Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz axioma #17458 üzenetére

    Ez nem binaritás, hanem mondatértelmezés + programírási készség kérdése. Egy forgalomszervezőnek nem kell ezt magyarázni, hidd el, tudom, miről beszélek, egy programíró egész biztosan meg tudja csinálni, hogy biztos alapokon, hiteles infókkal működjön a rendszer.
    Senki se írta, hogy mindenkit elterelek!
    Dehogy terelek el mindenkit..
    Egyrészt valakinek maradnia kell a dugóban, hiszen először ő volt, aki belekerült, de utána is jöttek, akiknek már nem lehetett áttervezni, ők jeleznek, vagy a rendszer érzékeli a mozgásukat, sebességüket, ezáltal fogja tudni, mikor válik szabaddá az út, viszont nyilvánvaló, hogy onnantól megint mehetnek arra wazerek. de wazerekkel csak úgy, hogy nem mozdul a sor sehova, ne növeljük magát a dugót, mert annak nincs értelme.

    Én nem vagyok pesti, és ugyan kiismerem magam, de waze-t használok, tehát én testesítem meg a vidéki, de pesten járó fogalmát, aki a waze-ra kell hallgasson, mikor történik valami, mert nem ismer sem kerülőutakat, se mást. Én pont azt látom, VELEM mim történik egy egy kérdéses szituban, és ugyan nem látok bele a rendszerbe és az útvonaltervezés működésébe, de sok esetben látom, hogy a rendszer azért rossz, mert fals infókkal van tele.
    Mint írtam, múlt héten is volt olyan hely, ahol nem írt dugót, miközben erős torlódás volt, és dugót jelzett ott, ahol lézengtek az autók.
    Tehát ezt vagy másképp kellene csinálni, kiosztani a beszedett pénzből pár pesti pizzafutárnak szisztematikusan leosztva olyan hiteles készüléket, ami felhasználótól függetlenól visszajelez a rendszernek olyan sebesség és egyéb adatokat, amire a rendszer hitelesen támaszkodik. És akkor nincs az, hogy a nagyfatert zavarja a zaj, és minden délután 5x bejelenti, hogy dugó, trafi, baleset, torlódás van az utcában a háza előtt. Vagy lásd aki 100 telefont húzott valami kiskocsiban a hídon, és a rendszer másfelé vitte a wazereket. Minden rendszer annyira megbízható, amennyire a leggyengébb része az.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák