Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Most már tényleg megállapodtak a Tencent-tel, úgyhogy nemsokára távozhatnak a Steamről a Kínaiak. [link]
/s
-
apollo12
veterán
heló legutóbbi frissítés óta nem akar menni rivatuner mit lehet vele kezdeni ?
ezt írja ki
: Starting BattlEye Service...
: Launching game...
: Note: File blocks can be ignored if they don't cause problems with the game.
: [INFO] Blocked loading of file: "C:\Program Files (x86)\RivaTuner Statistics Server\RTSSHooks64.dll". -
<Lacy85>
addikt
"Tudtommal PS4-re nincs "early access" program"
És ha minden jól megy, soha nem is lesz. Kicsit már szánalmas ez az "adjuk ki alfa állapotban, kérjünk érte jó sok pénzt, aztán 5 év alatt eléri a béta állapotot" üzletpolitika.
Mert kb. nem is tudok olyan játékot, ami kilépett EA státuszból, és megjelent teljesen készen.
Ha van 1-2, akkor sorry, de baromira nem ez a jellemző. -
kiezTe90
senior tag
Semmi! Nem olvastam az előttem lévő kommenteket!
[ Szerkesztve ]
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
Jano_023
őstag
Valaki esetleg tudja hogy ps4re nem akarnak e kijonni vele?
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
hemaka
nagyúr
Mar nem jatszok vele, meguntam. Mindig ua map, kiugralni a gepbol, uncsi mar nekem ez a fajta jatek. Csak a penzt sajnalom, kar hogy nem lehet tovabb ertekesiteni.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Tanisz
senior tag
Fura, nekem az Rx480-al ugyanúgy nincsenek lagok.
Igaz fps-t nem néztem, figyeltem.
Ami zavaró, hogy duo-ban van amikor a oartnernek már fél perc van "adás", látja a térképet..stb. nekem meg még mindig a töltőképernyő látszik. Single playerben ilyen nincs, valamint gyorsabban is tölt be.
Igaz, nincs egy erőművem, de akivel játszom duoban, neki sincs.Fura.
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
<Lacy85>
addikt
Ami nagyon gáz jelenleg, az 2 dolog.
1. Brutális laggok vannak néha. Mondjuk ezt be lehet tudni a hirtelen jött nagy népszerűségnek. Gondolom szerverileg nem azzal számoltak, hogy állandóan 500 ezer online player lesz.
2. Iszonyatosan optimalizálatlan a játék. Van pár streamer, aki atomerőművel nyomja (6900K, 24GB RAM, 1080Ti), de még náluk is sokszor benéz 30 alá az FPS.
-
wjbhbdux
veterán
a Bluehole cáfolta ezt a hírt. [link]
Komoly esporttól távol áll a game, de a gamescomon rendeznek egy "versenyt", ahol inkább az ismert youtuberek és streamerek fogják egymást szivogálni hogy még tovább népszerűsítsék a játékot, nem pedig a legjobb játékosokat hívják meg. H1Z1-hez is rendeztek ilyet, az is baromi unalmas volt, de hát sokan nézték mert mindenki kedvence ott vót.
a 2 héttel ezelőtti hírben lévő játékos rekordra még rápakolt 150 ezret azóta a PUBG, ha a Dota iránti érdeklődés lankad az International után akkor összeérhetnek, bár talán a nyári szünet vége megtöri a PUBG ámokfutását. Vagy hazajön mindenki a nyaralásból és még többen megveszik
/s
-
<Lacy85>
addikt
Nem baj, lapátolják csak a lóvét a játékba.
Eladtak majdnem 7 milliót, kaptak pénzt befektetőktől is, szóval most már igazán van miből rendbe rakni a gémet.Mondjuk még csak 22 órám van benne, de nem látszanak a megunás jelei.
-
bunfi
őstag
Hogy csinálnak esportot a spawn-loot-die repeatből??
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
.LnB
titán
Fognék egy nagy arénát. Az aréna közepén elhelyeznék 100 Pc-t körkörös alakban. Legbelül egy kisebb kör, és kifele egyre nagyobbak, egymás köré. És indulhatna a játék. Minden játékost valamilyen módon megvilágítanék, hogy ne legyen nekik zavaró. Aki meghal, annak monitor lekapcs, lámpa lekapcs. És a végén már csak két ember világítana.
Pubg esport, tessék.De én még mindig nem próbáltam ki. Megvárom majd míg a Bizzard kiadja a saját verzióját, cuki rajzos grafikával, hogy ne zaklassa fel a lelkemet a játék.
szerk.: extrémebb verzió az lenne, hogy aki meghal az alatt kinyitódik egy csapóajtó ééés zutty.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest