Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Hát a DHD 2.3-as gyári ROM-ja elég korrektre sikeredett. Vagy inkább mondjuk úgy, hogy volt annál sokkal rosszabb is. De vannak Sense-s custom ROM-ok is na azok visszont elég szépen hasítanak. Mondjuk ez már nekem is megfordult a fejemben, hogy hogy lehet az hogy pár "srác" jobb ROM-ot tud főzni az adott készülékre mint a kedves gyártó erre szakosodott emberei, "fejlesztőmérnökei".
Én a prémium minőség miatt vettem anno a HTC-met ebben a méretben/minőségben. Nem volt más alternatíva.
Bár most kicsit lejjebb adom egy Galaxy Note-al, de kell a nagy tepsi méret ennyi.Hope was the right choice, and it always will be.
-
llaszlo
veterán
válasz r3v0Lut10n #40 üzenetére
A márkahűség már mást mutat egyelőre. És ki tudja mi lenne ma, hogy ha az iPhone-t nem csinálja meg az apple. Azzal megmutatta, hogy lehet másképp is telefont gyártani. És a többi gyártónak meg kellett 3-4 év mire felzárkóztak. A tab piacon már jóval gyorsabban léptek, de még mindig le vannak maradva.
Én ahogy a mai htc-ket elnézem nem tudom, hogy veszek-e megint olyan telefont. Főleg, hogy a SW optimalizálás hát, hogy is mondjam nem a legjobb, ez igaz volt másik két droidos telefonnál is. A Sense egy lomha cucc lett, ha a miui-hoz hasonlítom. Meg az a rengeteg fekete benne, mintha valami temetésen lennék. A widgetek azok szépen kidolgozottak és egységesek ez tény. Viszont én nem nagyon használtam azokat. Főleg MIUI-n nem, mert itt jóval gyorsabban megnyílnak az appok, meg alulra ki is tudom tenni azokat amiket gyakran használok. Más értelme a kinézeten kívül meg nincs a Sense-nek. Azt meg pláne nem is értem, hogy mi a fenéért nem képesek ezt (miui szint) megcsinálni azok a mérnökök akiknek ez a munkája. Gyakorlatilag 15%-kal visszavéve a cpu-t jóval gyorsabb, mint a Sense. Én is a sense miatt vettem htc-t de így utólag csalódás volt. -
r3v0Lut10n
senior tag
mondjuk ugyanez elmondható másról is nagyon sokan lettek samsung vagy épp htc függők is. én is első droidos telóm óta csak htc-t veszek. miért ? nincs benne semmi meglepő, sense ui. megszoktam, használom, szeretem. nekem emiatt emelkedik ki a többi gyártó közül mert ugye samu meg touchwiz, meg sony-nak is saját ui gyúrás megy egy ideje
ezért ezek erősen véleményes dolgok, az apple brandépítésben előbbre jár, de érdemes megnézni a hogy a samsung vagy htc milyen mértékben bővül negyedévente (eladott készülékszámról beszéljünk)
meg az egész cikk 2 mobil platfomról szólt, nem 1-1 gyártóról, bár ios esetében ez egy és ugyanaz, ráadásul 1 cég gyárt
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
-
llaszlo
veterán
válasz r3v0Lut10n #38 üzenetére
Vagy inkább az látszik, hogy képesek olyan terméket készíteni amivel a vásárlók magasan elégedettek. És ezért újra megveszik az újabb termékeket amivel növekszik a cég értéke.
Az Applenek meg jóval stabilabb fogyasztói bázisa van, mint bármelyik droid gyártónak. És ez a bázis egyre bővül. -
r3v0Lut10n
senior tag
válasz philoxenia #37 üzenetére
komoly ez a timeline összehasonlítás amúgy itt látszik hogy mennyit számít a hyep. ezt jól csinálták, és jól húzták tovább
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X - 2x 6TB Storage
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz philoxenia #35 üzenetére
és mondjuk az apple %-osan még az amerikai piacon áll a legjobban, szóval más helyeken is lehet elég jelentős különbség. kíváncsi leszek mi fog ebből az egész android-ios harcolásból végül kisülni évek múltán
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz r3v0Lut10n #34 üzenetére
A cikkhez szólva, globálisan nyilván van olyan piac, ahol az Apple alig rúg labdába az árai és a AppStore elérhetetlensége miatt....
Kíváncsi lennék közép-ázsiai vagy például dél-koreai statisztikákra is...Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz philoxenia #33 üzenetére
Nem az volt vele a szándék, bár utólag olvasva annak tűnhetett valóban
Amúgy meg így nehéz társalogni bármiről is ha elbeszélnek a felek egymás mellett. Meg nem kissé elrugaszkodott az egész "beszélgetés" a témaindító cikktől
értsd : ennyire nem izgat a téma, csak sajnos hajlamos vagyok leállni hülyeségeken vitatkozni (tudom, nem kéne)
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
r3v0Lut10n ne személyeskedj, valakinek a véleményéről írj csak, ne a személyéről, vagy a vélt képességeiről!
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem a Blade alapján lett pozitív véleményem az androidról.....
Ez tény, tehát nem cáfolható.....
Ráadásul, amikor vettem, az eladó nem is igen ismerte....
Ez is tény.
Szolgáltatónál vettem, ez is tény.... Gyári rom van rajta, ez is tény....31.: Nem kell elfelejteni, hogy az ár/érték arány a technikailag képzetlenebb vásárlók számára is érzékelhető.... A Blade árkategóriájú telefonokkal szemben nem az az elvárás, mint a két-háromszor annyiba kerülőknél....
Az, hogy volt aki azt hitte, hogy ugyanolyat kap fele/harmadannyiért legfeljebb az emberek kapzsiságát bizonyítja...[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
llaszlo
veterán
válasz r3v0Lut10n #30 üzenetére
Látom a személyeskedést nem tudtad megállni.
Mit állítottam? Azt, hogy sokan az eladó ajánlásával vesznek telefont és, hogy dolgoztam egy szolgáltatónál. Semmi többet vagy kevesebbet. És te erre személyeskedtél. No comment.Nem tudom hány ember lesz, én csak írtam a készítőnek a kérdőív utolsó részénél, hogy érdekelne az eredmény. Sok közöm nincs hozzá csak roppant kíváncsi vagyok rá. Ha megkapjuk az összegzést annál úgyis ott lesz, hogy hányan töltötték ki. Legalábbis amikor utóljára használtam ezt a programot akkor készített egy ilyen kimutatást.
philoxenia: Nem is írtam olyat, hogy mindenki aki Blade-t vett az elégedetlen. Csupán több olcsó telefon használata alapján írtam amit írtam. Ismeretségi körben vannak ilyenek több is és van akinek bejött bár néha húzza a száját van aki meg a pokolba kívánná. Akiknek drágább telóik vannak azok jóval elégedettebbek. Pl Milestone 2, HTCk
[ Szerkesztve ]
-
r3v0Lut10n
senior tag
Miért buktam vele nagyot ? Csak tippeltem egyet
"mert nem megbízható" - kifejtenéd ?
"kell a hack hogy normális legyen a telefon" - kifejtenéd ?
blade tényleg aztán marha gázos, azért van biztos sok boldog felhasználó (csak 1 példát mondtam de nagyon ráfeszültél, kezd tetszeni )Többség valóban az alapján választ, amit A, ismerőseitől hall, B, egy adott boltban (legyen az szolgáltató, vagy mobil szaküzlet) mondanak neki.
Azt senki nem mondta hogy (pl ebben) kamuznál, végülis nem is érdekel hogy hol dolgozol/tál, csak ahogy írsz és osztod itt az igét (megjegyezném ezt úgy hívják jobb helyeken : vélemény) mintha az lenne a szent és sérthetetlen igazság. Fogadd el hogy nem mindenki van ugyanazon a vélemény mint Te
Várjuk a kérdőívet, de esetleg olvashatnál olyan kérdőíveket is ahol szélesebb közönség lett megkérdezve, és talán pontosabb információt kapsz, de ezt is biztosan jobban tudod Hány véleményt alapján lesz kiértékelve egyáltalán ?
[ Módosította: philoxenia ]
-
llaszlo
veterán
válasz r3v0Lut10n #27 üzenetére
Ott buktál de nagyot, hogy nem iPhone-om van. LOL
És nem azért nem tetszik neki a telefon, mert nem nagyon használja a marketet hanem, mert nem megbízható.
Az olcsóbb gagyi modelleknél kell a hack (nem egy telefonról szó hanem többről), hogy normális legyen a telefon. Sőt még a drágább modellek esetében is előfordul. És ha már ismét a Blade-t hoztad fel akkor alap rommal az is eléggé gázos cucc. És nem arról van szó, hogy drága vagy olcsó hanem, hogy android fut rajta. És ez alapján nem éppen lesz pozitív véleménye a vásárlónak a droidról. Persze ha egy jobb készüléket vesz akkor más a helyzet, csak éppen az emberek többsége nem olvas fórumokat meg teszteket és nem az alapján vesz okostelefont vagy sima telefont. Hanem kb amit az eladó mond neki. Honnan tudom? Dolgoztam szolgáltatónál. De biztos megint én kamuzok és amit ott tapasztaltam az csak valami érzéki csalódás volt.És meg fogjuk kapni a végeredményét a kérdőívnek (vissza írt, hogy elküldi majd) abból sok minden kiderül. Köztük az elégedettség is.
-
floatr
veterán
Ismerősei mindenkinek vannak, te viszont anélkül vagdalkozol, hogy releváns információid lennének, és minden topicban azzal trollkodsz, hogy márpedig úgy van. Az egyes típusokról nincsen részletes kimutatás -- legalábbis publikus -- az viszont minden statisztikában ordít, hogy a leggagyibbnak kikiáltott huawei és zte a lista alján kuporognak.
BTW, ismerősöm nekem is van, aki ace meg zte telefonokkal szaladgálnak, és érdekes módon egyik sem verte a seggét a földhöz hisztizve, hogy de gáz, hogy lényegesen olcsóbban jutott valami okos-szerűhöz, mint egy technikailag jóval korlátozottabb szabályok szerint zajló piac esetében. Az igényeiket kielégíti, a value részével a legtöbbjük tisztában van, aki meg nem, annak meg teljesen mindegy h akár traktor, akár kapa -- milyen márkájú, színvonalú.
-
r3v0Lut10n
senior tag
Elárulod hogy mit kell ahhoz "hackelni" hogy normálisan működjön ? (mit értesz normális működés alatt?, ha nem lenne tiszta) Az ismerősödnek meg mutasd be a Market-et, meglepő mennyi mindent fog találni. Vagy te az iphone-od is Appstore nélkül használod talán ? Tudod, a sok malware
Imádom a fanatikusokat <3
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Látom a szövegértelmezés nem sikerült. Az olcsó és/vagy gagyik esetén kell sok esetben hackelni, hogy normálisan működjön. Épp most találkoztam egy ismerősömmel akinek Ace-e van. És nem éppen volt vele maximálisan megelégedve. Nincs moddolva a telefon, sőt még a marketet sem nagyon látta, csak pár app van rajta. A drágább telefonoknál nyilván más a helyzet.
Az eladási statisztikákról meg sehol nincs részletes kimutatás, csak valahogy képtelen vagy felfogni és ezen lovagolsz.
Most valaki indított egy okostelefon kérőívet, talán megkapjuk majd a végeredményt. Kíváncsi vagyok rá és nem csak én.
-
floatr
veterán
Hm, tehát azért veszi a piac 40+%-a az androidos telefonokat, mert ennyi hekker van Ez kb ugyanolyan komolytalan, mint a múltkori kijelentésed, amikor betonbiztos voltál abban, hogy azért ekkora a részesedése az androidnak, mert a vásárlók nagy része gagyi átmárkázott huawei telefonokat vesz, miközben az eladási statisztikákat messze a felső kategóriás gyártók vezetik...
-
r3v0Lut10n
senior tag
Mindezt egy biztonsági cég jelentése alapján Nem azért de erre pont annyit mondok, hogy a kedves illető (legyen bármilyen telefonja) és kezdjen el az interneten bóklászva regisztrálgatni sms-ben bármire összehozhatja ezt ... A gyakorlat érdekel ? Ismerősi körben van minden (iphone-os is mielőtt ezzel jössz), nagyobb rész androidos. Furcsa mód 1 db ilyen nem fordult még elő senkivel. Milyen fura nem ? Ja hogy ha valaki felrak mindenféle szart, anélkül hogy tudná mit is tesz ... (na itt jön képbe ugyanez sms regelős formában, platformfüggetlenül).
Ez a "több olyan cikk" kezdetű mondatokra annyit mondok, hogy ha akarsz találhatsz bármiről cikkeket. Elszántság és megszállotság kérdése hogy bizonyítékot találj bármire És gondolom te is ismersz ilyen "illetőket" amúgy ugye ? Nem kell messzire menni, ismerősöm lánya küldözgetett csengőhangos sms-t, darabja 2k volt mint utólag kiderül. User error vagy mi ez szerinted ? (lásd korábbi hsz : hülyeség ellen nincs megfelelő védelem)
Amúgy László, nagyon sok embernek tetszett a Blade hidd el, és a mai napig boldogan használják, mert megfelel az ő elvárásainak Na erre varrjál gombot ! És bocsánat ha megnevettetelek, de azt idézd fel hogy amikor "gagyit" emlegetsz, egy akkoriban 40k-s cuccot hasonlítgatsz (ha jól vettem le almás vagy ?) egy akkoriban kb 180k-s termékhez. Vannak minőségbeli különbségek ? Nyílván. Ne legyél már ennyire elvakult ...
Ja és továbbra se vedd észre magad Tudnám minek állok le fanatikusokkal vitázni bármiről ^^
HF
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz r3v0Lut10n #19 üzenetére
Ha használnád a google-t mielőtt ide írsz akkor most nem röhögnék [link] Magyarul is [link]
És több olyan cikk is volt már amikor valami kártevő miatt elég komoly számlája lett az illetőnek. Inkább neked kéne utána nézni a dolgoknak és nem agyzsibbasztó hülyeségeket írni.
Persze ha agyonhackelik akkor használhatóak az olcsó gagyik is. Pont azt az ultragagyi Blade-t hozod fel aminek elkopik a hátulja, a 90%-a pixelhibás?? Ne röhögtess már.[ Szerkesztve ]
-
r3v0Lut10n
senior tag
Azért ne hordjál már össze baromságokat Időnként elgondolkozok hogy fizetett hozzászólós vagy-e vagy honnan szeded ezeket 427%-al nőtt a kártevők száma ? Ezt honnan veszed például kedves László ? Másik meg hogy x ezer ft lett a számlája .. ja ez előfordulhat azzal akinek lövése nincs ahhoz hogy mit csinál a telefonjával, és teszi mindezt mobilinternet előfizetés nélkül ... Ami pár ezer forintos tétel havi szinten. _Szerintem_ okostelefonok mellé meg már alap a legalább 1-500 Mb-os net is, úgy meg áruld el hogy csinálsz extrém számlát ? Ja hogy roamingolsz ... Tudod a hülyeség ellen nincs megfelelő védelem De ugyanezt eljátszhatja Apple készüléken is az illető, ezért hülyeség amivel itt dobálózol
Meg tipikus széllel szemben p*sálásnak tűnik amit itt is csinálsz. Nézd már meg hogy a többség nagyon más véleményen van mint te Én is mondhatok bármit hogy x ismerősnek meg ponthogy pozitív véleménye van az androidról, mint platformról. Sokan belépő szintű telóval is megtalálták amit szerettek volna (lsd ZTE Blade, HTC Wildfire S, stb ...)
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Bármilyen elõfizetéssel i4S 145e, alsó közép 5000/hó - 125e.
A kamatmentes részlet is hitel. És ha van rá lehetõség akkor az a pénz inkább nekem kamatozzon, mint a T-nél legyen.
A voda meg a tele az más tészta ott nem vennék hitelre telefont. Viszont rengetegen vesznek nagyon durva kamattal minden vackot amire állítólag szükségük van.A cikkhez meg annyit, hogy a droid sokkal inkább kezd a winre hasonlítani. A kártevõk száma 427%kal nõtt talán egy év alatt. Jönni fognak majd az olyan hsz-ek, hogy X ezer Ft számlám lett valami vírus miatt. Ez csak idõk kérdése.
-
Narxis
nagyúr
"egy közepes előfizetéssel is kb 100-120e-ért már meg lehet venni"
Mit tartasz "közepes" előfizetésnek? Minél komolyabb az árengedmény a független telefonhoz képest, annál nagyobb a havidíj. Ez csak annak éri meg aki kihasználja.
Hitelre venni telefont pedig vicc kategória. Lehet én nem vagyok elég kocka, de inkább gyűjtök egy kis pénzt ha hiányzik valamennyi, de hitelt soha, még notebookért se pedig az nekem munkaeszköz.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
András24
csendes tag
Az Android viszont nemhogy orr vagy testhosszal, de fényévekkel meg is előzi a többi mobil OS-t tudásban, és pontosan ez az oka az elterjedtségének. Arról nem is beszélve hogy az Androiddal szerelt készülékek, nem elég hogy többet is tudnak, de még ráadásul jóval olcsóbbak is a konkurrens gyártók készülékeinél. Nincs itt ebben tehát semmi trükk, hanem csak ennnyi. Az Android nyílt forráskódú platfrom, bárki fejleszthet rá, a Marketben található szoftverek pedig minimum olcsóbbak mint a konkurrens gyártók alkalmazásboltjaiban megtalálható szoftverek, de néha még ráadásul ingyenesek is, hasonló vagy inkább nagyobb tudás mellett. Ehhez jön még az hogy nyílt forráskódú platformra eleve nem éri meg vírust fejleszteni, ezért tkp. nincs is rá érdemi vírus, illetve ugyanitt kell megemlíteni az a cseppet sem elhanyagolható tényt, hogy az Androidot tulajdonképpen tetszőleges készülékre rá lehet tenni.
-
llaszlo
veterán
Ennyi az antitröszt: [link] Most még.
Az autós példa az nagyon gáz, max viccnek jó. Egy autó mióta van egy kategóriában egy telefonnal?? LOL Nem vesz mindenki drága telefont. Viszont biztos véletlen, hogy a kisiskolások meg egy rakás csóróbb ember kezében is csúcskategóriás telefont látni. És nem tudom, hogy ez a 200+-os árazás honnét a fenéből jött. A legtöbb ember szolgáltatónál veszi ott meg egy közepes előfizetéssel is kb 100-120e-ért már meg lehet venni és ha még részletre is veszi akkor simán bele megy a hitelbe. Mert az átlagember hitelből vesz rohadt drága plazma TV-t is, de ez is biztos csak kamu és nem így van.
-
ArchElf
addikt
Ennyi az antitröszt: [link]
(magyarán amiatt vizsgálódnak, hogy az androidben előre telepített google search megszegi-e tröszt szabályokat)Másrészt ha az átlagember (v.ö. azzal aki megengedhet magának 1-2-3 évente egy 200+ eFt-os telefont) készüléket választ nem szükségszerűen veszi meg a legdrágábbat. Hiába elégedetlen egy átlagember a Suzukival, nem vesz Merdzsót és hiába "röcög" a Windows az otthoni gépen, nem fog MAC-re váltani.
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
-
llaszlo
veterán
Mondjuk ha vetted volna a fáradtságot és legalább beírod a google-ba, de ugye ezt már luxus, akkor nem röhögnék rajtad. [link] Az MS-t is vizsgálták ebből a szempontból a win miatt.
Az árakhoz meg annyit, hogy Mo-on messze magas a luxus index (lehet nem ez a neve) a jövedelmekhez képest. Kb egy hete volt erről egy műsor. Szóval sokan vesznek drága telefont és idővel fontos lesz az embereknek, hogy normálisan működjön a készülék. Ha meg fos mindegy, hogy mennyibe kerül akkor elégedetlen lesz a vásárló és nem vesz újra olyan készüléket. Talán nem ártana tisztában lenni a piaci folyamatokkal és a vásárlói viselkedéssel.
ArchElf: Ezt én is írhatnám neked.
[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
Trösztellenes? Te most valójában miről beszélsz? ja azért elég meredek indokodnak kell lenned, hogy egy nyílt forráskódú OS-t meg tudj támadni ilyen kifogással... Amivel támadják a Googlet az szabadalomsértés maximum, de tröszt???
A 2. részre meg. Ennyire azért ne nézd hülyének az embereket. Értem én hogy az applen jól futnak a játékok csak pl. a magyar ember elé leteszel 2 telefont egyik 40 ezer forint android másik 200 ezer iphone.
Ja az elsőn tud netezni emailt olvasni mapson megtalálni amit kell navigálni facebúkolni néhány játék is fut de nem a csúcsgrafika ezzel szemben az iphone futtatja a csúcsjátékot is. Szerinted melyiket válassza a 100 ezres fizetéséből? És nem fog fikázódni hogy szar a telefon mert 2x megakad. Ne legyél már röhejes. Ráadásul a mai 50 ezres android telefonok már totál korrektek.
-
llaszlo
veterán
válasz Brutális eb #7 üzenetére
Ne forgasd ki a szavaimat! Nem nézem hülyéknek az embereket.
A saját környezetemből kiindulva és nem a fórumból (ahol szinte csak "kockák" vannak ) akkor sok ember nem néz utána a dolgoknak. Az egyik jó ismerősöm pl a felesége spica-ja miatt nem akar érintős telefont venni. Pedig nem elveszett ember viszont ez a személyes tapasztalata. Elmeséltem neki a saját történetemet, hogy korábban volt egy Pulse-om ami kb ugyanaz, mint a Spica és nekem is sok volt vele a gondom, viszont a Desire-rel más a helyzet. Azt még nem tudom, hogy milyen telefont fog venni, viszont az biztos, hogy ez is jól mutatja, hogy az emberek mi alapján ítélik meg a dolgokat. Van még másik ismerősöm is akinek szintén nem a legjobbak a tapasztalatai, az érintős telefonokkal kapcsolatban. Őt sikerült meggyőzni, hogy olyat vegyen és most egy Milestone 2-vel elégedett.
Viszont ha én nem mutatom meg neki, hogy más lehetőség is van akkor most talán egy BB-je vagy más telefonja van. -
Brutális eb
addikt
"Plusz az, hogy minden gagyi vacakra (ami fagy, lagol, és bugos) ráteszik és ha valaki ez alapján ítéli meg a droidot azok nagy része tuti soha többet nem akar olyan telefont. És igen a legtöbb user ez alapján ítéli meg a rendszert, mert ezzel szembesül nap, mint nap."
Szerintem nem kell hülyének nézni az embereket.
Nagyon kis százalék van aki egy olcsó droidra kiakadna.
Manapság azért eléggé jól lehet tájékozódni sok a tudatos vásárló aki tudja mit vállal be és az mennyit ér meg neki.
+Még mindig vállalom azt az állításom,hogy kell az olcsó okostelefon mert teljesen jó,hogy a szegényebb réteg sincs kizárva a fejlődésből.(Ezért simán elnézhető a nem teljesen gördülékeny működés ami meg legtöbb esetben nem a droid hibája hanem a nemtörődöm gyártóké.Ld.HTC expoler.Hulladék hardver mégis teljesen jól működik mert nem kaksizták le az optimalizációt)
És kimerem jelenteni,hogy ez egyedűl az android érdeme.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
llaszlo
veterán
Teljesen más világ a kettő, főleg hogy mások a piaci viszonyok. Ma már sokkal ismertebb az Apple, mint a 80-as években. És ha egy növekvő piacon tartja a részesedését akkor simán lekörözi a többieket. Mivel ha márkákra bontjuk akkor nekik a legnagyobb a részesedésük. Ha a platformot nézzük akkor meg a droidot sokkal inkább veszélyezteti a trösztellenes törvény, mint az iOS-t. Sőt magát a google-t is sokat támadják emiatt.
És a droidnál sokkal sz@rabb az, hogy pl vesz az ember egy 50-70e Ft-os telefont és több app (főleg játékok) azért nem fut rajta, mert nem HD felbontású a telefon. Ami sokat ronthat a megítélésén. Plusz az, hogy minden gagyi vacakra (ami fagy, lagol, és bugos) ráteszik és ha valaki ez alapján ítéli meg a droidot azok nagy része tuti soha többet nem akar olyan telefont. És igen a legtöbb user ez alapján ítéli meg a rendszert, mert ezzel szembesül nap, mint nap. -
Brutális eb
addikt
válasz enginev3.0 #3 üzenetére
Nem is volt róla szó,hogy nehéz dolga lenne.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
enginev3.0
félisten
iOS kb 4 készülék
WM és WP kb 50 készülék
android kb 10000 készülékszerintem így nincs nehéz dolga az androidnak
Minden szám csak egy hasraütésszerű szám
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
micimacko
aktív tag
A 15% mióta nagyobb a 17,8%-nál? Csak mert azt írjátok, hogy a HTC a 2. legnagyobb Amcsiban a 15%-val...
"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"
-
ArchElf
addikt
Úgy lesz ez, mint a hőskorban - az Apple megmarad prémium kategóriának kevés de drága eszközzel, az Adroid meg letarolja a piacot a 'minden kategóriába beleférő' cuccra telepíthető OS-sel.
Pont úgy fog járni az Alma, mint anno a Microsofttal szemben.AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest