Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborovics
csendes tag
Ez nem újdonság, több európai kórházban vannak már ilyen robotok. Magyarországon is van jó pár éve a Honvéd Kórházban. Mielőtt a sok szokásos politikai mantrát leírnátok, jó lenne, ha tájékozódnátok.
...
-
Dr. Romano
veterán
Majd ha már ember formájúak lesznek, akkor nekünk már ezt kitűzőként kell majd viselni:
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
őstag
Én egy kicsit szexibb nővérre számítottam ....
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Agostino
addikt
dehogy megy neki. a jó pár éves samsung robotporszívom is udvariasan kikerül ha a konyhában van dolga én meg teszek-veszek. sosem jött nekem, pedig aztán a fasorban sincsen egy ilyen géphez képest.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
RozogA87
tag
Mondjuk én már a robotorvosokat várom. Megszűnne a hálapénz. Az AI a databankjában tárolt adatokból pedig lazán összerakná mi bajod. Vérképbeli eltérésekre is korrektül figyelne. Értsd: nem bagatellizálna mint az orvosok. A páciens félelmeit is csak akkor tartaná alaptalannak ha vizsgálatok során bebizonyosodik hogy így van.
Az intelligens emberek hajlamosabbak a mentális betegségekre. Állítják a hangok a fejemben.
-
KFORboy
senior tag
-
Lacok
őstag
Még egy picit csiszolnak a formavilágán és olyan lesz mint egy R2-D2-es.
[ Szerkesztve ]
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
Feketelaszlo
senior tag
Sejtem mire gondolsz, de - még ha a radaros és kamerás érzékelők csődöt is mondanának - azt a pár száz wattos motort ami a robotban lehet egy 10-20 kilós test már simán lefékezi, aligha tudja focilabdaként ide-oda taszigálni a szerencsétleneket. Hacsak nem arra programozták a japán mérnökök, hogy akadályba ütközve fusson neki messziről, lendületből (valószínűtlen egy kórházi segédeszköz esetén).
-
katona84
tag
Az a gáz, hogy térdmagasságban nincs rajta emergency stopp!!
A tolószékből kiborult szerencsétlenekkel simán Carmageddonozhat. -
nullpoint
őstag
válasz jonnyjoker01 #21 üzenetére
Szerintem is. És az oldal címe is az lesz hogy Prohardver: világmegváltás most
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
Fryskitt
addikt
válasz #33253120 #14 üzenetére
Okoska... ennyire nem tudsz a sorok között olvasni, vagy tudsz, de nem állod meg, hogy beszólj, vagy te vagy az egészségügyi miniszter álnéven?
Első esetben értsd a szarkazmust, második esetben ne velem éld ki a kisebbrendűséged, harmadik esetben meg dolgozz jobban.Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Fryskitt
addikt
Ez a jobban teljesítő magyar munkaerő hiányt is megoldja. Ja, nem. Nincs rá pénz.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
nitrogen01
csendes tag
30 évvel lemaradtak ezzel az okos éjjeliszekrénnyel
[link] -
Ha lassan adja be a szúrit,tuti lerúgom a szenzort a fejéről...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
atike
nagyúr
Ápolói feladat...? Mi? A minták / gyógyszerek ide-oda szállítása?
-
-
nullpoint
őstag
válasz Juhaszatti #5 üzenetére
Vaaaaagy: Lesz egy robot ami powerbank és ha kell akkor megy a merülőfélben lévőhöz és tölti menet közben
-
oszi666
őstag
Egy műtét után lábadozó infúziós állványt tologató éppen sétáló betegnek véletlenül neki megy már ez a sebesség is gázt tud okozni.
Nem kell ezeknek egyelőre rohanni főleg hogy pilot projekt. Valszeg inkább az emberekkel lesz baj nem a gépekkel.It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Fred23
nagyúr
Ez szerintem egy tök hasznos, jövőbe mutató ötlet! A "maximális közlekedési sebességük 3,6 km/h" mondjuk kevés, miért nem lehetett legalább egy gyorsabban járó ember sebességét megkapniuk? Így spórolnak talán az akkuval?
-
nullpoint
őstag
"....ha érzékelik az akkutöltés alacsony szintjét, felkeresik a töltőállomást."
Az vicces lesz amikor visz egy vérmintát vagy egy eszközt ami kéne gyorsan, és közben megáll egy pár órácskára töltikézni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asszociációs játék. :)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Sweet.tv - internetes TV
- Assetto Corsa EVO
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával