Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
A nemsürgős, ráérősebb dolgokra szerintem is kiváló az ali. Mindent ver. Viszont értékesebb dolognál (20k felett mondjuk) már eBay és EU-ra szűrök, ha pedig EU-n kívülről küldik, előre benne van a költségben a vám is, meg minden fiszfasz, így nem állítják meg, hogy töltsemki, küldjemel, bla bla.
-
Az a baj, hogy vannak olyan speciális dolgok, amiket csak külföldről tudsz behozatni vagy onnan lényegesen olcsóbban, s erre az Amazon pont a legmegfelelőbb. Ha pl. telefontokot, védőüveget akarsz Pixelre rendelni, itthon nem nagyon fogsz találni. Amazonon viszont rengeteg fajta közül tudsz válogatni.
Vagy pl. ugyanonnan rendeltem lemezes PC játékokat, kontrolleres telefontartót ill. apámnak elektromos plazmavágóba hegyeket, mert azokat itthon nem találtam. Nem szívesen vasárolok én sem Amazonon, először körül szoktam nézni az itteni webshopokban, de ha nem kapni itthon, akkor nincs mit tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Kanadaban meg csak annyian mint Magyarorszagon, raadasul oriasi teruleten szetszorva, megis regen van mar ott Amazon, ahogy Ausztriaban is, ami szinten hozzank hasonlatos lakossagot tekintve. A lenyeg a stabilitas es a vasarloero es az utobbiban vagyunk foleg lemaradva, gondolom.
A kereskedoknek kellene osszefogni es egy nonprofit cegen keresztul nagy tetelben beszerezni az arut es melle meg kellene egy atgondolt, hatekony szallitasi megoldas, ami teriti az arut az osszes boltba. Az Amazonhoz kepest a jelenlegi webaruhazak meg epp csak megmutattak a kiskereskedoknek hogy mi var rajuk, ha mondjuk bejon az ingyenes szallitas is es a folyamatos akciok.
Persze gondolom, jo magyar modra, lehetetlen osszehozni ezeket a cegeket, mert a fele rogton csak azt nezne hogy hogy tudna lehuzni a tobbit, vagy hogy az a kozos ceg ami a beszerzest intezi, ne legyen nonprofit, hanem a nagyobb halak legyenek a tulajdonosok, vagy valami kormanykozeli ceg, viz/gaz szerelo.
-
Yeffy
veterán
az igen.
lesznek itt meg bajok a regio cegeinel. -
Tigerclaw
nagyúr
Az Amazon a tiltott gyumolcs. Tudjuk hogy mergezett, de olyan jo az ize, hogy mindenki azt eszi. Nalunk gondolom meg van par eve felkeszulni a kereskedoknek, de nem sokkal tobb, hacsak a kedves vezetonk nem vezet ki minket az EU-bol.
Új hozzászólás Aktív témák
it Lengyelországban is berobbant az e-kereskedelem, a versenyt pedig a végletekig fokozza, hogy az országban most elindult az Amazon lengyel oldala.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asztali PC, 4.gen i5, 8gb RAM, GTX 1050TI
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest