Hozzászólok Aktív témák

 • mikung

  aktív tag

  1.,
  "Mi alapján döntik el, hogy az én oldalamon gond van? Ha a bejelentő meg tudja fizetni, hogy a tűzfala automatikusan jelentsen az ISP-je felé, hogy DOS/portscan alatt áll adott IP-ről, akkor az mehet, míg ha ugyanezt Mari néni routerével csinálják, akkor neki nem jár ez a lehetőség?"

  Marinéninek ott a csuda vindózfájőrvól, arról küld egy screenshotot ... ;]

  "ha már DOS akkor mi alapján döntik el, hogy adott IP-ről tényleg támadják a bankot, vagy Mari néni csak rosszkor kíváncsi az egyenlegére? Esetleg mindenki február 1-el akarja felvenni a tárgyakat?"

  Most hogy mondod, én is random usernevekkel, szótárazással, másodpercenként legalább 100 -szor próbálok belépni mire beenged.

  2.,
  Pl. miért ne ? Mailben, telefonon értesítik, ha tojik rá, majd nem fog mikor kap egy pofás captive portalt. Pl. a PR-Telecom alkalmazza kései befizetéseknél is hogy fizess paraszt különben csak ezt az oldalt látod. :K

  3.,
  Egyáltalán nem értek hozzá, a kiscsoportban tologatom a csattogós lepkét. Marinéni lesz szives nem arcoskodni hanem szólni az unokájának hogy gáz van.

  4.
  Ha bevonják a jogsidat mert sokadszorra nem álltál meg a zebra előtt az ott szobrozó gyalogosoknak, no pláne legutóbb el is ütöttél egyet mert kikerülted az előtted megálló autót és így amúgy a te kocsid is nem totálkárosa tört, de már nem vehet részt a közúti közlekedésben, kell fizetned a kocsi után kötelezőt, súlyadót és esetleg még törlesztőt a banknak is ? :U

Hozzászólok Aktív témák