Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
azért komoly kinézetű hűtök.
-
icp1970
senior tag
Na ez tényleg komoly méret.
[ Szerkesztve ]
-
gaben22
senior tag
Én sem támasztom alá az NH-D14-et. Lassan 10. évét tapossa ugyanazon az alaplapon (Intel i5 2500K-val még mindig egész jól bírom a tempót) és az is nehézsúlyú versenyző. Ahogy előttem már mondták én sem egészen értem a csodálkozást...
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
Altair77
tag
Kifejezetten szép példány de csak a víz :) 7éve nem költöttem hűtésére csak folyadékra.
''Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától''. /Dr. Johnson/
-
MeszesKPT
őstag
Kimondottan baráti az ára a tudásához képest.
-
erer1000
őstag
feltételezem vannak dolgos emberek akik azért annak ellenére hogy munkára használják a gépet, játszani i szoktak, és innen már nincs is messze az hogy annak ellenére hogy dolgozik, szereti az RGB-t
tény, én azt szeretem ha nem világít össze vissza a gépház és már túlzásba van víve az rgb szerintem, de másnak más lehet az ízlése , és ha kikapcsolható a világítás esetleg, akkor meg azt mondom, oké
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
proci985
MODERÁTOR
nekem 10 eve az IFX14 is kb ilyen nehez volt ket ventivel. szep nagy borda, csak a ket venti magaban 4-500gram, ez bizony ennyi lesz.
amig nincsenek mozgatva nem baj, utaztatni meg DYO munkaallomast amugy se nagyon szokas.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
BlindMind
tag
Már az NH D15 is 1320g volt 2 ventivel nem értem a csodálkozás tárgyát...
Amekkora gépházba ezek be mennek ott meg lehet oldani az alátámasztást is.ASUS Crosshair V Formula Z FX990, BIOS Mod with Samsung EVO960 M2 SSD + FX8350 , NOCTUA NH-D15, 4x4GB DDR3 G.SKill Ripjaw Z 2400MHz C10, ASUS GTX 1060 6GB, Seasonic F. Platinum 650PX , SilverStone Temjin SST-TJ11
-
tibaimp
nagyúr
Amikor kisebb/ olcsóbb gépeket kell összeállítanom, ha nincs külön kérés, akkor ennek a gyártónak a cpu hűtőjét szoktam alkalmazni.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Tomassy00
senior tag
Lehet hogy hülye kérdés, de... A ventik cserélhetőek
-
Tomkaa
tag
Nem értek az áramlástanhoz, de ilyenkor amikor két különböző méretű ventillátor van, nem rosszabb a légáramlás? Gondolom nem egyfomra légtömeget tudnak mozgatni különböző kresztmetszeten azonos sebességgel?
-
Lacika112
aktív tag
válasz Petykemano #1 üzenetére
"A bordák alatt relatíve sok hely marad, így a 37,5 mm-es magas memóriák még elférnek, valamint az RGB LED-ek sem maradhattak le, "
MiÉÉÉRT KELLL a rohadt HEDT-be is a rohadt rgb? MIÉÉÉRT?
Ha azt számoljuk 180 watt a legtöbb Tr (2 modell 250 watt) akkor simán jónak kell lenni a 3xxx szériával.
2xxx széria még az elavult 12nm en ment, 3xxx meg 7nm.ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
-
Robi BALBOA
őstag
Azt írnak rá amit akarnak, most nem voltak annyira beválalósak a marketingesek.
Amúgy meg a Scythe Orochi az isten!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
draco31
veterán
Nekem Freezer 13 Pro volt jó ideig használatban, az 1 kiló, nem volt ilyen gond. Az viszont érdekes, hogy az 300W-ot tudott, ez az új nehezebb darab meg csak 250-et.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
félisten
1242 gramm.
Anno a Temjin TJ08-as házamban volt külön alátámasztó a hűtőtoronynak... hát, ide is elférne egy, gyárilag.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Seasonic SS-300TFX, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
Petykemano
veterán
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Eredeti játékok OFF topik
- SQL kérdések
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mi tartja még életben a vezetékes telefont?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest