Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• moonman

titán

válasz vehement69 #50 üzenetére

"a legkisebb hibát is megragadja a rosszindulatú szakember"

viccesen hangzik, de ezt én pont szeretem. ugyanis ha egy programban már minden szar kis hibát felfedeznek, az már csak ennél fogva is mindig a legbiztonságosabb lesz. ráadásul a hibák többségéhez erőteljes user interakció is kell, tehát személy szerint nem fenyeget, viszont a tudat megvan, hogy na még egy hibával kevesebb. :)

"a hibajavítási sebességük viszont helyenként elég lassú"
    CNet-en biztosan, de talán itt a kafén is volt róla hír egyszer, hogy átlagosan meglepően gyorsan reagálnak, messze gyorsabban, mint az elvileg nyílt és mindenki által hegeszthető Linuxok vagy egyéb OS-ek esetében (no flame, please). és igen, ettől függetlenül vannak olyan hibák, amiken éveket ülnek azzal a megállapítással, hogy senki nem tud róla, senki nem használja ki és különben sem olyan súlyos, meg ha elkezdenénk patch-elni, az potenciálisan sokminden mást összedöntene. ez szerintem is gáz.

"ez a legnépszerűbb böngésző, így elsősorban erre kell fejleszteni mindent"
    hát ha így haladunk, akkor jövő ilyenkor már a Firefox lesz és akkor lehet azt anyázni, meg másrészről elindulhat a valódi IE fejlesztés is. :D

Gazelle-ről nem sokmindent tudok, az biztos, hogy IE9 még Trident alapú, Gazelle-t szerintem a háttérben gyúrják és valamikor másfél-két év múlva láthatunk belőle terméket.

Új hozzászólás Aktív témák