Hozzászólok Aktív témák

 • borg25

  senior tag

  Kissé komplexebb a helyzet, ha az IP mögött nem 3 ember van, hanem egy nagyvállalat teljes belső hálózata 100 vagy 1000 géppel. Az a kisebbik gond, hogy ennek a loggolása vaskos adatmennyiséget és lassulást eredményez. Ha tutira akarsz menni, akkor ugye nem csak minden session nyitást loggolsz, hanem minden csomagot, hogy az is meglegyen, hogyha FIN-el kezd a portscan.
  Ami még ennél is nagyobb gond, hogy szerintem 500+ user felett az összes nagyvállalat folyamatosan bannolva lenne, mert mindig akadna egy Jucuska, aki ráklikkelne a macskás malwarere. Erős kétségeim vannak, hogy oktatással kezelhető, ajánlom a [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra topikot a tipikus felhasználók szellemi szintéjnek a belövéséhez.
  Aztán még ott vannak a ingyenes wifi hotspotok: kávézók, bevásárló központok stb.
  Bejelentés kezelés, elég csak odaszólnom, hogy bannoljanak téged s megtörténik? Mi alapján döntik el, hogy téged már nem kell bannolni? Leteszed a nagy esküt, vagy mi? Kimegy a TEK s meggyőződik mindenről? Ki fizeti az ellenőrzés költségét? Hmm zombiware új vírusfajta a cryptowarek után: Fizetsz, vagy zombiüzemmód lesz, s fizetheted a bannolás költségét, nekem mindegy kinek fizetsz.

Hozzászólok Aktív témák