Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz DJ. Ru$y #93774 üzenetére

    Nekem YT + Yandex Disk párossal eddig soha nem volt gondom, azt nem tudom melyiket nézik meg végül, de olyan se reklamált akire írták hogy csipogott a YT miatt. Az oroszokat meglehetősen jó erőforrások ráfordításával supportálják a kínaiak, gondolom ezért nem volt még ilyen gondom soha.
    Azzal inkább van gond, hogy nem akarják megérteni ha valami hiba van, vagy legalábbis úgy tesznek. Mint a legutóbbi banggood-os cuccom, relay board+bele tűzött esp modul, mind a kettő szar érkezés óta. A board tápra kötve ki-bekapcsol, power led villog, relé kattog (ráadásul 12V-ost rendeltem és 5V-ost kaptam helyette, még szerencse hogy észrevettem hogy nincs benne a 78L05), az esp modul meg nem fut, nem kommunikál, de ha megfelelő helyzetben érek az ujjammal a kivezetésekhez akkor mégis, ha elengedem, azonnal megáll. És nem szeretnék éjjel-nappal kint állni az udvaron hogy fogjam a modult. De akármit magyarázok, videót küldök, mindig csak elküldik az AT parancsokat amit be kéne írni, illetve most ott tartunk, hogy ők állítólag contactoltak a manufacturerrel és majd szólnak nekem ha van fejlemény...
    Még a board-ot éppen lehet hogy meg is tudnám csinálni, valószínű az STC 15F104W kontroller bugos rajta, csak ki kellene venni és rövidre zárni a kimenetet a bemenettel, mert csak annyit csinál, hogy ha az esp-től kap 5V-ot a bemenetre, akkor kiadja a kimeneten, amivel meghajtja a relé kapcsoló tranzisztort. Más fajta hasonló board-on ez már működött, de az bírta hónapokig, aztán néha random ráindított a relére (nem örültem neki). Ott is a hasonló STC kontroller lett rossz, de azon a panelen ki volt alakítva a direkt út, kidobtam a vezérlőt, és volt két szomszédos pad amit össze kellett csak forrasztani, azóta is működik rendesen.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák