Új hozzászólás Aktív témák
-
tsikorgo
csendes tag
Szóval, ez így, ebben a formában...
Ekkora bilit, amiben kavarnak! -
take.a.ride
tag
a Google szerveren meg regebbi kepanyag van, geodeziai adatok kalibralasa es feldolgozasa nem 2 perc (foleg ilyen mennyisegben!). arrol nem beszelve, hogy az ujabb anyag mindig plusz penzbe kerul, szoval nem csoda, hogy miert csak a nagyvarosok kornyeket frissitik gyakrabban, es miert nincs a bolygo minden szaros falujarol napi frissessegu ortofoto.
de most oszinten, mi a fasz kozuk van hozza? en siman elhajtottam volna oket a picsaba egy ilyen baromsag miatt. vagy megmondtam volna nekik, hogy aki pampog, az a sajat koltsegen vehet nekem uj ortofotokat kedvenc falujarol.
(meg ha fizetos szolgaltatasrol lenne szo, talan-talan...) -
raszputyin
senior tag
Újra itt a Szovjetunió...
-
törölt tag
tipikus konzervatív szarrágás az áldemokráciából...
-
orbano
félisten
válasz take.a.ride #2 üzenetére
szerintem is nagy marhaság... megsértették az áldozatok emlékét. ekkora barmoságot.
A vér nem válik VAZZE!™
-
FTeR
addikt
ekkora baromságot. mindjár feljelentem a google-t, h a térképén még nem látszik az új tetőm, pedig már évek óta készen van.
vagy a falucskámat, 20 kilóméterrel arréb jelzi, pont a szomszéd falunál. ez súlyosan sérti a leki világomat. -
Male
nagyúr
Volt a közelünkben egy játszótér, amit már két éve elbontottak, de a képen még mindig rajta van, és ez nekem komoly lelki sebeket okoz... perelhetek?
Annyiban viszont igazuk van, hogy kéne egy figyelmeztetés, hogy a képek nem mindenütt napra készek... (OK, mi tudjuk, de sok felhasználó azthiszi, hogy ez a pillanatnyi állapotot mutatja) Régen mintha lett volna dátum, hogy melyik terület mikori állapot, ez kéne továbbra is, és máris rendben van az egész. -
Gregorius
őstag
Képmutatás. Kérdem én, a közel-keleti felvételekről hazudozás az nem sértette annak a párszázezer áldozatnak az emlékét, akik végül két tűz közé keveredtek?
-
REDeath
őstag
és akkor az összes neten keringő photoshoppolt kép tulajdonosát beperlik pl.?
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
polip
addikt
jézusom micsoda óriási horderejű kérdés...ezért bizottság meg a tököm...
amit a közel keleten művelnek az nem számít?
idióta amerikaiak...de hát mit vár az ember egy 300 éves múltra visszatekintő hamburgerkultúrától?
szánalmas..-ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
daninet
veterán
Nevetséges hogy mit kinem találnak. Ha a Google alig ismert cég lenne nem csinálna ilyet a sok konzervatív okos mert nem lenne célja...de így hogy Kínában Hoi Xang sportcipőgyártó szakmunkás is bármikor láthatja a Kathrina hurrikán nyomát ez már tényleg felháborító.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
dkekesi
tag
Ha én a hurrikán áldozata lennék tuti, hogy először egy netcafe-ban kerestem volna menedéket, hogy megnézhessem a Google Maps-en, milyen rossz is nekem és a szomszédban Baldwin-éknak. Utána az egész pereputtyommal együtt elrepülnék Washingtonba és a fehérház előtt Wi-Fi-zve lobogtatnám a notebookomat, melyen a Google épp nem mutatja, hogy elvitte a házamat és minden vagyonomat a szél és a víz és a családból is meghaltak ketten. Engem is a Google pontatlansága érdekelne leginkább.
De most komolyan. A Google miért nem int be ezeknek? Akkor és olyan tempóval dolgozza fel az adatokat, ahogy akarja. Senkinek nem garantál semmit. Sem pontosságot, sem naprakészséget. Innentől kezdve nincs vita.
Az évszám a jobb alsó sarokban a copyright-nál nem az aktuális térképrészletre vonatkozik, hanem az egész rendszerre. Szerintem. -
FTeR
addikt
-
tomazin
veterán
Sztem éppen aznap nem sikerült meztelen hátsófelű briniket lefotózni,és hát kellett valami a címlapra...lol
-
dajkopali
addikt
jaja, pontosan erről van szó: ''a felvételeket még tavaly szeptemberben cserélték le a képek minősége miatt, emellett a Katrina rombolását mutató képek továbbra is elérhetőek maradtak'' - lehet, hogy nem volt elég világos a megfogalmazás...
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Loader
tag
Ekkora hülyéket! Még, hogy sérti őket. Talán inkább valaki egóját.
''Te! Hogyis van ez?''
-
Finwe
őstag
Látom, mind 1 véleményen vagyunk. Akkor hogy-hogy csak minket zavar, h másokat zavar a pontatlan térékép? De komolyan, a mi házunkról legalább 6 éves kép van! (ha túlzok akkor max 1 évet)
Az meg, hogy jobb minőségű képre cserélték az újabbat és a cikk szerint elérhetőek maradtak.... nem volt villogó link a képekhez? Mert csak ez lehetett a google sara.
pffff, no, holnap én is perelek , szeretném látni a mostani házunkat.
Finwe-{PoH}- Patriots of Hungary
-
PaleeCa
csendes tag
''mélyen megsértette a Katrina hurrikán áldozatainak emlékét'' - Na persze.
Tavaly a New York-i lakosok nagy része, nem tudta megmondani, hogy melyik évben volt a WTC katasztrófa. Saját maguk tesznek rá magasról! A Katrina viszonylag friss, de pár év, és ezt is elfelejtik. Ez inkább afféle politikai trükk a városvezetők részéről, vagy nem tudom...Üdv: Palee
-
Allien
veterán
Szvsz, ezek az amcsik nem hülyék! Legalábbis, feltételezzük ezt. Akkor meg miért csinálják? Nem, nem az emlékek miatt, mert az ugye hülyeség. 2 dolog lehet a háttérben, mint minden mögött. Az egyik a NŐ. No, ez nem nyert, valszeg, bár, ki tudja (Katrina is női név). A másik pedig a mindenki álltal ismert, és megbecsült pénz ! Ergo, a google maps-nek ez bújtatott reklám, a politikusoknak plussz bevétel minden ilyen bizottsági dolog, és stb...
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest