Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz Kafa. #5895 üzenetére

    Elég fura szett...otthonra miért nem 18650-est vettél?:) Sőt,ha nagyon senki se látja,egy "leharcoltabb" használt is megteszi...sct-hez meg igazából,hacsak nem kell a hosszú üzemidő,bőven elég egy eGo1100mAh,én is ilyet nyomok,sct 3milis tankkal mindenhová,az is 2 nap...
    A Gripper végülis jó cucc,bár én nem értékelem a marokholmikat,tény,ha nem hosszabbítózol és tankozol,a patron elfér benne,de pont melóban nem csöpögtetnék vatelint...amúgy ha bejön a magnum 44,akkor érdemes fabrikálni egy lyukasztót,én is azzal használom a tankom,végülis a Magnum is egy single coil és kész...csak gondolom az anyaghasználat,vatelin emeli ki,mert tényleg sokkal jobb,mint a lyukasztott sc bél.
    Igaz nyáron még jobb minőségű volt a .44 is,nekem 5-ből 1 folyatott,1 pedig lényegében vacak összerakás miatt alig szelelt,hiába igazgattam,korábban a legkisebb gond sem fordult elő velük,hely,doboz ugyanaz.Eresztenek le a kis sárgák...
    Egyébként szerintem utcára is felesleges a cigiszerű,ha nem a legkisebb akksi,már akkor nagyobb,mint a 100-as cigi,és úgysem fehér,arról nem is beszélve,hogy még egy Minimizer csakcsak,asszem 2.8 vagy 3ohmosak,de az LR holmik nem arra valók,nyírják az akksit,és nem is hozzák a kellő gőzt igazán.
    Ehelyett a szett helyett én inkább vettem volna 2 eGo akksit és belesz...nék,mit szólnak az utcán,és a cuccost sem kell cserélgetni,hanem egy SCT tank és kész,úgyis vatelinest szívasz kint-bent-munkahelyen,nincs is szükséged 3 külömböző féle akksira :)

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák