Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Tökéletesen igazad van. Én csak azért reagáltam a előbbire, mert úgy tűnt számomra hogy a hozzászóló szerint a drupal maga nem képezi az oldal forráskódjának részért. Márpedig hogyne tartalmazná, hiszen minden olyan állományt, amely valamely webes technológiát alkalmazva hozzájárul a végeredmény, a böngészőben létrejövő kép megjelenéséhez, azt az oldal részének kell tekintenünk. (bár ez a kijelentésem az adatbáziskezelőre nem igaz, de az oldal álltal megvalósított kommunikációs modulokra igen)
ez nem drupal specifikus dolog, minden dinamikus weblap így működik.
Persze. A cikk szövege miatt példálóztam a drupállal.
vannak akik hajlamosak túlmisztifikálni az egyes CMS motorokat, de ezek nem mások mint olyan programkódok, amelyek készen tartalmaznak egyes gyakran felmerülő felhasználói igényeket kielégítő modulokat (forum, blog vagy hír modul, menuszerkesztő, galéria, stb.).
Ezért is használnak olyan kifejezéseket mint a "drupal alapú weboldal", mivel sok esetben csupán néhány részért használják a csomagnak, még a maradékot saját megoldásokra cserélik, netán beletúrnak abba is amit átemeltek. Ilyenkor már nehéz kijelenteni hogy az egy drupálos oldal, ha csak nyomokban emlékeztet rá.
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
Új hozzászólás Aktív témák
it A nyitott kormányzás jegyében Obama csapat szombaton Drupalra állította át az elnöki honlapot.
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Gaming notebook topik
- Házi hangfal építés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Asus RT-AX82U eladó
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest