Hirdetés
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
YetiSensei
csendes újonc
válasz
dvtkfan #10277 üzenetére
A szervizek is kamuznak sokszor hogy ne kelljen valamit gariban megcsinalniuk szóval en a helyedben atoblitenem édes vízben jol kiszaritanam es ha nem mukodik akkor vinnem szervizbe a sós vízről azt se tudnám mi az... Hol lelhető fel... Hogy én tengerben?!? Hát úgy nézek en ki? Szoval tagadnam... Ha bizonyítja hogy sós viz érte (nem csak ramondja hanem be is bizonyítja) akkor meg "jah hát ezzel jarok futni, lehet hogy az izzadság nem?" szerintem ennyi Magyarországon siman belefer. Mintahogy a "nem rendeltetésszerű használat" - ba is sok minden belefer. Pl az egyik edzocipom talpa felig levalt es probaltak megvezetni, hogy tuti vizes helyen jartam benne sokat es hat ez nem rendeltetésszerű használat... Stb stb. De ez en vagyok... Kényesebbek/kulturaltabbak majd kifizetik a szervizt maguknak...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest