Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Ma kamera, holnap újjlenyomat a személyiben, aztán jöhet a chip... És mindez úgy van beállítva hogy ez nekünk milyen jó! A MI PÉNZÜNKBŐL
Elméletben nagyon jó, csak kár hogy ilyen drága. Legalább neten keresztül lehet majd végignézni ha valaki azért hal meg, mert már nincs mentő ami kimenjen egy rosszulléteshez...Sajnos mindez elfecsérelt szó.... Álítólag válság van, kórházakat, iskolákat, vasúti vonalakat kell megszüntetni, de a kamera rendszerek több száz millióért még beleférnek a költségvetésbe! Ájvé!
(#19) 04ahgy: ismerős autóját lopták el a parkolóból, nekem csak összetröték...Volt kamera, de minek.... Abból a szögből nem volt látható, nem müködött a 2-es kamera...bla.bla.bla....
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
dajkopali
addikt
akkor utoljára
tökmindegy, hogy megrendezett-e, vagy nem
ez egy példázat (jobb híján most itt egy szócikk a Pallasból)
a példázatnak mindig két célja van:
- egyrészt az előadót segíti abban, hogy a hallgatóság számára könnyebben, esetleg szórakoztatóan tegye befogadhatóvá a mondanivalóját
- másrészt plasztikusan, néha túlzó módon felhívja a figyelmet egy problémára
Abszolút nem érdekes, hogy igazából megtörtént-e vagy nem.A fentebbieket erősíti, hogy milyen felemás módon sült el Német Ferenc másik illusztrációja a konferencián, ahol a következőt lehetett látni
amit az ember lát, természetesen felháborító, valós esemény, viszont így önmagában értelmezhetetlen
ahogy az első videó is a hallgatóság megnyerését célozta, ez is"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
válasz blueMerle #24 üzenetére
Így már érthető.
De nem mentesít az alól, hogy ezt nem ártott volna közölni a cikkben, még a videóablakot megelőző sorban, vagy a kocka alá firkált dőlt betűben, sőt akár a videó első képkockáin. Mert én már simán elhiszem, hogy megtörténhet hasonló amerikában (egyszer az életben, de spontán, mint bármi más hülyeség, ami megtörténik).[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Csak a videót néztem meg, de úr isten! Azt csodálom legjobban, hogy a kép jobb sarkában álló emberek nem kezdtek el szakadni a röhögéstől, és közben újjal mutogatni a rendőrökre, és a tolvajok távozási irányára.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
dajkopali
addikt
válasz Porcupain #18 üzenetére
dehogynem, csak olyan sok mindenről volt szó, hogy nem fért bele minden a beszámolóba
a bkv-s kamerázás ügyében még mindig az adatvédelmi biztos nyári állásfoglalása a mérvadó, mely szerint súlyos törvényességi aggályok merülnek fel velük kapcsolatban a most érvényben lévő törvények alapján
itt csak akkor történik változás, ha olyan erős lesz a társadalmi igény, hogy a törvényalkotók megváltoztatják a jelenlegi szabályozást"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
04ahgy
nagyúr
Engem a Blaha Lujza téri McDonaldsban loptak meg 2007-ben, 360e Ft-os kárt okozva, ismeretlen tettesek. Sem az étteremben üzemeltetett kamerák képét, sem a kívül elhelyezett térfigyelő kamerák képét nem vizsgálták meg. Körözést adott ki a rendőrség az irataimra, majd később kaptam a papírt, hogy lezárták a nyomozást, eredménytelenül.
Be sem hívtak, hogy egyáltalán a felvételeket megnézve valamelyiken, valakinél megismerem-e a saját tulajdonom, holott kihallgatásomkor a jegyzőkönyvbe direkt felvetettem, hogy készült videofelvétel is.
Valószínűleg ki sem kérték.HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Porcupain
aktív tag
Lehet ,hogy elkerülte a figyelmemet, de a buszokra tervezett kamera elhelyezésről nem volt szó?
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
törölt tag
válasz dajkopali #10 üzenetére
Egy kérdés: azt a mondatot, hogy a kamerák a gazdagabb városrészekbe kerülnek először hogy volt pofád leírni a nyolcker felkamerázása után, mindenféle kétkedés és ellenpélda megemlítése nélkül?
Az hol nem igazolja a kamerák hatékonyságát, hogy bizonyos bűncselekmények eltűnnek az adott környékről, vagy átalakulnak a bűnözői szokások? Vagy mert nem kapnak el annyi autótolvajt, autófeltörőt, így a Gepárd csoport is felesleges pénzkidobás? -
blueMerle
veterán
Magánszféra ide vagy oda, egy biztos: amióta a városunkban minőségi ip kamerák működnek, azóta bizony sokkal kevesebb az autófeltörés és a rablás is. Ez nem blabla ez tény. Nagyon örülnék neki ha az utcánkban is lenne kamera
Bár napközben befigyel a nyugger security Idősek függöny mögül leskelődnek, semmi egyéb dolguk. Bármi gyanúsat észlelnek, azonnal riasztják a kommandót, mint pl. Bodri megint a pázsiton végezte el a dolgát. Ödönke homokkal dobálja Feri papa Ladáját és a fiatalok bagóznak a sarkon: biztos fű, ide a fakabátokkal
-
Prof01
veterán
Jó a videó.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
aram01
nagyúr
de kamu az a video
én örülnék ha az utcánk be lenne kamerázva és talán még fizetnék is érteIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
moma
őstag
jó cikk. én azt hiszem szívesebben élnék egy nem bekamerázott településen. ha meg még azt is hozzávesszük, hogy végül is ezért fizetnem is kell. szerintem ha egy ilyen kérdést kiírnának népszavazásra, hogy ennyibe kerül kell vagy nem, szépen elbukna.
felvették amúgy az előadásokat? ha lenne valami hangfileban lehet párat meghallgatnék útközben.
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
Degeczi
nagyúr
-
Polllen
nagyúr
Jó cikk lett nagyon.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
shev7
veterán
ettol figgetlenul a cikk nagyon erdekes, es sajnalom, hogy nem volt lehetosegem reszt benni a konferencian...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
dajkopali
addikt
egy példánál teljesen mindegy, hogy fikció vagy megtörtént - erről mondjuk én nemtom eldönteni, hogy megrendezett-e vagy nem, megy is róla a vita YouTube topikjában
a városi legendák attól, hogy nem igazak, még tökéletes példázatok, gondolkodási mintákat, vélekedéseket, hiedelmeket, jelenségeket tartalmaznak, teljesen lényegtelen, hogy megrendezettek-e vagy valósak"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Degeczi
nagyúr
De mire példa ez a videó?
Ordít róla, h megrendezett... -
adam320
senior tag
Ez jó kis video volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- Újabb DeepSeek-vita: kevesebb vagy több áramot zabál majd az AI?
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest