Hozzászólok Aktív témák

 • e-newsee

  őstag

  LOGOUT blog

  Tudok szöveget értelmezni, de nem fogalmaztál világosan. :) Ha így írod le, ahogy a válaszodban, akkor egyértelmű, mire gondoltál.
  Ettől függetlenül szerintem kivitelezhetetlen lenne. Ha csak abba belegondolsz, hogy maga az internet fizikai kiépítése is milyen lassan halad még nálunk fejlettebb régiókban is, illetve néhány helyen még itt Mo-on is fejlett városokban, mint Budapest, Győr, Pécs, vagy bármelyik várost említhetném, ahol egy kicsit is kertvárosias részben van kb egy sufniszolgáltató, aki ad neked nagy duzzogva 40-50Mbitet 5000 Ft-ért, addig az extra biztonsági dolgokról beszélni felesleges. Nem beszélve arról, hogy mekkora a hajlandóság bármilyen legális dologra, ami az internettel kapcsolatos (filmek, játékok, szoftverek, zene, könyvek, stb), pláne ezen feketézések felderítésére hatósági szinten, akkor belátható, hogy a teljes szabályozás sem kivitelezhető. Addig nem, amíg kb nyíltan működhet bármilyen torrent oldal arra hivatkozva, hogy ők csak platformot biztosítanak, a tartalom a felhasználó felelőssége, illetve néhány mondvacsinált feketelistát beraknak a szabályzatba, hogy minek a megosztását tiltják. Eleve itt kellene elkezdeni.
  De tegyük fel, hogy nekiállnak a módszerednek. Az itt nálunk Mo-on úgy működne kb., hogy a biztonsági berendezések, szoftverek, szolgáltatások árával jól megszervezett pályázatok keretében úgy húznák le a felhasználót, mint a fene. Közben meg az aktuális kormányzat szépen betekintést kapna a felhasználók teljes internetforgalmába. Mindezt úgy eladva, hogy ez valójában neked jó.
  Még egyszer megjegyzem, SZERINTEM. De lehet, hogy pesszimista vagyok. :)

  "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Hozzászólok Aktív témák