Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz Oldman2 #17950 üzenetére
És tényleg! Nem tudom hogy nem vettem észre (nyilván nem voltam elég figyelmes, és nem olvastam el minden feliratot, mert nem gondoltam, hogy berakja az Étel-ital, Üzemanyag, stb közé, mert régen külön menüpont volt rá, és azt kerestem volna...).
Köszönöm a segítséget!"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
-
Bossi
őstag
Sziasztok!
Valaki már használta elektromos autó utvonal tervezéshez a waze alkalmazást? Nekem nem megy és nem tudom mi lehet a gond. Beírom az útvonalat és rányomok a töltőállomás ikonra csak teker...
köszönöm. -
axioma
veterán
forditva szoktam: plugshare-ben kivalasztom a toltot, majd amikor feldobja h navigacio, ott a wazera bokok - igaz, felevente ha kell, nem friss a tapasztalat [waze toltoinfoi nem tudom mennyire jok, azota me'g nem kellett]
szerk. ja vagy te megallokat akarsz vele terveztetni egy hosszabb utvonalon? Ez ion-nal fel se merul, ugyhogy akkor off, sorry.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ma reggel 7 órakor még nem tudta a waze, hogy lehet közlekedni a pesti alsó rakparton. Még jó, hogy én már tudtam, nem hagytam hogy a Kukutyin - Piripócs útvonalon vigyen körbe Európán
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
oszy
veterán
Valaki tudna segíteni a hétvégi budapesti közlekedésben? Mindig waze-t használok és a múltkor megjártam vele.
Igazából 19-én mennék Budapesten át (az M0-ás pályát mindenképp kerülném!) Tatabánya irányába.
Tudjátok, hogy sok útvonal lesz-e lezárva 20-a miatt?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
veterán
válasz Chris0321 #17960 üzenetére
19-én lesz Atlétikai VB megnyitója, amire vagy 15 külföldi kormány és államfő jön el, ezen delegációk mozgatásával kapcsolatos lezárások még nem nyilvánosak, de nagyjából keresztben és hosszában is teljesen le lesz zárva Budapest.
Csakis az M0 marad az ország két felének az összekötésére, de lehet, hogy 19-20-án inkább a dunaújvárosi hidat célszerű használni
-
Chris0321
addikt
válasz Donki Hóte #17961 üzenetére
Igen, jó esély van rá, hogy mindenki a nulláson akar majd menni és a város mellett az is teljesen bedugul.
-
oszy
veterán
Ezek szuper jó hírek!
M3-ason megyek majd, viszont a budaörsi IKEA-t mindenképp célba kellene vennem továbbhaladás előtt.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
veterán
-
oszy
veterán
-
veterán
-
axioma
veterán
válasz Donki Hóte #17967 üzenetére
ej, ha bezarult volna a kor, lenne eszaknyugati elkerulo...
-
oszy
veterán
válasz Donki Hóte #17967 üzenetére
Nagyon köszönöm!!
A túra így módosul. Visszafelé lesz az IKEA.
Ez a térkép honnan van?
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
Szia!
például innen -
veterán
válasz axioma #17968 üzenetére
Ahol nem üldözik az autósokat városon belül, ott nagyon bevált a városon keresztülvezető autópálya.
Erre jó példa a közelben Besztercebánya, vagy kicsit távolabb Belgrád, szintbeni kereszteződés nélküli 2-3 sávos zárt pályán kialakított, 80-100 km/h sebességgel járható autóút megy keresztül a városon.
Belgrád kb. akkora város, mint Budapest, a Belgrádon keresztülmenő autóúton a várost fél óra alatt át lehet szelni, mintha Budapesten az M3-as bevezetőjétől a budaörsi M1-M7 kivezetőig megállás nélkül, 60-80 km/h folyamatos sebességgel tudnál menni.
Sluszpoén, hogy építettek Belgrád körül is elkerülő autópályát, de a teherutóknak, így a várost átszelő autóútról a teherautók ki vannak tiltva, méginkább felgyorsítva a személyautók átjutását a városon.
-
zeon.hu
nagyúr
-
viktorhu
veterán
válasz Donki Hóte #17971 üzenetére
Csúcsidőben az a Belgrádon átvezető autópálya katasztrófa Teljesen bedugul, senki semmilyen szabályt nem tart be, kijáratonál áll a sor. Tettem már meg rajta 20 perces utat másfél óra alatt úgy, hogy csak Újbelgrádig kellett mennem kelet felől, vagyis a belvárosig be se kellett mennem.
-
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
-
oszy
veterán
A nehéz kereszteződés elkerülése opciót érdemes bekapcsolni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehet hülye kérdés, de csak mostanában kezdtem a Waze-t napi szinten használni Budapesten, így inkább kérdeznék. Ha valahova megyek és tervezett útvonalat használok, akkor a képernyő alján kiírja, hogy éppen melyik utcában haladok. Meg lehet valahogy csinálni, hogy ezt akkor is kiírja, amikor épp nincs útvonal tervezve?
Live-Die-Respawn
-
Usgyi
aktív tag
válasz energomatt #17978 üzenetére
Édes istenem! Kérlek ne értsd félre, nem akarok bántani sem Téged, sem mást, de aki ennyire bizonytalan az miért vezet?
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
Chris0321
addikt
válasz energomatt #17978 üzenetére
Azért ne keverjük a dolgokat. Aki lámpás kereszteződésnél nem tud balra fordulni annak melyik kereszteződés könnyű?
-
energomatt
senior tag
Gondolom, ezek költői kérdések voltak.
-
oszy
veterán
válasz blueye #17984 üzenetére
Van vezetési gyakorlatom. Igazából az útvonal miatt kérdeztem. Inkább waze nem nagyon. Régen én iGO-t használtam nagyon sokszor. Az egy jó navigáció volt annak idején. Ha a google tudna trafit jelezni (nem száguldozom!), akkor azt használnám. Van amikor jól jönne pl. a több megállós útvonaltervezés.
--------
Holnap lesz az M3-M0-M1 útvonal.
[ Szerkesztve ]
-
-
gulyasa
őstag
válasz Brogyi #17989 üzenetére
Szerintem valamit félreértettél.
A "trafi"-n "traffipax"-ot szoktunk érteni és nem azt, amikor a google térkép kijelzi, ha egy hely körül sok telefont (embert) érzékel a rendszer.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
axioma
veterán
Ma eszakrol erkezve a Kalvin teren balra mutatta hogy forduljak az Ulloire kifele. A waze a ket balra savbol csak a baloldalit mondta jonak, ami befordulas utan kb az elsonel balra fordul [en meg persze egyenesen mentem volna tovabb]. Elotte is utana is, nemsajat kocsival savvaltas viszonylagos csucsban, nem esett jol. Nyilvan a tovabbhaladastol fuggest nem lehet belerakni, de a csak egyik sav kijelolese az nem hiba? Lehetne javitani?
-
-
veterán
válasz axioma #17993 üzenetére
Sok esetben mutatja a waze (sok esetben viszont nem és nem tudtam rájönni, hogy hol kell ezt beállítani), hogy a következő kereszteződésben merre kell majd fordulni.
Sokszor ez az információ életfontosságú, mert már az első kereszteződésben már aszerint kell besorolni, hogy a következő kereszteződésben merre fogsz menni, mert ha nem jól sorolsz be, akkor Pesten nem fogsz tudni két sávot is váltani a következő lámpáig
-
axioma
veterán
válasz Donki Hóte #17995 üzenetére
Mondom, a helyes sav _nem_ volt jelolve, ezert kerem h az _is_ legyen, ha a tervezes kov lepeset nem is latja [hogy egyenes eseten csak azt].
Tenyleg ennyire nem kovetheto amit irtam? -
leslieke
Jómunkásember
A preferált üzemanyag típusnál hogy lehet kitörölni a kijelölést, hogy ne legyen egyiknél sem pipa? E-autónál értelmetlen...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz energomatt #17998 üzenetére
Az rég be van kapcsolva, ettől még nem oldódik meg a kérdésem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest