Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz aprokaroka87 #166 üzenetére
Tényleg az. De jobb annál mint, hogy nincs. Rohadjanak el mind ha eltörlik a korlátlan böngészés opciót..
PS5
-
adika4444
addikt
válasz aprokaroka87 #168 üzenetére
Igen, én is erre gondolok, nekem például elég volt amire használtam, gondolom ez fájhatott nekik hogy még sokak így voltak ezzel...
Egyébként a régi csomagokban is eltörlik nyáron ezt a roaming-os rémálmot?
üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz aprokaroka87 #166 üzenetére
Nem egy űrtechnika fenntebbi hsz-met szerkesztettem, de azért a semminél sokkal jobb. Hogy a mail-eket megnézzem vagy Messenger üzik, ha lassan is de kedvenc PH topik lejöjjön arra használható...
üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz aprokaroka87 #163 üzenetére
Itt is 32 KBps-re lassítják ha elfogy az adat...
De ez nálam nagyon kivágta a biztosítékot:
"A váltásban gondolkodóknak arra is érdemes odafigyelni, hogy ha túllépik az előfizetésükben foglalt adatkeretet, az adatforgalmazás sebességkorlátozás helyett teljesen leáll, ezt csak az ExtraNet opcióval oldhatják fel a fordulónapig."
Van egyáltalán még itthon olyan szolgáltató ahol ezt a köcsög kikapcsolást nem alkalmazzák? Szánalom hogy visszafelé fejlődünk... De a HVG lehozta azt is mivel magyarázta ezt a Telekom, de az is egy vicc, merthogy az ügyfelek azthidték hogy hiba van amiért lelassult és erről sms-t is kaptak, míg ha kikapcsolják akkor jobban megértik...
Szánalom, és hihetetlen hogy nem ég le a bőr a pofájukról hogy ilyet le mernek nyilatkozni. Eleve nem tudom mit nem lehet értelmezni a fordulónapig 32 KBps-re lassítjuk-on, miért érthetőbb a teljesen kikapcsoljuk. Nyilván nem akartak profitot növelni semmiképp. Mondjuk azt mindig is tudtam hogy a Telekom az a legmocskosabb banda a mobilszolgáltatók között, bár kábelen is csak az Invitel meg ezek az ilyen-olyan kisebb szolgáltatók rosszabbak, UPC és DIGI 1000x jobb ...(#164) dekrer:
Az is alap lehetne hogy nem 32 KBps-re lassítják hanem hagyják a normál sebességet max hátrébb rangsorolnak azokhoz képest akinek van adatkerete még, tehát ha fogy a kapacitás előbb engem lassítanak le, vagy adatfogyásnál nem 32 KBps-re hanem mondjuk 2 MBps-re lassítanak, csak ugye akkor már kevesebb jön be nekik a konyhára...[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
Deck
titán
válasz aprokaroka87 #163 üzenetére
Ittis. Bár maradhatna a korlátlan böngészés opció.. Ez 2017ben igazán alap lehetne már.
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- One mobilszolgáltatások
- Autós kamerák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest