Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 8th

addikt

Mint közvetlen szomszédnak nem kellett volna a hozzájárulásodat adnod ehhez az egészhez? Csak úgy odabasznak a szomszéd telekre egy "közösségi teret"? Nálatok ha búcsú falunap vagy akármi rendezvény van nem a sportpályán van megtartva? Itt igen. A tipikus vidéki zajforrások itt is ugyanúgy megvannak de nekem ennyi év elteltével mind olyanok már mint indiánnak a patak vizének csorgása. Már nem is hallom. Egyedül az zavaró ha valaki nekiáll gazt égetni és telemegy a ház a keserű füstszaggal. Ja meg a kurva tollfelvásárló cigánykaravánok a rohadt hangos hangosbemondóikkal vasárnap reggel hatkor. Néha szívesen rájuk engedném a kutyákat. Mások az udvaron zajonganak, 0-24 ugat a kutyájuk, zene mellett bográcsoznak éjjelbe nyúlóan. Én meg flexelek hegesztek néha naphosszat. Sosem volt ebből probléma, kölcsönösen elnézzük a másiknak a baromságait. Mondjuk amikor Budapestről lekeveredtem falura az durva váltás volt. A kilencvenes évek közepén még sokan tartottak állatokat háznál. Disznót, tehenet a legkülönbözőbb szárnyasokat ez mára teljesen kihalt. Költözés után első este amikor terelték be a legelőről a bocikákat azok meg kajak végig telibefosták az utcát az azért elég kemény volt. Rendes csatornatetőnyi foskupacok voltak két méterenként mindenhol végig a vonulási útvonalon. Nyugtáztam is magamban, hogy ez igen, a Budapesti csöves húgyszagból megérkeztem a vidéki szarszagba. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák