Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz CPT.Pirk #264 üzenetére
Sokkal jobb ( a színe is) gyorsabban indul, ahova kattintok jön, nem gondolkodik, a net nem áll meg, nem gondolkodik, erre a hw-re sokkal ésszerűbb megoldás, nem kell pénzt költeni memóriára és SSD-re, hogy meglegyen egy Win szűz telepítés élmény, nem kell vírusírtó (tűzfalat kapcsoltam) és még én is nulla tudással, feltettem...kész!
justaview: tudja, megmutattam neki, hogy nyomjon egy entert, ahogy bejön a kék képernyő...hamarabb betölt és nem hallottam a nyígást "hogy csinálj már vele valamit kérlek, mert nagyon lassú!"
Holnap nem lesz itthon, kipróbálok még egy pár LIVE verziót. Az nem gond, hogy 200Gb ment a home-nak?
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Annyira belemelegedtem a vita olvasásába, hogy gyorsan le is cseréltem a feleségem laposán a Win 8.1-et, egy Zorin OS-re. Mit is mondjak? Mire vártam eddig? Netezős gépként simán jobb a Zorin.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest