Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daw93
senior tag
válasz
HussarF #17725 üzenetére
A mai napig nem tudom elképzelni, hogy hogy gondolták ezt az új M4-est. Az előző m4 az egyik kedvenc bmw-m de ez szinte utolsó lenne a sorban ha választhatnék (a suvokon kívül)
Nem csak a hűtőrács, az egész forma, minden része visszalépés. Persze biztos hájtekebb benne az egérmozi.... -
Daw93
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #17192 üzenetére
Nem tudom miért, de nem tudok leállni ha ezeket elkezdem nézni
akkor is ha nem értek egyet az ilyen jellegű "tuninggal". Maximum 3-4 centit ültetnék a saját autómon, ha ültetni akarnám (de nem akarom).
Mikor anyámat viszem valahova, így is alig tud kiszállni a kocsiból, hogy gyári magas -
Daw93
senior tag
-
Daw93
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #16601 üzenetére
Jöhet, csak annyi kérdésem van hogy mi az a TT ?
-
Daw93
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #16563 üzenetére
Nekem meg meglett az Itali RSX árcsökkentő küldije
De Dave-től 1 hívást sem kaptam még eddig -
Daw93
senior tag
válasz
szTotyy #16559 üzenetére
Szerintem ez azért van, hogy a sok player akinek nincs zséje, nehogy már kiélje magát a városban spawnoló 1-2-3 millás autókkal, hanem muszáj legyen nekik megvenni.
Tehát csak úgy juthat hozzá ezekhez az autókhoz, ha megveszi. Igaz lehet farmolni és megvenni mindet, de sokaknak nincs kedve/ideje farmolni így veszik a shark cardot.De azért az ócsó, pár 10-100 ezres autókat igazán spawnolhatná a játék, mert azok közül is kevés spawnol.
-
Daw93
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #16550 üzenetére
Lol, az enyém is ugyanilyen kék lett, ugyanezzel a liveryvel és csomaggal a seggén :D a tetőm nem ilyen lyukas, mert hó foltot hagy a kárpiton
-
Daw93
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #16375 üzenetére
Sok sikert neked!
-
Daw93
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #16219 üzenetére
Ezt tudtam hogy az elsők közt fogja valaki ellőni
Nekem is nagy kedvencem a Halálos Iramban 1 és a 2, a 3 is tetszik még de arra én inkább egyfajta spinoffként tekintek. Ahogy megyünk előre a 3. után a részekkel egyre nagyobb vicc az egész. Az újakat megnéztem ugyan (meg is fogom amik kijönnek majd még), de fizikát megbaszó jelenetek elszomorítóak, és sajnos az újabb részek 80%-a ebből áll. A sztorik szerintem nem rosszak, de ésszerű határokon belül kellett volna maradniuk.
Egyébként a Penumbra FF nevéből az FF utalás lenne a Fast Furious-re? Én úgy gondolom, hogy inkább tudatos.
A játékban lévő Supra (Jester classic) egyik liveryjének a neve meg az hogy 10 másodperces kocsiaz se véletlen.
-
Daw93
senior tag
Köszi mindenkinek a szavazatot
A kövi autó legyen a Penumbra FF. -
Daw93
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 134.
Szavazok:
szTotyy - 2p
Hegyipapa-Hun - 1p
Saabe60 - 1p -
Daw93
senior tag
-
Daw93
senior tag
válasz
Kiskokó #16033 üzenetére
Előttem se ült még senki a wc-n, mert kicseréltük azt is :D
Mifelénk egy 70 m2-es normális kertes ház kb 30-35 milla. Vagy kiköltözik az ember valami környező faluba, ott 20-25ért veszel ugyanolyat, de én meg nem akartam faluba lakni. Építkezni meg nagy meló plusz telket is vegyél. Munkatársam építkezett, tavasszal költöztek be, 70 nm 40 misi. És a várostól 10 kmre egy faluban.
Szóval nekem igy lett társas, és fullra felújítottuk. Csend és nyugi van, kijött jobb áron, és full modern az egész. Plusz a városközpont kb 10 perc sétálva is. Munkahely kevesebb mint 3 km. Igaz ez nincs 70 nm, de nem is hiányzik. Még most :D -
Daw93
senior tag
válasz
Kiskokó #15864 üzenetére
De az utimate 7k! A sima csak 3k. Én a simát vettem, mert az a plusz kb 50 autó közül 4 db volt ami a fh4ben sincs benne. Így azokkal ott kiélem magam :D magyarán a 4 db autóért amivel tolnám az 50 plusz közül(amit a fh4 sem tartalmaz) nem akartam adni 4 ezret.
De vigyázzatok az ultimate-tel mert az nem tartalmaz mindent mint a FH4nél.
Car pass, vip, meg valami plusz autós pack van benne. A hotwheels map meg a havas hegyes map nincs benne, porsche pack sem, meg még hiányzik belőle mégvalami ami most nem jut eszembe. -
Daw93
senior tag
válasz
Kiskokó #15851 üzenetére
Szerintem itt nem a bandával vagy a hangulattal van baj. Nagyon nehéz feléleszteni már egy ilyen helyzetben a crew szellemet, meg életet lehelni a játékba. 4-5 éve toljuk már. ( én előtte virágboltit is toltam). Több ezer órás accountok vannak, egyszerűen sokan ráuntak. Amikor van új dlc vagy ilyesmi, fel szoktam nézni, de az se tud lázba hozni. Az év végi dlc állítólag nagyon nagy lesz, az talán visszahoz és egy ideig meg is tart majd régi playereket. De szerintem olyan igazi ph-s gta online feeling max az új részben lesz ( ha jól megcsinálják)
-
Daw93
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #15596 üzenetére
azt az eget
mondjuk ez inkább ronda mint szép
-
Daw93
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #15577 üzenetére
-
Daw93
senior tag
válasz
Kiskokó #15344 üzenetére
Lehet felnéznék én is kipróbálni, mi ennek a menete? Ha jól tudom FiveM kell hozzá. Az egy olyan kliens mint régen volt a SAMP-kliens?
Vagy ez egy komplett GTAV játék (tehát vagy 80 gb) ami tökre elkülönül a rendes eredeti GTA-tól és az onlinetól?
Mert nem akarnám hogy emiatt bukó legyen az official gta online karim. -
Daw93
senior tag
válasz
Kiskokó #13372 üzenetére
A 4-ben viszont jóval több autó van (Audi is!
), a motorhang problémák meg nem érintenek sok autót. Ráadásul még fog bővűlni (új map pl), kerülnek majd még be új autók is, szóval tartalmilag sokkal előrébb van mint a 3, sokkal jobb választás, mondpom ezt úgy hogy a 3-mat is kijátszottam 2x. Akkoriban toronymagasan a legjobb autós játék volt. Na erre tett rá a 4. rész még 1 kicsit. Ami a FH3 egyetlen nagy előnye hogy van benne Toyota meg Lexus.
De ha ragaszkodsz a 3-hoz, ha jó áron lesz megveszem én is, mert abból még csak a virágboltival játszottam. -
Daw93
senior tag
válasz
CactuS #11552 üzenetére
Azt elfelejtettem írni hogy én csak benzinesben gondolkodom.
Zsír új autókkal nincs tapasztalatom, viszont 10-20 év közöttiekkel akad, szóval a hszem ennek fényében íródott.
A Giulia-t viszont sokkal hamarabb választanám mint bámelyik német kategóriatársát, ha szar ha nem, kegyetlen szép -
Daw93
senior tag
válasz
Kiskokó #11537 üzenetére
Ezzel mondjuk egyet értek. Kényelemben németek az elsők, de vezetési élményre nekem a japánok sokkal jobban bejönnek.
Az alfák mindig tetszettek, a bmw-k is de pénzt egyikért sem adnék.
2-3 éves autóknál meg nem tudom hogy lehet megbízhatósági tesztet csinálni. Ha a 3 éves autómban bármi elromlana, legyen az bármilyen márka, ott verném szét és gyújtanám fel a szalon előtt. Megbízhatóságát az autónak 10-15 évesen kellene nézni, amikorra történik is vele valami. Ha meg 10-15 éves kora előtt komolyabb baja van, az vagy egy ipari hulladék vagy szarul bántak vele
Az én csodám 21 éves, sosem volt kímélve és baja sem volt soha. Első nagyobb "hibája" idén szeptemberben volt, amikor a még gyári kuplungot kellett belőle kidobni, ami amúgy még bírta volna, csak a kinyomóvilla adta meg magát de inkább kapott egy komplett új exedy szettet. -
Daw93
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 72.
Szavazok:
olddirtyR - 2p
KovacsK85 - 1p
Hegyipapa-Hun - 1p -
Daw93
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #10347 üzenetére
A színével nekem is meggyűlt a bajom.. vagy túl világos, vagy túl sötét. Meg a spoiler is. Van egy ami pont olyan lenne csak sokkal alacsonyabb és nem mutat rajta olyan jól.
-
Daw93
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #10341 üzenetére
-
Daw93
senior tag
válasz
CactuS #10184 üzenetére
A beltér és a kényelem témájában egyetértek. Az én 21 éves japánomnál jobb volt a 20 éves németben a beltér és a kényelem is. Nyilván nem kényelmetlen a japán autó sem de a német az odabasz. De ez önmagában semmit nem ér.
Unokatestvérem az utóbbi 2 évben kb 4-5 autót vett és adott el, ezek közt volt passat, caddy, meriva meg egy touran is (ez még megvan) mind 2010es évjárat környéke. Viszont a 2004es avensisétől nem akar megválni. -
Daw93
senior tag
Sőt, én egy elég megbízható embertől hallottam, hogy a romániában gyártott turbókat nem tudták időben szállítani, ami miatt a győri audi gyárban ugye elég nagy gond lett volna. Ezért a hibás visszaérkezett motorokról áthelyezték a turbót az újakra, és eladták újként. Dat precizitás.
Amúgy én is német cégnél dolgozom, bele is látok jó mélyen a gyártásba és a be nem tartott folyamatokba, úgyhogy általában kerülöm is a német termékeket (drágább dolgoknál főleg)
20 éve meg még az előtt kb érvényes is volt rájuk a precizitás. Azóta is abból élnek a németek (nem csak az autóikra gondolok) -
Daw93
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #10061 üzenetére
De szar nektek
itt nálunk tökéletesen látszódott, a Mars is, jelenleg meg akkora a Hold, hogy a krátereket is látni rajta.
-
Daw93
senior tag
válasz
UnConnecteD #7298 üzenetére
-
Daw93
senior tag
Ez hülyeség. Attól hogy nem olvasta el a szabályzatot, még játszhat normálisan, nem a szabályzat elolvasásától fog valaki normálisan játszani. Ez felfogás kérdése. Ha hosszú távon velünk játszik akkor, nyilván nem az eladásainkat bassza szét, mert akkor előbb kitesszük a sessionból/rászállunk, és persze alapból be sem vesszük.
-
Daw93
senior tag
Igen a fórumos is megmaradna. De ilyen alapon, ahogy leírtad, most is jöhet be korlátlan mennyiségű sógor-koma-jóbarát, tehát rosszabb nem lesz, csak nem minden jöttmentet (már elnézést) vennénk fel egyből, ahogy benyög valamit a fórumba. Szerintem 90%-uk el sem olvassa a szabályzatot, csak beírja hogy ok elolvastam vegyémábe.
-
Daw93
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 42.
Szavazok:
Lepke77 - 2p
Horcza - 1p
Hegyipapa-Hun - 1p -
Daw93
senior tag
válasz
Bjørgersson #6821 üzenetére
Engem is jelölhetsz nyugodtan. Sc nevem Daweee93
-
Daw93
senior tag
-
Daw93
senior tag
válasz
szTotyy #6594 üzenetére
Mielőtt veszel valami drága kontrollert, jelzem, hogy én is billentyűzettel tolom, a kontrollerrel csak akkor szoktam szórakozni amikor offroad van, de ott is csak akkor amikor bill.-el nem tudok elindulni a hegyoldalon, mert csak kapar
Valahogy nem áll a kezemre (xbox360 féle, de nem eredeti) nem tudtam megszokni. -
Daw93
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 39.
Szavazok:
Saabe60 - 2p
Bluuzia - 1p
_UCIL_ - 1p -
Daw93
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 38.
Szavazok:
Hegyipapa-Hun - 2p
freeknight1991 - 1p
Saabe60 - 1p -
Daw93
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 37.
Szavazok:
Bluuzia - 2p
Ucil - 1p
Norbyte - 1p -
Daw93
senior tag
válasz
Triathlete #6285 üzenetére
A.merci még oké, a bmw elég jóska
-
Daw93
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 36.
Szavazok:
Ucil -2p - élőben sokkal szebb
Gotmogh -1p
Hegyipapa-Hun - 1p -
Daw93
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 36.
SC: Daweee93
Autó: Obey 9F -
Daw93
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 35.
Szavazok:
Hegyipapa-Hun - 2p
Saabe60 - 1p
Bluuzia - 1p
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
Állásajánlatok