Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• malisonX

aktív tag

válasz Alonso69 #35964 üzenetére

Nekem is hasonlóan jók ezzel az alis verzióval a tapasztalataim. Spigen másolatok az S4-esen 2-3 hét alatt totál leamortizálódtak, ezen meg egy karc sincs május óta. Azt bánom csak, hogy nem ezüstöt, hanem arany színűt vettem az arany telóra, így már lehet picit túl feminin :D Egy karbon hatású fóliát is raktam a készülék hátuljára, nehogy összekarcolja véletlen a tok és a mobil közé esetlegesen beférkőző por :)

Más: még vásárláskor írtam, hogy az S4-eshez használt filléres, gagyi, vezeték nélküli töltőre rá sem bagózik a telefon. Pedig elvileg QI szabványos és 5V-1A az outputja, ezért legalább egy lassú töltésre számítottam...
    Rendeltem helyette egy ilyet bangoodról, a napokban érkezett meg. Nagyon tudom ajánlani. Tudja a fast charge-ot a gyári adapterrel. A fent említett tokon keresztül simán tölt. Az alján körben világít a LED töltés közben, viszont fényérzékelős, nyugodtan lehet mellette aludni. Egy normális minőségű kb. másfél méteres microUSB kábel is jár hozzá. Nem áll meg töltés közben vagy ilyesmi, 100%-ra tölt. Valamennyire nyilván melegszik, mivel ebben nincs venti, mint a gyári samsung gyorstöltőben, de szerintem ez még teljesen vállalható.

Új hozzászólás Aktív témák