Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• torreadorz

csendes tag

válasz bambano #208 üzenetére

"ha bemegyek az étterembe, amire ki van írva, hogy meglepi kaja, és én ezt előre tudom, akkor az éttermen nincs mit számonkérni.
    de az elgondolásodra egyébként van létező példa, úgy hívják, hogy lottó meg kaparós sorsjegy.A lottónál megmondják előre, hogy 1 a bazinagyszámhoz az esélyed arra, hogy nyerj. Vesznek lottót? vesznek. Pedig tudják, hogy nem fognak nyerni, megkapták a tájékoztatást, elfogadták a feltételeket, és játszanak."

Jézusom ember... Melyik internetszolgáltatónál van kiirva hogy "meglepi internet"? Vagy hogy "fizessen 5000 ft-ot a netért, aztán vagy lesz vagy nem". A szerencsejáték nem tudom hogy jön ide, mindenesetre a feltételek között nincs olyan hogyha lottót veszel akkor nyersz. Csak valószinüségek.

Ezzel ellentétben az ÁSZF-ben nem valószinüségek vannak, hanem bitek meg forintok. De felőlem igy is játszhatuk. Legyen meglepi internet. Vagy fizetek érte vagy nem, mit szólsz hozzá? Esetleg annyit fizetek érte amennyit én gondolok és nem annyit amennyi a szerződésben van. Na mit szólsz? Ja tudom, ilyenkor bezzek a szolgáltató verné az asztalt hogy de a szerződésben x ezer forintos havidij van, és nincs benne kitétel arra hogy nekem éppen milyen nehézségeim vannak...

Amúgy csak egy kérdés:
    -van hiteled? Ha van, akkor próbáltad már beadni a banknak azt, hogy bocs de valójában én 20 helyről vettem fel hitelt, de csak egyet tudok törleszteni, szóval ezt benéztétek?

Egyszer próbáld ki, meglepődve fogod látni hogy a bank erre felmutatja a SZERZŐDÉST amit aláírtál és közli hogy akkor most elárverezik a házadat meg az autódat, birósági végzéssel. És magyarázhatod hogy te csak ilyen "meglepi" szerződést kötöttél, meg hát különben is ki veszi komolyan ami a szerződésben van...

ui:
    valaki azt irta vmelyik hozzászólásodban, hogy neked itt valami komoly (pozitiv) előéleted van megbizhatóság és egyebek kapcsán. Hát én nem tudom, de amennyi sületlenséget ma összehordtál itt, én ezt alaposan megkérdőjelezem

Új hozzászólás Aktív témák