Új hozzászólás Aktív témák

  • pocokxx

    Közösségépítő

    Egy-két dolog érkezett mostanság, sok már ismert dolog, úgyhogy csak arról írok, amiről más a véleményem. :)

    1) Egy pénztárca. Érezhetően minőségi darab. Kicsit mély és talán szűk is a papírpénzes tároló, lehet inkább eurónak való, mint forintnak. De jó kézbe venni, a varrások szépek, és belül sem az a papírvékony könnyen szakadós bélése van.
    2) Ez egy jó kis lámpa, megérte az árát. Elemet nem tudom mennyire fogyasztja, eddig nem kellett cserélni. :)
    [link]
    3) Habrepülők. Jópofa, repül, gyerekek el vannak vele. [link]
    4) Biciklis szemüveg. Ezért az árért nem rossz. Kicsit szélesedik a halántékhoz közeledve, de sisakban is lehet használni. Kényelmes, és nem zavaró a különböző színűnek tűnő lencse sem (ettől picit tartottam.)
    5) Kés élezéshez szögtartó segéd [link] Nem mondom, hogy használhatatlan, de nagyon kevés késhez használható igazán. Egy Haidu fenőkővel próbálkoztam, de ha keskeny a penge, akkor azért nem jó, mert átéri a kést. Ha túl széles, akkor kicsivel laposabb a szög. Ha túl hosszú a penge a "segéd" nem éri végig, és ahol lecsúszik a kőről ott borul a szög is. Az még csak plusz hab a tortán, hogy szinte minden késen képes elmozdulni. Szóval nekem nem tetszett...
    6) Telefontartó. Ez bejött, rendeltem is még egyet.
    7) Endoszkóp El lehet vele szórakozni, kameraképe egész jó közelről is. Sötét helyre azért kevés a fényerő, a mozgatása, ha igazán precízen kell, nehézkes, hiszen csak egy hajlékony kábel tartja. Lehet valami merevítőnek drótot érdemes lenne rátekerni, de eddig éles helyzetben nem kellett. Telefonnal nem sikerült összehozni, OTG kell neki, de mind kiderült a telefonomból úgy kell kierőszakolni ezt a funkciót... (p9 lite) Laptoppal viszont működik szépen.

    "Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor

Új hozzászólás Aktív témák