Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Itt Nokia

  kezdő

  Lekapcsolásával megszűnik ? Igen.

  Nem. Nem szűnik meg. Mert botnet hálózatba van kötve, szteganografáfiák hegyein keresztül összekötött zombigépekkel, és ha lekapcsolnak egy IP-t akkor azonnal átveszi a helyét egy másik, és pont ott folytatja , ahol az előző - lekapcsolt- abbahagyta... Mit nem értesz még ?

  :W

  És a rajba tartozó gépek még véletlenül se tartoznak egy országba.... úgyhogy ennyit erről. :C  

  [ Szerkesztve ]

  https://youtu.be/y3QLasbPHmY

 • borg25

  senior tag

  Ki mondta, hogy feltörték a gépét?
  Azt mondtam, hogy olyan oldalon nézi a szappanoperát ahol a ezer felugró hírdetés mellett ott egy spamküldő/támadó alkalmazás. A gépe érintetlen marad, ha nem nézi a szappanoperáját nincs baj. Normálban semmit se lehet találni. Mikor a szomszéd lopja tőle a netet szintén nincs semmi a gépén. Így vili?
  Tisztázzuk nem a net kapcsolatát törik meg, hanem a rajta lévő eszközt. Nem azt mondtam, hogy a szolgáltatótól 2 év hűségidőre vett internetet + tabletet részletre. Csak internet hozzáférést. Szóval nem, nem arról beszélünk, hogy törött kocsival az asszony se közlekedjen hiába van jogsija. Hanem inkább arról, hogy asszony se tud kiállni, mert egy idióta eltorlaszolta a kijárati kaput.
  Érted:
  Megtört kocsi = meghackelt pc
  Kijárati ajtó = az az internet hozzáférés amiért fizettél, de mégse kapsz rajta szolgáltatást azaz SLA=0 Nem kocsi, nem laptop, semmi olyan amit pénzé tudsz tenni. Csak hűségidő és fizetés a semmiért.

  Egyébként már haladunk Mari néni az ács unokája helyett hívjon szakembert. Rendeset, aki esetleg a vírusirtón tovább is lát. Ő miből fizeti meg? Elhiszem, hogy téged feldob a pénzt, de hidd el, az emberek többségét nem. Képzeld el, hogy mondjuk a tanárokat se, de azért előírják nekik, hogy vezessen e naplót, elvárják, hogy facebook tartsa a kapcsolatot. Ismersz magaddal együtt másik 100 embert aki hajlandó lenne 2% több adód fizetni, hogy Mari néni meg a tanár is meg tudja fizetni az informatikust?

  Egyébként szerinted Mari néni gépéről hogy indítanak támadást? Úgy hogy megtörik az ő gépét, esetleg a webkamerája olyan kókány, hogy nem publikált telnet kapcsolattal rendelkezik 12345 jelszóval stb

Hozzászólok Aktív témák