Új hozzászólás Aktív témák

  • tzsolesz

    nagyúr

    Általános helyzetjelentés a team funkcióról:

    Kezdem azt érezni, hogy ez a "team" dolog kezd kicsit kifulladni. Most egy ideje nézegetem az ellenfél aktivitását is. Nagy, erős csapatok is hullanak széjjel. Fele ha játszik. Szemem előtt tűnt el a két legjobb eredmény az egyik meccsnél az ellenfél sorai közül. Asszem 2db 26-27k-s eredmény egyszer csak nem volt ott (kiléptek).
    Mi most újraszerveződtünk Facebook-on, hoztam be 3-4 jobb játékost. Magyarok közt a 7-ik legjobb csapat vagyunk. Persze ez nagyjából itt meg is állt, mert ha feljebb kerültünk, akkor gyorsan visszapofoztak minket a helyünkre, a sok inaktív emberünk miatt. Talán most a TOP200-300-ba beérünk, nagyjából erre képes a gárda. Eddigi csúcsunk a TOP600.
    Az elmúlt 1 hónapban ment vagy 20 ember, és jött helyette másik 20, de ebből már csak 10 inaktív. Ráadásul alapító régi nagy Legendary 50-70-es szintű embereket is ki kellett tenni, mert szerintem már a játékot is letörölték régóta. Pedig ezek az emberek húzták a csapatot régen.
    Viszont a nagy gond az volt hogy a régiek helyére már csak Gold1, max Diamond szintű emberek jöttek, akik az eredményhez nem nagyon tudtak sokat hozzáadni. Én végül is nem bánom, mert most úgy ahogy jó a csapat.
    Én úgy vagyok vele, hogy a kicsiknek helyet kell adni. Én is így kezdtem, Gold 2-es voltam mikor beléptem.
    Mondjuk annyira komolyan már nem veszem ezt a dolgot (inaktivitás) valamiért, passz....
    Más, a leaderünk 3 hete nem jelentkezik, és nem is játszik. Asszem azért 2 hete beszólt hogy most nem ér rá, sajnálja stb... :D

Új hozzászólás Aktív témák