Hirdetés
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
válasz
Jack Oneill #51684 üzenetére
Ok. de szombaton még semmi gond nem volt vele. Az alkalmazás frissítések kézzel történnek nem automatikusan - ezért nem értem mi történhetett...
-
xedos
addikt
Bármi ötlet?
Összes alkalmazást bezártam, telefon újraindít Wipe Cache...
33%-on volt. 1A-es töltővel töltöttem csurig - mérve 2200mAh ment bele (így kb 3300-as az akksi.
Reggelre használat nélkül megint 67%-ra merült? De nem látszik mi eszi meg... -
xedos
addikt
Kezdek besokalni...
Amióta 8-asra frissült, egyre szarabb az üzemidő...
Mondjuk nálam max 3-4óra volt a csúcs kijelző idő :-(
Tegnap feltöltöttem, minden alkalmazást bezártam, reggel 6-ra 67%-al fogadott...Reggel nyomok egy újabb wipe cachet. Délután megnézem mennyit tölt az akksiba...
1hónapj még 3400mAh-t mértem... -
xedos
addikt
válasz
Yogibear974 #51237 üzenetére
Én Rock márkájú szellőzőbe rakhatót használok. Elfordítható, jó.
-
xedos
addikt
Nekem is frissült...
Wipe cache megtörtént.
1Amperos töltővel feltöltve - aksi kb 3500mAh-t tud még. (mértem - addig volt rajta, amig áramot vett fel. Amúgy 90% felett már telinek jelzi 100%-ot mond és zöldre vált a LED.
11óra alatt 20perc képernyővel 76%-ra
15óra alatt 46perc képernyőidővel 61% -nem az igazi :-( -
xedos
addikt
Próbálgattam, hogy automatikus hálózat vagy fix 2G-3G-n legyen a telefon.
Otthon gyenge a térerő...
Este feltöltöttem éjszaka óránként 1%-ot merült. Utána bejöttem a munkahelyemre 1óra 40perc mobilnetes képernyőhasználat után már csak 58%-on van a telefon! Cellakészenlét 16% -kijelző 7% fogyasztással!
Amikor 4G-re vagy automatára volt állítva, akkor éjszaka merült kb 20%-ot és bent kevesebbet. -
xedos
addikt
válasz
Csobotario #45398 üzenetére
??? Nekem éjszaka merül kb 15%-át 8óra alatt...
Ha egész nap hozzá sem nyulok, akkor is 50%-ra merül.
Itt töbször emlegetik, hogy biztos user error... szerintem meg a különféle progik együttes hatása. Lehet valamelyik összeakad, de itt ügye 1000féle verzió lehet. Én már letiltottam a progiknak az automatikus frissítést. -
xedos
addikt
válasz
California1 #44984 üzenetére
Kapcsold ki a video stabilizálást!
-
xedos
addikt
Merülés...
Érdekes, mostanában javult a merülés... semmi sem változott. Korábban volt, hogy reggelre 85%-on volt. most már 90-91%. Tegnap mértem, hogy mennyit tölt az akksiba: 20%-nál beletolt 2800mAh-át.
A furcsa az, hogy ha folyamatosan használom ugyanannyira merül, mint amikor nem használom. 5óra kijelző idő összejön akkor. Én sem mertem nekiugrani a firmware visszaállításnak. -
xedos
addikt
válasz
gerner1 #42282 üzenetére
Talán most lesz időm megcsinálni az Odin-os újra telepítést. Leszedtem a fájlokat. Odinba kipróbáltam megeszi őket. De CSC-ből kettő van, van egy sima és egy HOME_CSC...
Hogy kell kezdeni? írtál FR-t is, az mi? Factory reset? Amúgy az Odin nem formáz és úgy rakja fel a firmwaret?Simple: felraktam, OTP-s kártyámat regisztráltam, de ALDI-ban próbltam fizetni és semmi sem történt .-(
-
xedos
addikt
Bakker beírod a Googlebe és van egy rakás találat.
Kell egy driver a win10-hez!!!
[link] -
xedos
addikt
Nem akarok lovagolni rajta, de: az utolsó frissítésig semmi gondom nem volt az akksival...
Azóta kb óránként 2%-ot merül!
Mellékelek két képet: (este feltöltöm, és délelőtt ez fogad, a másik pedig kora délután 1:10perc képernyő idő.
Messenger liteot használok! A rendszer és Androidos cuccok esznek - mit tegyek? wipe cache volt. -
xedos
addikt
válasz
Gercsi #42067 üzenetére
Ez szívat! Az Invitel wifijét idáig nem használtam (saját router van mögötte) tegnap bekapcsoltam, csak az s7edge csatlakozik rá. Tegnap tökéletes volt, ma erre ezzel is elkezdte, a nem biztos hogy van rajta net...
Próbáltam utána keresni, de semmi infót nem láttam, hogy egyáltalán mi okozhatja a hibát :-(Másik, nekem lengyel a telefon firmwareje, az utolsó frissítés óta zabálja az áramot :-(
-
xedos
addikt
Van ötletetek?
Routert cseréltem mindenhol rendben megy a NEt, csak az s6 és az s7edge jelzi, hogy nincs internet - közben lazán töltögeti az oldalakat... fent a wifi jel felkiáltójeles... nem értem :-(
Speedtestel nézve ping 25ms 35/8 Mbites a hálózat. -
xedos
addikt
Megint meghülyült a telefonom... az utolsó frissítés óta zabálja az áramot!
minden progit leállítottam, újra indítottam wipe cache is megvolt. Éjszaka 8óra alatt 10%-ot merül...
Most 15óra után 56perc képernyő idővel 66%-on. Mi a teendő???? -
xedos
addikt
válasz
Jack Oneill #40881 üzenetére
Én általában 1080p 60fps, de sokszor használom a 4K-t is. Lassan már úgyis 4K TV-k jönnek...
-
xedos
addikt
válasz
chipi-85 #40620 üzenetére
Én meg nem értem hogyan merül a telo...
Szombat reggel 1,5óra Net olvasgatás, Face stb alatt merült kb 15%-ot (Wifi, Bluetooth, 3G bekapcs)
Ugyanakkor ha napközben használgatom másfél óra kijelzőidővel 16-ig akkor kb 50%-ra lemegy a töltés.
Most pl az Android oprendszer és Eszköz készenlétben 4-4%
Cella készenlét,Kijelző, Android rendszer 3-3% + Google szolgáltatások 2%...
14.5 órája töltöttem fel, 40perc kijelzőidővel 72%... szóval a háttér nagyon sokat zabál. -
xedos
addikt
Nálatok nincs olyan probléma, hogy az estére ütemezett csendes mód (Ne zavarjanak) megszűnik, ha napközben egyszer lekapcsolom a csörgést, majd vissza?
-
xedos
addikt
válasz
Csobotario #40282 üzenetére
Nekem éjszaka kb 6-8%-ot merül 7-8óra latt. 3G-Wifi_Bluetoot megy.
-
xedos
addikt
válasz
Jack Oneill #37720 üzenetére
Rákérdeznék, hogy tényleg 7 óra a SOT? Nálam csak 4... igaz, ekkor még van benne 20% áram.
De két napot soha nem visz végig.... jó esetben 1.5 :-( -
xedos
addikt
Használ valaki USB-s mérőt? (ami méri a feszt és a rajta keresztül folyó áramot) ?
Ezzel szoktam ellenőrizni, hogy mennyit pakol az akksiba... idáig minden más eszköznél jól mért...
Most hogy vettem s7 edget, érdekes értékeket mutat!
20%-ra merült akksiba 2000mAh ! 0%-ra meg 2100-at tolt bele. Amúgy ha a telefon kiírja, hogy 100%-is tele, akkor még kb 5-7% hiányzik a teljesből - csökkenő ütemben, de vesz fel áramot.
Tegnap 30%-on volt a telefon és kipróbáltam egy sima 1A-os töltővel tölteni - ekkor 2400mah vett fel !!??
Kíváncsi leszek, hogyan merül ma. Igazából kb 4óra képernyő időm van, Wifi-Bluetooth és 3g bekapcsolva - használva. Reggel 6-tól este 6-ig kba 30-40% marad benne.Ebben elvileg 3600mAh-ás az akksi nem??? Ráadásul ez egy 4hónapos készülék...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest