- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
válasz junkpod #10700 üzenetére
Ok, akkor jól gondoltam eredetileg 4-500 méterrel előre jelez a waze a lámpával kapcsolatban. Frissült a térkép, már nem kéne értesítenie.
Ha bármi gondod van akkor útvonalat, honna-hova, útirányt, köztes célt stb... írd meg, könnyebb úgy felderíteni a problémát mert mint esetedben is, nem biztos hogy pont ott van a probléma ahova gondolod.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
ezmivolt
tag
Lehet, hogy kissé láma a kérdés, de a fájl méretnek lehet köze a program gyorsaságához? Ha igen, akkor lehetséges, hogy a korábbi kisebb verziók gyorsabbak és nekem jobban megfelelnek, ha nincs szükségem az újabb, extra szolgáltatásokra?
-
Tesztelo.hu
senior tag
Pesten az Üllői úton mentem befelé a Kálvin térre, és szerintem nem lenne hasztalan, ha pl. a Nagyvárad tér és a Corvin negyed előtt bemondaná a Waze, hogy tarts jobbra, mert a két baloldali sávból ezeken a helyeken "hirtelen" (azaz sávnyitás nélkül) kanyarodó sáv lesz, és nagyobb forgalomban (azaz mindig ) csúnyán meg lehet szívni, ha valaki ott ragad, miközben egyenesen menne tovább. Sávinfó hiányában sokat segítene.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Tesztelo.hu #10703 üzenetére
Szerintem a sávaszisztens itt nem lesz soha.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz Winner_hun #10705 üzenetére
✌
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Faterkam
addikt
Tegnap a délutáni csúcsba mentem volna az Árpád fejedelemről a Bosnyák tér mellé. Útvonal, Árpád híd, Róbert Károly krt, Thököly, Bosnyák tér. Erre a Teve u.-nál levisz, Szegedi út, és a síneken a Szőnyi út felé mennénk. Mondanom se kell a sorompóknál álltam 15 percet vagy többet, mert nem nyitották fel. Erre visszavisz a Róbert Károlyra. Inkább maradtam volna ott :/
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
sharp4
őstag
válasz Faterkam #10707 üzenetére
Állandó jelleggel a Rákosrendezői vasútiátjáron akar átvinni, ahol 24 órából 20 órán keresztül le van engedve a sorompó. Ilyen esetekre kitalálhatnának egy megoldást. Ha elfelejtem, hogy másfelé menjek, akkor én is szobrozom ott...
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Szili17
tag
válasz sharp4 #10708 üzenetére
Erre még mindig csak ugyanazt tudjuk válaszolni:
Be van állítva a menetrendnek megfelelően a korlátozás (tehát amikor zárva kéne lennie), az hogy ezt a MÁV nem tartja és zárva tartják akkor is, amikor tervezetten nem kéne lezárva lennie azzal nyilvánvalóan nem tudunk mit csinálni.Amikor arra vitt, majd újratervezett, hogy menj vissza a Róbert Károlyra, akkor érzésem szerint egy ilyenbe futottál bele, a korlátozás aktív lett, ezért keresett másik útvonalat. Ettől függetlenül nyilván nem tilthatjuk le, hisz járható út (időnként) egyébként már így sincs túlpriorizálva, de attól függetlenül is vagy pont megnyitják és tudsz menni vagy nem. Ez más vasúti átjáróban is probléma, csak itt élesebben kijön.
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
air
nagyúr
válasz Winner_hun #10705 üzenetére
Mikor? Mit tudsz?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
w333
félisten
Sziasztok 2 kérdésem lenne hátha tud valaki segíteni !
1. Profilképet hogyan lehet berakni ? Beillesztem majd kilépek (Változások elmentése ? Igen) aztán még sincs ott a profilkép !
2. Ezzel a durva merüléssel és forrósodással lehet valamit kezdeni ?
Szerk.
Ezt most találtam ... ez h*lye, mentem már több mint 150km -t mióta telepítettem !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
plömplöm
őstag
-
w333
félisten
válasz havri1 #10712 üzenetére
Köszi meg is van, itt már látszik a megtett távolságok !
Beta mennyivel jobb ? érdemes azt használni ?
Valaki írta hogy régebbi verzióval nem melegedett ennyire mint most !
Profilkép beállításra még most sem jöttem rá hogyan kell !
Vagy beállítom aztán egyszer csak majd lesz profilkép is ... nem értem !
Belső memóriába létrehoz egy ProfileImageFinal fájlt de még sincs profilkép !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz havri1 #10715 üzenetére
Hangulatot még nem tudok választani ... 160km kell azt írja !
Rendes profilkép kéne, de valamiért nem rakja be !
Ezt létrehozza (ProfileIgameFinal) de profilkép még sincs !
[ Szerkesztve ]
-
plömplöm
őstag
válasz havri1 #10715 üzenetére
kellett volna csináljak egy screenshot, most hogy kérdezted és újra megnéztem, a -1 helyett van 41363 pontom...
nem hangulat, (ez a mood?), azzal még sosem csináltam semmit és nem is fogok szerintem.
a https://www.waze.com/hu/editor nekem most éppen "We're sorry, but something went wrong.", azaz mintha kendácsolnának éppen az elvtársak...
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Winner_hun
titán
A dashboard 14-e óta nem frissült (itt lehet ellenőrizni) - INTL-ben vagyunk, a Points Update tartozik ide. Ha ez frissül is, lehet kell neki még utána fél nap mire minden normálisan jelenik meg.
Profilkép úgy rémlik nekem se egyből jelent meg, várj türelemmel.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
w333
félisten
-
plömplöm
őstag
válasz Winner_hun #10720 üzenetére
a firefox esr-re még lehetne azt mondani, hogy régi, 52.8.0 32b, de az edge is az lenne?
mivel mindkét böngészővel azt adja vissza, hogy https://www.waze.com/500.html, így inkább hiszek valami központi mókolásbanAll systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
válasz Winner_hun #10726 üzenetére
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Winner_hun
titán
válasz plömplöm #10727 üzenetére
Azzal nálam se megy. Próbáld ki a legfrisebb chrome-ot, azzal biztosan menni fog. Február óta portable chroma-mal nyúzom a szerkesztőt mert a firefoxot nem vagyok hajlandó frissíteni, kiegészítők nélkül sokat romlik a böngészési élmény.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
keszo
őstag
Sziasztok
Nem tudom volt-e már szó, vagy találkozott más is ezzel a problémával.
Ha elindítom az alkalmazást navigál rendesen, de azt látom a telefon értesítősávjában hogy a jele folyamatosan felvillan. ( durván fél másodpercenként)Hogy lehet ezt kikapcsolni vagy mit kell benne állítani hogy ez megszűnjön.
Köszönöm a segítséget előre is
Attila
-
beef
őstag
A legutóbbi frissítés óta egy öreg Nexus-on, nem jelenik meg a térkép, csak fekete üresség látszik.
Minden más működik, látszik (menük, sebesség, keresés, stb.).
Útvonalat is tervez, de amit jelez ott, hogy milyen riasztások vannak, azokat nem mutatja meg a "Jelentések előtted" fül alatt.
Próbáltam újra telepíteni, nem segített, kerestem korábbi verziókat, úgy sem. -
Szili17
tag
válasz fant0mi #10735 üzenetére
De azt írta hogy a korábbi verziókkal sem volt jó.
Esetleg azt próbáld meg, hogy felteszed a mostani verziót, majd androidból törlöd az adatait és elindítod megint. Hátha."Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
havri1
félisten
Ma mentem megint Népligetbe, és ismét elvitt volna kis utcákon, cél 08:43 tervek szerint.
Útvonal Szte-Bp. 11-es, krt, Népliget. Amikor a vácin nem kanyarodtam jobbra, amerre vitt volna, újratervezett a krt-on. Tervezett érkezés 08:39. Beértem 08:35-re.[ Szerkesztve ]
havri
-
viktorhu
veterán
válasz havri1 #10737 üzenetére
Ezért szoktam sokszor párhuzamosan használni a waze-t és a google térképet. Ha túl bonyolult kacskaringókat betervez a waze, akkor ránézek a google-re is, hogy tényleg kell-e. Ma is elvitt volna a Waze kirándulni jobbkezes kis utcákba, amik aztán bedugulnak hamar az oda terelt autók miatt a kis áteresztőkapacitásuk miatt, a google meg nyílegyenesen előre rövidebb időt adott, így maradtam az egyenes úton, és jól tettem.
-
keszo
őstag
Szia!
Most lett idő újból foglalkozni a dologgal
itt a videó
remélem elég egyértelmű a problémám
Amit a háttérben lehet hallani az a telefonhoz párosított óra hangja, mert állandóan dobálja az értesítőket.
Ezen csak az segít ha bontom a bluetooth kapcsolatot.Attila
-
keszo
őstag
válasz Winner_hun #10742 üzenetére
Pedig ez csak akkor van amikor a vazze megy, és az óra is a vazze-t dobja értesítőnek.
Attila
-
w333
félisten
Ez nem a Waze ikonja
Szerintem csinálj egy gyári visszaállítást a telefonon és előbb csak a Waze -t telepítsd fel mert lehet valami alkalmazás bekavar ? különben gyári Rom van a telefonon ? mert ha nem az is gond lehet !
De ez melyik Nexus ? nekem Moto G (GPE edition) tökéletesen működik !
Szerk.
Mai frissítés jó lett, végre van profilképem és a GPS is mintha stabilabb lenne
[ Szerkesztve ]
-
SZATA
senior tag
Ahogy a többiek mondják, ez nem a Waze emblémája. Inkább valami biztonsági, privacy szoftver lehet, vagy esetleg valami energiatakarékossági akármi.
Ezeket az magyarázhatja, hogy a GPS hozzáférés miatt riaszt adatbiztonsági, vagy túlzott akkuhasználati szempontból.
Nem tudsz csinálni pár képernyőképet, ami közül az egyiken talán jól látszana az ikon!? Akkor egyértelmű lenne.
Ahogy nézem, a security és az app lock progiknak pont hasonló ikonjuk van ehhez.[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz Tesztelo.hu #10740 üzenetére
Több oka is lehet szerintem.
1) Nem valós idejű a forgalmi adat: mivel a dugóból nagyrészt elterelte az autósokat, amíg páran nem mennek mégis arra, nem tudja meg, hogy már enyhült a dugó. Ebben a google-nak előnye van, mert akkor is dugót figyel, amikor nem navigálsz vele, szóval többen beleviszik a dugóba, meg az adatforrása is nagyobb (szinte minden androidos telefon vs. az épp aktívan futó waze alkalmazások száma).
2) Amikor elindultál otthonról, nagyobb volt még a dugó az adott szakaszon. A Waze sajnos megtartja a kacskaringót akkor is, ha időközben elveszíti az előnyét, vagy akár pár perccel hosszabb is lesz az út így. A gyanús kacskaringókhoz közeledve újra szoktam terveztetni, sokszor akkor már nem azt az utat adja.
3) Az alternatív út gyorsabb volt, de közben mások is odamenekültek, és mivel annak kisebb az áteresztő kapacitása, néhány autóval is bedugul, mire odaérsz.
-
Szili17
tag
válasz viktorhu #10739 üzenetére
Ebben az a vicces, hogy honnan tudod melyik volt a gyorsabb? Ezt csak úgy lehet tesztelni hogy egyszerre ketten kétfelé mentek.
Persze van hogy bevisz 1-2 necces helyzetbe, de én például ma kirándultam. Nem tudom a "másik nyíl egyenes úton" milyen volt, mert nem arra mentem. Azt tudom, hogy a kacifántoson 1db lámpánál kellett megállnom, a többi részt folyamatosan haladva tettem meg. Ja mondtam hogy a délutáni csúcsban? Na akkor hogy is van ez?
Olvastam már 1-2 ilyen térképhiba jelentést is (igen térképhiba ) hogy "belevitt a dugóba". Ahha, és merre akartál menni? Hát délbudáról délpestre, délután fél6-kor. Jó és merre vitt a Waze? Rákóczi híd. Jó, hát vihetett volna a Szabadság hídon is, csak az még nagyobb szívás, akkor ki a hülye?Persze szokott olyat is csinálni, hogy mész a főúton és akkor 2 sarokra menj le a mellékutcába, majd vissza. Én meg ott ülök, ahha, nope és megyek tovább egyenesen. Mert *én* döntöm el, valószínűleg nyernék vele 1 percet vagy kettőt, kivéve ha épp valaki nem tud kikanyarodni előttem. Amit nyilván nem lát a Waze. Vagy valaki parkol vagy bármi, ez benne van bárhol.
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest