Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Jól néz ki, venném.
-
veterán
Az ott egy zalman borda?
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
törölt tag
A G3-at mintha sok évvel ezelőtt is láttam volna, vajon ugyanaz a ház, vagy közben frissítették? Az előlapi portokat, a még csak nem is slim vagy slot-in ODD-t, a 3,5-ös meghajtókra fókuszáló kialakítást elnézve ugyanaz. A kijelző is az ősrégi iMon VFD-nek tűnik, de lehet, hogy más van benne, nem kerestem utána. Az iMonhoz kellemes emlékek fűznek, attól függetlenül a termék fénykorában is, hát elég szar volt, na.
Ezeknél a házaknál egyébként a VGA magassága is korlát lehet. A 18,5 centi magas Streacom F12-vel is nagyon meg kellett néznem, hogy milyen kártya fér el benne, persze, én kocajátékra is tartom egy 1060 Strix-szel.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Ha most kellen házat vennem egyértelmű választás lenne számomra a QT01. Az ára is elfogatható.
Mindenbe beleugatok!!!
-
senior tag
Elvben - mivel nekem nem sikerült szerezni - volt hozzá anno egy modul, amivel mást is meg lehetett jeleníteni rajta. Anno: mert legalább 7 éve vettem a saját G3-asomat.
Ennek hiányában én nem üzemeltem be az enyémet. Dobozában várja a sorsát, esetleg új gazdáját."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
Ixion77
addikt
Azt hittem, a hozzászólásod poén akar lenni. Aztán rákeresve úgy tűnik hogy tényleg úgy van. Durva. A nyugati cégek többsége szerencsére már túltette magát az ilyen gondolkodásmódon, de úgy tűnik Kínának ehhez még fejlődnie kell.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
dabadab
titán
A G3 leírásából kimaradt, hogy a kijelzőn a "Home theater pc by jonsbo" feliratot nem lehet megváltoztatni.
DRM is theft
-
fatpingvin
addikt
na, ez már valami szimpatikus hogy nem csak az edgy gémer igényekre vannak válaszok hanem az értelmesebb dolgokra is. a HTPC házat kövezzetek meg de én azonnal egy homemade hálózati eszköz dobozának képzeltem el a kis kijelző ha normálisan lehet valamivel hajtani akkor igen hasznos monitoring eszköz lehet.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
félisten
A G3 már EOL, szóval aki ilyet szeretne, az gyorsan hajtsa fel!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
veterán
ezek a házak igencsak jól néznek ki, kár, hogy nem lehet tudni az árukat.
duree54
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest