Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Tegnap este azt vettem eszre, hogy lassan tolt a telefon. Ma a korabbi Lineage telefonalasi es hang recseges miatt a gyari ROM bizonyitasa utan (nem hw-es a hiba), ment fel a Resurrection tegnapi build-je. Azonban azt vettem eszre, hogy ma se notebook, se PC nem ismeri fel, harom USB kabelt is probalva. Pld. az Odin-nal lathato a legjobban, hogy mikor van kapcsolat a gep es a keszulek kozott. Ha fejjel lefele van a keszulek, mert akkor a kabel sulya huzza lefele es erintkezik. Azonban amikor toltom, mindegy a keszulek pozicioja az asztalon, akkor a battery LED folyatosan vilagit, ugy tunik folyamatosan tolti is, csak rohadt lassan. 84%-nal 1 ora 25 perc van hatra. Erdekes ez az egesz. Ugy tunik folyamatos a toltes, csak rettenet lassu. Azonban gep kozti kapcsolat csak akkor van, ha fejjel lefele van a keszulek az asztalon, mert akkor tud ugy erintkezni a kabel a telefon aljazataban, ha a kabel sulya kicsit lehuzza azt. Tovabbra is mondom, nem esett le, nem erte viz. Jo egy hetes a keszulek, ezt csak tegnap kezdtem el tapasztalani. A tolto termeszetesen gyari.

Új hozzászólás Aktív témák