Új hozzászólás Aktív témák

  • Kriszta 68

    újonc

    Én például megpróbáltam műtét előtt mindent amit lehetett. Többek között voltam a Péterffyben Rácz doktornőnél a epidurális kanülõs beavatkozáson, majd később adott idegblokád injekciót is. Nekem nem segített semmi, sőt minél többet basztatták, annál roszabb lett. A műtét után közölte a doki, hogy akkora sérvem volt mint egy ház, az ideg totálisan be volt szorulva, a gyűrű szilánkosan volt kiszakadva, úgyhogy, ha a fejem tetejére álltam volna, az sem segített volna. Formasunak szerencséje volt, hogy megtalálta a neki alkalmas gyógymódot. Nekünk viszont - akik em vagyunk ilyen szerencsések - egyszer csak elfogy a türelmünk, a pénzünk, a család, a főnök türelme, és azt mondjuk, hogy elég....

    És akkor jön az orvos választás...
    Engem is egy igen jónevű orvos műtött, mégis a műtét után sokkal rosszabbul voltam. Nem azért, mert elcseszett valamit, hanem mert vagy sokat vártam, vagy egyszerüen ez volt megírva.

    Szóval, nem igazán lehet általánosítani, hogy tedd ezt meg azt, vagy menj ehhez vagy ahhoz az orvoshoz a műtétre és akkor tuti lesz. Mert mindenkinél másképp működik. Talán azért, mert mindenkinek mást kell megtanulnia ebből a történetből, kinek többrt, kinek kevesebbet. (Úgy tűnik nekem kurva sok tanulni valóm volt :) )

Új hozzászólás Aktív témák