Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz energomatt #618 üzenetére
vadonatúj, gyári Samsung adatkábel. nem szabadna, hogy gond legyen vele
doc: na, ez lehet, erre nem gondoltam, hogy a térerővel lehet összefüggésben. Az viszont szívás, arra nem sok megoldás van
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
azzal mit lehet kezdeni ha nagyon sokszor megszakad a kapcsolat a telefon és az autó között?
Kábellel használom, de random időközönként elveszti a kapcsolatot (vagy újraindul az android auto). Ilyenkor újra csatlakozik, de például a waze-ben beállított úticélt elfelejti. Rohadt idegesítő.
Mitóta fennáll a probléma cseréltem már telefong (Samsung S9 -> S22) kábelt, de semmi javulás.
Szerintem valami szoftveres gond lehet, mintha bezáródna/újraindulna az Android Auto. Már beállítottam, hogy soha ne altassa és lője ki az alkalmazást a rendszer, de ez sem segített.
Van erre valami megoldás? -
|AP|
veterán
most vettem át, nem volt rajta vám szerencsére.
Június 6-án fizettem Indiegogo-n, 36.900Ft volt akkor átszámolvaredst4r: igen, én is ebben bíztam, hogy nem lesz, csak az értesítő emailben az volt, hogy vámkezelt csomagom érkezett, ráadásul be kellett érte menni a postára, nem hozták ki. Ezért aggódtam kicsit, de végül nem volt más költség.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
"Viszont azzal számolni kell, hogy óránként 10-15%-t levesz az aksiból, ezért a nagyon hosszú utakon kábellel használom a telefont. "
Működik zökkenőmentesen, hogy ha kábellel akarod használni akkor csak simán kihúzod az AA wireless-t, majd ha visszadugod akkor minden további beállítás nélkül újra működik azonnal wireless? -
|AP|
veterán
keresgettem a topikban wireless témában és nem sok hozzászólást találtam.
Van említve ez a cucc, illetve amit még máshol találtam az az Ottocast u2-x.A Motorola megoldása úgy látom még nem igazán elérhető.
Használja valaki ezek közül valamelyiket (vagy mást) és mik a hosszabb távú tapasztalatok?
Eléggé unom állandóan kábelre dugdosni a telefont, nem beszélve arról, hogy a telefon akksijának sem tesz túl jót.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest