Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Asustor NAS
- Windows 10
- DIGI internet
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen routert?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Nos itt meglátszik,a tehetség,kreativitás.nem beszükült csak a szakmának élö,foglalkozo "ENGINER" Sajnos Magyarországon,hazánkban ez nem igen lehetséges,mert nincs hozzá valo,semmi.Hazáánk 1945-elötti Nobel dijas sokat sem ismeri a legtöbbünk,s azokat is elfeledé,Fiatalok,nak mire van kedvük,rálástás, Idö pedig vala.még Olvasni sem szoktak,csoda még is elvégezgetnek ilyen-olyan /Fö_All-iskolákat ha semmire ,de Oklevél_Paper/ mutogatásra vágy a nagy jövdelemre-s semmittevésre ezzzel párosulnak! Müvelödés bármely fokon ismeretek megszerzése? Hát ez már nem mene,itt országunk npe.s létezök,lemaradva,elmaradva! Se baj az Öregek-idöseknek van emléke bármiröl! Na ennyi!
föolvaso
-
nagyúr
válasz Alchemist #42 üzenetére
Lehet hogy több lóvét kaszált volna, meg kinyírák egy idő után, de ennek ellenére mégis csak milliomos lett. Innen ha jól csinálja és jól fekteti be a pénzét az is marad.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Szederp
tag
Valaki kérem javítson ki, ha rosszul látom. Ez a faszi egy zseni, mert rájött, hogyan kell a hülyéket kihasználni.
Jól látom, hogy teljesen szimpla mintás pólókat 30 - 60 dollárért árul. A pólóban tehát nincs semmi és a 20 forintos szikszalagot sem tartalmazza az ár. A telefont odaszikszalagozva nem lehet használni, pusztán egy 100k-s díszítő elemmé válik a lyukas pólón.
Ez az innováció? A hülyék kihasználása?
Lyukas kínai póló: 60 dollár...bravó!
Megérdemeljük, a faszi csak kihasználja az elmebeteg társadalmat.
-
nagyúr
válasz mrhitoshi #35 üzenetére
Saját maga ura, azt csinál az idejével amit akar, akkor amit akar, nem kell a kötelező munkaidejét kitölteni. Meg milliomos lett, nem tudom a NASA-nál mennit keresnek évente.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
mrhitoshi
veterán
Lehet egyedül vagyok vele, de én nem hagytam volna ott a NASA-t ilyen hülyeség miatt.
PS4
-
lapa
veterán
powertape ruley, most 300 ezredszer is lám.
-
Szederp
tag
Újabb "találmány", amire szükségünk van. Enélkül hogy lennénk trendik meg partiarcok? (a hideg kiráz). Úgy látom, hogy igaza volt egy bácsinak, amikor azt mondta, hogy bár az Ájfón tele van hasznos programokkal, a fő alkalmazási területe a hülye gyerekek gyártása.
-
smisa
őstag
Mivan ha csörög a telefon leveszem a polot és kiveszem a belső zsebből?
-
WinPho
senior tag
Megindító történet. :')
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
Alchemist
addikt
Ha igazi geek lett volna, a textil anyagát alkította volna kijelzővé az anyagba szőtt vezérlőkkel és aksival.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
blackydan
senior tag
Tényleg nagyon ötletes!
-
Sanchez638
addikt
Ez nagyon nagy. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz még ezeken kívül
[ Szerkesztve ]
Számom az adatlapomon.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem semmi fickó lehet.
Més que un club!
-
haxiboy
veterán
már csak egy lépés a nano ruha
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
dave666
aktív tag
Merész vállalkozás, de bejött neki
Hol van "válság" ???Dave666
-
CoDWaW07
őstag
Nagyon érdekes ötlet, gratula
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
dajkopali
addikt
nyilván nem ebből a szezonális termékből, de azért az elsőre is látható, hogy van benne potenciál: először majd többfunkcióssá teszik ezt a marhaságot, aztán - esetleg - bevonnak egy befektetőt, aki biztosítja, hogy a ruhába varrt chip meg egy hajlékony kijelző legyen az újabb lépés, az isten tudja
szerintem nagy ötlet, a kreativitásukon meg a pénzen múlik, hogy lesz-e folytatásap.s.: a nagy ötlet az egészben, amire már nyilván rájöttek azóta, a testen, ruhadarabban viselt kijelző - az iPhone nyilván egy barkácsmegoldásnak, a legelső lépésnek számít, de nem fog itt véget érni
[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
nagyúr
-
xmaas
őstag
Erdekes csak nemtudom mennyire fog megelni ebbol evekig
-
Bilux
veterán
Ez nekem is tetszik kamaszok körében biztos felkapott lesz.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
BDave
őstag
USA. Ezt a történetet nem igazán tudom elképzelni itthon
Amúgy nekem is bejön amit csinál! Bár nem tudom mennyire lehet zavaró, hogy a mellkasod környékén "lötyög" egy iPad.
[ Szerkesztve ]
-
dekoninck
aktív tag
Woww, jövőre az oviban a gyerekem ilyesmi jelemzeben fog menni, az már biztos!
-
greenity
senior tag
Tisztelem az ilyen emberkéket, nekem nem lenne merszem ehhez
"Egy mosolynál jobb a több"
-
Weiss87
csendes tag
Életművész
-
törölt tag
Még egy ember aki megtalálta a saját útját ..még ha kicsit különc módon is
-
Shatterstar
aktív tag
Ezért abszolút muszáj volt otthagynia a NASA-t!!!!! Bírom az ilyen kreatív formákat. Ja, amúgy best buy kategória az összes terméke,de főleg a kipeckelt szemű kukucskáló
Why are you wearing that stupid man suit?
-
sh4d0w
félisten
Zseniális!
https://www.coreinfinity.tech
Új hozzászólás Aktív témák
- Asustor NAS
- EAFC 25
- Digitális Állampolgárság Program
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest