Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zotya84
őstag
válasz
vmarci21 #108 üzenetére
Á, ez sok mindent megmagyaráz: van termék, amit hónapok óta nézegetek, de mivel se nem sürgős, se nem fontos, még nem vettem meg, met drága az ojró; meg van, amit keresek, találok, megveszem, nem ülök rajta napokig/hetekig. Akkor engem ezért nem tudnak targetálni soha semmilyen hirdetéssel?
-
vmarci21
tag
válasz
-=RelakS=- #103 üzenetére
Valahol olvastam, hogy netes vásárlásnál a termékre való első rákeresés / adatlap megtekintés és a tényleges vásárlás között átlagosan 2 hét telik el.
Tehát nem rossz az algoritmus, csak te vásárolsz túl gyorsan. -
válasz
-=RelakS=- #103 üzenetére
Ez két dolgot jelenthet:
- olyan hülyék, hogy azt hiszik, rögtön akarsz még hármat venni valamiből
- olyan béna algoritmust használnak, ami képtelen valódi hirdetést feldobniValahogy egyik sem vet igazán jó fényt az egész ajánlási rendszerre
-
waccamár
senior tag
Sok mindenben igazad van. Nézőpont és hozzáállás kérdése, hogy ezekkel a tényekkel mit kezdünk. Te elkönyvelted ezek miatt, hogy ez így tré.
Találtál a FB-hirdetésnél olcsóbb és hatékonyabb módszert?
Hajrá, akkor használd azt! Tényleg.Én a tapasztalataim alapján a FB-ot tartom a legjobb ár/érték arányú szolgáltatásnak - a nyilvánvaló hibáival együtt is.
Te a problémán lovagolsz ahelyett, hogy megoldást keresnél.
Nem úgy működik, ahogy te szeretnéd, ahogy te elképzeled, ahogy szerinted kellene működnie és ahelyett, hogy próbálnád megtörni a diót, inkább kidobod.
Ha ez neked így üzletileg megéri, akkor ez a legjobb döntés, amit hozhattál.
Akkor a FB-hirdetés nem neked való.
Biztos van van ennél számodra sokkal jobb. A végén a matek a lényeg.
Ha más módszerekkel tudsz pozitív eredményt hozni, akkor jól teszed, hogy nem pumpálsz feleslegesen zsét a fb-ba.A kettősség mondjuk érdekes: egyrészről elvárnád, hogy validálja az életkort, és megmutassa a rendszer, hogy mi alapján gondolja a szolgáltató, hogy adott illetőt érdekli adott téma - utána pedig negatívumként hozod fel, hogy a "gatyádba is belenéznek, akkor is kapsz árnyék profilt ha nem is használod a szolgáltatásuk".
Ha láthatóan ennyire bénán profiloznak és ennyire béna a szűrésük, akkor miért is baj, hogy profiloznak? Úgyis kamu és használhatatlan az egész, nem?Az előző hozzászólásomat tudom újból idézni:
Arra nem gondoltál, hogy mondjuk rengeteg, célcsoportodba tartozó embernek IS megjelent a hirdetésed, csak mondjuk a célcsoportodat nem érdekli a terméket/szolgáltatásod, nem tetszik nekik, nem tudtál jó és megkapó szöveget írni, így nem talált be nekik?
Mert az esetek 99%-ban ez szokott történni.Neked szerintem alapvető marketing-problémád van, ezért nem működik hatékonyan a facebook hirdetés.
Illetve azt is tartom, hogy ha mutatsz hirdetést, statisztikát, eredményeket itt a fórumban screenshot-ként, akkor szívesen ránézek ingyen és bérmentve.
Hátha tanulok belőle én is és te is valami újat.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az új szabályok csak a rövid videókra vonatkoznak, és a különösen zavaró megoldásokat szűrik ki velük.
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest