Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
- Milyen program, ami...?
- ASUS routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joghurt
addikt
Nekem még alsós koromban úgy tanították, hogy ''Az öndícséret büdös.''. Az az igazi májer, aki azért jótékonykodik, mert az jó neki, és nem az, aki azért teszi, hogy elújságolhassa mindenhol, hogy milyen jó csávó/cég volt.
Mint ahogy a Hajógyári szigeten rendezett ingyenes gyerekprogramokat is lehet egyszerűen azért csinálni, hogy jó legyen a gyerekeknek, de lehet azért is, hogy tömjük a reklámot a fejükbe.
Tudom persze, némely multinak a jelenlegi magyarországi arculata van olyan gáz, hogy a javításához még az ilyesmi is segít.A tej élet, erő, egészség.
-
Arnold2
őstag
Nekem még az lenne a véleményem hogy nyugodtan megengedhetnék a cégeknek hogy ilyen rendezvények szervezése alatt reklámozzák magukat.
Hisz jót cselekednek (bár az önzetlenségfaktor elég alacsony lenne) így jól járnak azok akiknek segítenek és még a káposzta is megmarad tehát jutnak némi reklámlehetőséghez.
Az egész ből azt szeretném kihozni,hogy ha látják hogy van ebben is reklámlehetőség, gyakrabban csinálnak ilyeneket. -
Arnold2
őstag
Marketing ide raklámozás oda, de szerintem akkor is ez egy szép gesztus.Sőt!
Több ilyet! -
JulWCZar
senior tag
En az iskolakban megtiltott (bar lehet h azota mar nem) reklamozast ellenztem. Milyen gyokerseg mar ez? A gyerek mar ugy no fel hogy arcaba kapja mindenhol a reklamot, nem kap sokkot ha az iskola folyosoin is szembesul vele. Raadasul konnyu kijatszani, mert eleg egy bufe odabenn es ki is lehet tapetazni hirdetesekkel.
Ellenben ismerve milyen koltsegvetesbol dolgozik egy-egy intezmeny nem lenne rossz egy kis plusz penz. Nalunk a gondnok joszerevel guberalt cuccokkal foltozta a sulit, igy kerult majdnem egy uv fenycso valamelyik terembe . -
Dufresne
addikt
Tetszik, szép gesztus
És ugyan nem reklámozhatja vele magát, de sztem egy idő után, ha rendszeresen művel ilyet egy cég, akkor az bekerül vele a köztudatba, tehát igenis van reklámértéke...sőt gondolom újság írhat róla mondjuk... -
Ezzel egyébként csak az a baj, hogy a reklámtörvény tíltja, hogy a cégek reklámozzák a közhasznú tevékenységeiket, ezért semmi sem ösztönzi őket, hogy mondjuk pénzt adjanak egy alapítványnak, vagy felújítsanak egy jútszóteret, hiszen nincs marketingértéke. A Microsoft most kivétel e szempontból, ez sajnos nem elterjedt itthon, pedig nyugaton már hagyománmya van a dolgonak.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
JulWCZar
senior tag
Ez az, minnél több ilyen típusú marketinget tessék csinálni az országban. Többet ér az óriásplakátnál, mindenkinek.
-
Agostino
addikt
Mohora kisközség játszóterét tavaly elbontották, mivel nem felelt meg az EU szigorú előírásainak – most ide is EU-konform létesítmény került.
Tudom, hogy elsődlegesen nem erről szól a cikk, de ez azért szánalmas. Eu szigorú előírásainak....istenem hova halad ez a világ....
Eljöhetnének hozzánk is, 5 éve sírunk, hogy valaki csinálja meg a szennyvízelvezető csatornát. : Dhey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Az én cégem miért nem tud ilyet csinálni?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ngabor2
nagyúr
ilyenekről jó hallani. követendő példának tartom.
-
FTeR
addikt
ez az a profil építő PR, amit valóban lehet értékelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...