Új hozzászólás Aktív témák

  • chatran

    őstag

    A múlt héten érkeztek:

    Nitecore Tube. Kiváló minőségű tölthető kulcslyukkereső lámpa. Bővebben Westbam fórumtárs elemlámpa blogján.

    Hátsó bicikli villogó: Egész minőségi csomagolása van, de a "kínai angol" szövegtől már gynút fogtam. :) A feltüntetett működési idők a közelében sincsenek a valóságosnak, kb néggyel osztva megkapjuk a valósat. 4-5 töltés és merítés után kb 1 óra töltéssel, 1 óra folyamatos világítást lehet elérni. Annak ajánlható, aki viszonylag keveset teker sötétben. A kidolgozása amúgy egész jó, bár a rögzítő fülek eléggé gyengének tűnnek. Ajándékba szántam, de ilyen gyenge üzemidővel nem égetem magam. Mindeg yolcsó (80 cent) volt. :D

    Xiaomi érintős kesztű: Kicsit jobb minőségre számítottam. Eléggé gagyinak tűnik a Xiaomi márkanévhez. Néhol a szálak sincsenek rendesen eldolgozva. Nagyon műanyagos hatása van, gondolom a mindössze 41% gyapjú és a fennmaradó műszál miatt.
    Eleinte nagyon kicsinek tűnt, gondoltam elajándékozom, de sokadjára felhúzva egész használható méretűre nyúlt. A mobilt kiválóan lehet vele kezelni, mondjuk üzenetet írni még nem próbáltam.
    Összehasonlítva egy L-es Thinsulate C&A-s kesztyűvel, minőségben a C&A-s nyer, annak sokkal finomabb az anyaga és kényelmesebb.
    A télen hosszabb távon tesztelem majd biciklizés közben és majd elválik, hogy mennyire lesz tartós.

    További képek az album alján.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák