- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Windows 10
- Synology NAS
- ASUS routerek
- OpenWRT topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Én a Shin Budokai-t szoktam régebben tolni többet, mostanában emulátorral telefonon is, az még elég hangulatos, bár kicsit kusza a harcrendszer.
Visszatérve kétlem, hogy annyira nehéz lenne minden karakterre és pályára leprogramozni néhány ilyen animációt, főleg hogy a többi részt elf magas minőségben meg tudják csinálni.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Peterson_
addikt
Igen, ez az általam említett Naruto játékokban is idegesítő hiányosság, pedig ott is vannak olyan technikák, amivel az animében egyrészt a terepet, másrészt az ellenfelet teljesen atomjaira szedték, és a játékba gyönyörű animációkkal át vannak ültetve.
Ennek dacára meglehetősen illúzióromboló, amikor egy hatalmas robbanás után csak egy pár azonnal eltűnő kődarab látszik, a pálya meg lényegében érintetlen marad, az ellenfél pedig minden esetben lehuppan a talajra bármiféle külsérelmi nyom nélkül.
Erre legalább a "kivégzéseknél" figyelhettek volna.
A másik a kevés pálya, ami ráadásul elég kis területű, és nem is variálható pl bajnokságon belül forsulónként külön-külön.
Arról már nem is beszélek, hogy szakadékos pályán egy láthatatlan üvegbúra veszi körbe, amit először át kell törni, csak aztán lehet a mélybe taszítani az ellent.
Oké, taktikai oldalról nézve megértem, de pályadizájn szempontjából hatalmas bukta ez is.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest