Hirdetés
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Hát erre csak akkor kaphatnánk választ, ha szétszednénk jobban egy eredeti Samsungot és egy Nillkint is.
De ne felejtsük el, hogy a nagyobb nevű gyártók is számtalan terméket gyártatnak Kínában, a Kínai gyártás nem egyenlő a silány minőséggel. Attól még lehet minőségi is egy termék meg silány is.
Amúgy meg simán el tudom képzelni, hogy a Samsungosban nincs ilyen kifinomult processzoros vezérlés és jobban veszteséges a töltés vele, így több veszteséghőt termel, és ennek elvezetésére kell bele a ventilátor. A Nillkinben pedig a kifinomult vezérlés miatt kisebb a veszteség, nem melegszik annyira, hogy kelljen a léghűtés. De ezt a gyanúmat csak a két töltő komolyabb vizsgálatával lehetne alátámasztani, csak hangosan gondolkodtam.
Amúgy közben meg rájöttem, hogy van a Nillkin töltőm papírdobozán egy hologramos eredetigazoló matrica!
Ennek a matricának az alján le kellett kaparni egy csíkot (mint a sorsjegyeknél) és találtam egy 20 jegyű eredetiség ellenőrző egyedi kódot!
Ezt a kódot beírtam beíram a Nillkin Anti-fake Center oldalán itt: [link], és tádáááám, kiírta, hogy eredeti a cuccom és ez volt a legelső alakolom, hogy ezt a számot ellenőrizték.Őszintén szólva csalódtam volna, ha a Banggood-tól hamis cuccok kapok. Ők nagyon kényesek arra, hogy hamis termékeket ne áruljanak. Nem úgy, mint az ebay, aliexpress, stb. Szóval ez tutira eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest