mániákus, ha kell töltöm, szerencsére nem a mezőn élek, sok helyen találni 220-at, meg powerbankot, szabad USB aljzatot. De ez most engem is meglepett. Közel 12 órás üzemidővel és közel 4 és fél órás SOT-tal jelenleg 50%-on van a töltöttség. Augusztus óta van használatban egyébként. Megy a szinkronizáció, semmi nincs tiltva, jegelve, fagyasztva, Fb, Messenger, Skype, Viber mind lóg a neten, ami wifi is meg mobilnet is vegyesen. Tetszik. Találtak valamit a kici mélnökök
-
Akidobos74
aktív tag
-
Akidobos74
aktív tag
Üdv!
Az AOD a stock email-t tudja jelezni? Ha igen, miket kell hogyan beállítani? Gmail helyett használnám inkább, de nem akarja kijelezni sehogysem, már sokféle variációt próbáltam az értesítések beállításával..
-
Akidobos74
aktív tag
Egy tapasztalat:
Package Disabler-lel tiltottam a TW-t, Nova-t használok. Egyszercsak gondoltam, megnézem milyen a SAFE mód. Kb. félóráig néztem a pulzáló SAMSUNG feliratot, próbáltam minden billentyű kombinációt, semmire nem reagált. Néha rezzent egyet, néha 3-at... Ugye nem tudott betölteni a TW, mivel "el volt tüntetve"Aztán egyszercsak a HOME+POWER+DOWN kombival sikerült újraindulnia. Ilyen az, mikor nem lehet gyorsan kikapni az akksit...
Szóval ha véletlenül SAFE módba szottyan kedvetek indítani és tiltva van a TW, előbb engedélyezzétek, vagy ne tiltsátok. -
Akidobos74
aktív tag
válasz
-Maci- #26804 üzenetére
Nagyon tetszik, köszi az infót!
Majd egyszer, ha eljutok Budapestiába csináltatok enyémre is.
Találtam videót -
Akidobos74
aktív tag
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
enginev3.0 #22325 üzenetére
Csak a jpeg-re van hatással, azt látod a galériában. A .dng-re nem, mivel az a nyers fájl, azt utólag lehet (kell) feldolgozni.
-
Akidobos74
aktív tag
Ha az éjjeli órának a fényerejét és a színét, vagy legalább csak az egyiket a kettő közül lehetne állítani, tökéletes lenne...
-
Akidobos74
aktív tag
Nekem azt mondja a SW-ra, hogy az én országomban nem áll rendelkezésre.
Jött nekem is egy frissítés, 215Mb
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #21153 üzenetére
Nekem ha jól emlékszem, úgy működött, hogy színes csík hullámzott a széleken, ha hason feküdt a telcsi, meg talán oldalról bejött/jöhetett sms, stb opció. Nem használtam, csak kipróbáltam egyszer, ezért nem tudok biztosat válaszolni, de tuti van itt valaki, aki használja eme fantasztikus fícsőrt.
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Zsozsoka 74 #21116 üzenetére
-
Akidobos74
aktív tag
Múlt heti frissíés óta azt vettem észre, hogy a gyorstöltéskori közel forróság langyosra változott. Meg mintha a képek jobb minőségűek lennének, részlet gazdagabbak, de ez lehet csak placebo hatás. Viszont simán csinál 6 megás jpegeket automatán.
________________Nem tudom miért van Nálatok ez a Messenger probléma, én is elég sokat írkálok ott, folyamatosan megy a progi és a fogyasztási listában az utolsó, 1%-kal
Frissítem mindig pedig.
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Akidobos74 #18397 üzenetére
Bence004: szürkeimportos az enyém
-
Akidobos74
aktív tag
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Akidobos74 #17206 üzenetére
Csak gyanús volt nekem, hogy olyan, mintha szaggatna.... Felejtsétek el ezt az élő hátteret, bocsánat. Úgy látszik kevés a hardver hozzá..
Nyilván túl régi app és nincs felkészítve ekkora felbontású kijelzőre.. SIIILTE és S7E egymás mellett (alatt)
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Tybike81 #17196 üzenetére
Nem tudom sajnos, mert nekem pont az a jó, ha nem ébreszti fel.. De van egy olyan sanda gyanúm, hogy csak a rendszer appok képesek erre, a hívást leszámítva. Este lesz időm talán pütyüzni vele.
_________________________________________Kedvenc [élő hátterem], az SIII-on is ez ment nekem
már nem tudom honnan van, Play-en nincs fent. Bacik, lehet etetni őket képernyőre bökéssel.
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Gomez86 #17178 üzenetére
Juj, ezt nem tudom, mert azzal nem babráltam, úgy jó nekem, hogy nem ébreszti a kijelzőt. De az alkalmazás kezelőben ha kikeresed és rábökve, majd az értesítések-re bökve vannak a lehetőségek. Nem tudom külső app felébresztheti-e a kijelzőt. De nyilván, látsd Skype, Viber, stb..
( Baromi szar este, vezetés közben, hogy hirtelen kivilágosodik minden, a szemem meg kiég.. ) -
Akidobos74
aktív tag
Azt szeretném, ha sms jön, ne ébredjen fel a kijelző. Legyen hang/zizz, de kussoljon a kijelző. Ilyet lehet...? Én már egy ideje próbálgatom, de nem akaródzik összejövődnie... Ahogy Gmail-t is lehet így, meg Messengert is...
SikerültDe már egy 3/4 órája vacakoltam..
-
Akidobos74
aktív tag
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
xcel2000 #16575 üzenetére
Igen azzal.
MEríti, de csak éjjel használom így csak valami 10-15%-ot veszítek az akksiból. Úgy dobja meg, hogy gyakorlatilag egy fekete hátteren futtatja a kívánt órát.Tehát a töltés led sem világít, megy a kijelző, csak ahol fekete ott ugye nem mennek a pixelek. Nem tudom jobban elmagyarázni, de biztos érted. -
Akidobos74
aktív tag
válasz
xcel2000 #16573 üzenetére
Gyári rom van, bár pár alkalmazást tiltottam package disabler-rel, de csaltam ám.
Éjjelre egy külsős AOD progit használok éjjeli óra gyanánt és az dobja meg a kijelző időt -
Akidobos74
aktív tag
válasz
Joe.36 #16332 üzenetére
Én is ebben hordom, de mi van, ha pont pofára esik..?
Egyszer pont a két oldalas tpu tokban volt és akkor esett pofára, megvédte. De sajna az egyik oldalon kicsit nem fekszik rá rendesen a kijelzőre és erősen kell nyomkodni. Az írás szenvedés vele...
_______________________________________Ez az Otterbox Strada tényleg szép és elegáns, de a mágnes kizáró ok sajnos. Iránytűt elhúzza...
A Love Mei már nekem nagyon otromba. -
Akidobos74
aktív tag
válasz
vadászcsiga #16324 üzenetére
Igen. Viszont megvédi a 200K-s telcsit. De csak külföldről lehet beszerezni...
-
Akidobos74
aktív tag
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Jacksonrodeo #16150 üzenetére
Én nem Telekom rom-os vagyok, nekem is van frissítés AOD-ra. Maga az AOD jelzett a beállításokban. Vannak új fícsörök. Azt írja, hogy óránként kevesebb, mint 1%-ot eszik az akksiból, de természetesen ez labor mérés, a valóság mást mutathat.
Az éjjeli órára lenne jó pár opció, kár, hogy azt nem birizgálják frissítésileg. Jó lenne ha a fényerőt lehetne állítani (nekem túl sok), meg ha a színét ie lehetne állítani, tökéletes lenne. -
Akidobos74
aktív tag
válasz
Akidobos74 #15572 üzenetére
Egy ikon csomag okozta a reklámokat...
-
Akidobos74
aktív tag
Valami nem stimmt. Ma reggel lehúztam a tőtikéről és fél 6-ra 8%-on lett. Valószínűleg köze van hozzá, hogy tegnap óta ahányszor feloldom, de még netezés közben is, reklámokat dobál fel!! Nem tudom hogy lehetne leállítani. Olvastam a Google beállításait, meg amiket írkál, ha az "i" betűre klikkelek a reklámon... Megőrjít!
A másik, hogy hiába kapcsoltam ki az egy érintéses micsodát, épp ezt a topikot olvastam, mikr jött hívás és a saját szememmel láthattam, hogy épp csak elindult a vibramotor, már el is utasította a hívást....
Lehet este nyomok egy FR-t neki... :-( -
Akidobos74
aktív tag
Köszönö a válaszokat hívás elutasítás ügyen! Igen, amúgy jelez mindig, csak zsebben önkényeskedik. Az egyérintéses mód valóban be van kapcsolva, kikapcsolom, kiderül. Köszi a tippet. Bár utálom az elhúzós hívás fogadást, de majd nem fogom
_______________________________________RAW-JPEG-hez: igen, ott utána fel kell dolgozni a képet erősen, nem kicsi élesítést használva, ezért olyan vivid a jpeg-je, mert bátran élesít a sw.
Példa:
Nyers (módosítás nélkül, csak kicsinyítve 1024p-be és jpg-be konvertálva):Direkt link
Majd feldolgozva telcsin, Snapseed-del:
Direkt link -
Akidobos74
aktív tag
Az vajon miért van, hogy mikor zsebben van a telcsi és hívás érkezik, bontja a hívást azonnal. Meg se szólal és értesítés sincs. Mondják hívtak, mondom nem, lenne értesítés. Megnézem a naplóban és hopp, ott már mutatja, hogy nem fogadott hívás volt
Már nem tudom mit keressek a beállításokban, ezt a zsebben véletlenül világítást is kikakapcsoltam már... Valami bezavarhat a közelség érzékelővel, vagy nem tudom.. Volt már valakinek ilyen problémája? -
Akidobos74
aktív tag
Jött frissítés. Bő 20mega.
Független a készülék. -
Akidobos74
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #15248 üzenetére
De.
Csak nem azonnal. -
Akidobos74
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #14898 üzenetére
Ez tudja, viszont a fogyasztása közel nem olyan jó, mint a gyárié.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest