Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz Illusion1010 #24 üzenetére
jó nagy baromság nekem a The Cleveland Show-t irja és azt se tudom az melyik sorozat
-
TOM-202
senior tag
válasz juliabrilke #59 üzenetére
Ezzel én is tisztában vagyok és ismerem a "Hidemyip"-t is, csak nem torrentezek le semmit. Mindent megveszek eredetiben, ami meg nem érdekel igazán arra meg úgysincs időm soha sem, akkor meg minek töltsem le.
-
TOM-202
senior tag
Nekem még mindig azt írja ki hogy : Hi. We have no records on you.
Lehet hogy azért mert nem is torrentezek? -
addikt
válasz Depression #56 üzenetére
HD DVD-rip?
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Hell Knight
csendes tag
Szerintem ilyet csak Terroristák vagy pedofilok állíthatnak!
Börtönbe velük! -
BonFire
veterán
Hát mondjuk az tényleg necces, hogy céges gépről warezol, mert ha hazamegy, és otthon privátban csinálja, az az ő dolga. De így, hogy be lehet azonosítani, hogy a RIAA gépe, az már tényleg ciki.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
anulu
félisten
"Miért pont a szerzői jogvédő ne warezolna?"
de akkor legalább ne tűntetné magát fel úgy, ahogy teszi
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
BonFire
veterán
Jaj, ne tetessék már magukat naivnak, és ne nézzék komplett hülyének a társadalmat. Én pl személyesen ismerek olyan fináncot, aki ukrán csempészbenzinnel jár és Prilukit szív. Gondolom, nincs egyedül vele.
Miért pont a szerzői jogvédő ne warezolna?
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
attisx
addikt
Egy biztos, a T-Mobile-os mobilnet felhasználók előszeretettel "kalózkodnak". Akárhányszor csatlakozom újra a telómmal, mindig méteres listát kapok számomra ismeretlen cuccokról...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
hemaka
nagyúr
hehe, kellemetlen..
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
ChipKng
aktív tag
"az amerikai IP-regiszter szerint a RIAA-hoz tartoznak. A kiadói szövetség szóvivője szerint ez nem bizonyít semmit"
Ha tenyleg nem bizonyit semmit, akkor miert is buntettek meg tobb ezer embert IP cimmel bizonyitva a bunosseguket? Errol ennyit.
2B OR NOT 2B that is FF
-
anulu
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Szerinte ezt töltöttem le Women.Seeking.Women.76.XXX.DVDRip.XviD-Pr0nStarS
Azt se tudom mi ez.Hope was the right choice, and it always will be.
-
anulu
félisten
amúgy nem tudom, hogy milyen presztizs veszteségről van szó a cikkben. eddigi tapasztalatok alapján az éti csiga hozzájuk képest egy komplett gerincoszlop...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
atike
nagyúr
Mégis mit gondoltak...? Szép kis pofáraesés... Kell az nekik...
-
Angel1981
veterán
Ez nagyon jó!
Szép nagy fricska! -
callmeakos
veterán
Mit agyunk úgy meglepődve, ők is emberek.....
(#37) anulu Ezt jól megtetszett fogalmazniAll→M8
-
Psych0
őstag
"ez nem bizonyít semmit"
másnál bezzeg bizonyít...
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
putti
aktív tag
Én is megnéztem, nekem valami Elvis Presley album letöltését írja ki. Érdekes, mert én finoman fogalmazva utálom Presley zenéit. Egyébként hogy honnan szed ilyeneket......................... Érdekes.
-
anulu
félisten
"az amerikai IP-regiszter szerint a RIAA-hoz tartoznak. A kiadói szövetség szóvivője szerint ez nem bizonyít semmit"
kedves, nőnemű felmenőjük azon bizonyos testrészét, azt!
-
Depression
veterán
Nekem is volt olyan munkahelyem, ahol olyankor is kellett bírságolni felső utasításra, amikor az számomra nem volt morálisan elfogadható.
Pláne a rendszergazdák olyanok, akik mit sem törődnek a munkaadójuk hitével.A másik: Lesz majd nagy eltusolás. Egy belső vizsgálat majd kimutatja, hogy a legkisebb dolgozó vétett, őt majd nagy hírhadjárat mellett kirúgják, és példát statuálnak vele. Megint a cég jár jól.
Dexter??? Öregem, a nagy usában online nézhető legálisan, zene letöltésére jó a dzsatubé, vannak (félig-meddig) legális programok erre. Tehát ismét bebizonyosodott, hogy nem az ingyenesség volt a legfőbb ok a torrent mellett, hanem a könnyű elérhetőség.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Televan74
nagyúr
Akasztják a hóhért!
De legalább tudjuk hogy ott sem robotok dolgoznak. Ők is emberek, és ezáltal tudnak hibázni is.Mindenbe beleugatok!!!
-
TOM-202
senior tag
Hát ez mekkora! Visszanyalt a fagyi.
-
addikt
válasz #41018624 #30 üzenetére
elég egyértelmű, hogy akkor ír ki mást, ha épp olyan IP-vel nézed meg az oldalt, amivel korábban épp egy olyan nyílt tracker-en töltöttek le épp akkor, amikor az oldal adatbázisához felhasznált adatokat is épp gyűjtötte a kapcsolódó IP-ket.
egyébként eleve kicsi a matematikai esély, tekintve, hogy 50 millió rekordjuk van csak.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
moonman
titán
nyilvánvaló, hogy csak bizonyítékot gyűjtöttek.
-
addikt
bizonyára dinamikus IP címed van.
-
Zirowe
nagyúr
Nekem meg ezt írja:
Well, you are in the clear. But look what others doPedig..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
félisten
Well, you are in the clear. But look what others do
Nekem tökéletes eredményt hozott.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Illusion1010
senior tag
Kipróbáltátok ezt a YouHaveDownloaded.com -ot?
Nekem azt mondta hogy letöltöttem a Skyrim soundtrackjét. És persze hogy nem. Szóval mennyire megbízható egy ilyen oldal?! -
Zirowe
nagyúr
Halkan megjegyezném, hogy az országgyűlési könyvtárban van egy elég nagy sebességű nyílt wifi hálózat, amin tiltva van a torrent elérés, de az oldalakról való letöltés nem.
Mellettem lévő srác hetek alatt több száz gb-nyi cuccot töltött így le, de egyszer se jött a tek, hogy elvigye őt.
Amúgy azok az ügyvédek, akik küldözgetik a felszólításokat másoknak, hogy letöltöttek és fizessenek, gondolom úgy jutnak bizonyíték birtokába, hogy ők is elkezdik a töltést, azok miért nem kapnak semmit?
Lám, lám, az ip nem bizonyít semmit.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
domi007
őstag
válasz Mr.Csizmás #1 üzenetére
Vagy valaki őket használta VPN-nek
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
HARDVERAPRÓD
Nahát hogy mik vannak...De nem lep meg..
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
csigabig
tag
Bagoly mondja verébnek hogy nagyfejü !
-
addikt
elsőre azt akartam írni, hogy "SOPA-s", de aztán rájöttem, hogy ez zseniális. majd hatalmas kártérítést követelnek maguktól (peren kívül, hogy ne legyen perköltség), amit be is fizetnek majd (maguknak) és egyrészt elmondhatják, hogy nem kivételeznek senkivel, másrészt példát állítanak arra, hogy mekkora kártérítések lehetnek.
vagy esetleg így figják visszavenni a beszállítóiknak kifizetett összegeket...
[ne vegyél komolyan]
-
félisten
Most mi van? Éppen jogalapot teremtettek maguknak. Sztem össze kéne dolgozni a CIA-vel, mert a kalózok már mindenhova beszivárogtak.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
PHM
addikt
Ha ez igaz, - és miért ne lenne az, hisz ott is csak emberek dolgoznak -
akkor hogy is mondjam, hát elég ciki...Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
ViZion
félisten
válasz blueMerle #13 üzenetére
De hiszen tolvajok vagyunk mind, már a CD,DVD, HDD, stb. árában fizetünk is érte... mert úgyis lopott zenék lesznek rajta...
Szeretném, ha mindenkit becsuknának egy hétre aki feszítővasat vesz, mert tutira betörő.
Lópélót a fenekükbe, újra kell gondolniuk, nem lehet erővel formálni a netet, főleg nem ebbe az irányba.Ha lennének normális, olcsó netes tékák, akkor ki kalózkodna? Ki a franc várna x órát/napot pl. egy régebbi filmre, amit már nem osztanak meg?
Online ócó tékát a népnek! Fizetek (bolti DVD ár töredékét, hiszen csak kölcsönzöm), letöltöm, megnézem (pl. 24 órán belül), törlöm. Legálisan. Bonyolult lenne?Persze nem minden t oldana ez meg, és nem is azonnal, de még egy kis lépés ugye...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
blueMerle
veterán
Ezzel semmi baj nincs, és lehetséges amit mondasz, de:
a jogvédők akkor is ráhúzzák az emberre a vizes lepedőt ha pl. kódolatlan wifijére a szomszéd Dezsőke csatlakozik és letölti az összes Zámbó remekművet.Akkor a jogvédő szervezetnek nem kötelessége megfelelő védelemmel ellátni a saját hálózatát? Rájuk ez a szabály nem vonatkozik? Ugyehogyugye.
Kurva nagyot fognak most perecelni, öröm lesz nézni.
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
válasz juliabrilke #10 üzenetére
Azért olyan előfordul, hogy pár gép kint van a neten "szabadon", persze úgy, hogy a belső hálóra nem kapcsolódik.
Legalábbis dolgoztam ilyen helyen, ahol ez alap volt pl az informatikusok egy részének volt ilyen gépe... de múltkor dolgoztam egy másik cégnek, ahol szintén az informatikai osztályra bizony ment a másik UTP, amire bármilyen gépet rá lehetett dugni (nem volt MAC szűrés, meg semmi), és a neten is bármit el lehetett érni... -
M3Ny3'T
senior tag
Van, aki ezen meglepődött? Én nem.
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
juliabrilke
veterán
Azért azt nehezen tudom elképzelni, hogy egy normális cégnén nincs blokkolva a torrent vagy nem monitorozzák a gépeket kliensek után.
-
Cyberpunk
félisten
Álszent banda. Van pofájuk.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
atti_2010
nagyúr
Nocsak mindjárt kimondják a bűvös szót "az IP nem bizonyít semmit", különben is már teszteltem egy szoftvert ami kitűnően elrejtette az IP-t, ha nagyon keménykednek tökéletesítik ezeket és megint elmehet a jó fenébe Warner és társai.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
blint63
tag
Azért az érdekes, hogy a Homeland Security-nél is töltöttek le, mint kormányzati szerv, ők is a központi tűzfal mögött vannak, hihetetlennek tűnik, hogy az átengedi a torrentet.
[ Szerkesztve ]
-
bigz
tag
Ha jogvedo oldalrol is belibben, hogy az IP nem bizonyit semmit (tudom, itt konkretan a RIAA dolgozo vs. kulsos ceg kapcsolatban jott elo, de mar majdnem ott vagyunk), az erdekes fordulat lesz.
[ Szerkesztve ]
I <3 Razer Mantis Control.
-
senior tag
Visszanyalt a fagyi...
essexboy
-
atti_2010
nagyúr
Rablóból lett pandúr, vagy pandúrból lett rabló , már nem is tudom.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Mr.Csizmás
titán
a RIAA-hoz tartózó IP-ről töltöttek le (....) – a Law and Order egy epizódját is.
VPN-re már nincs eszük, csak a kalózocskák kergetésére....
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest