-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
válasz V.Stryker #76393 üzenetére
Nekem tavaly ősztől, átlagban később futnak be az ebay-ről, pedig azelőtt 2 hetet alig haladták túl, és rendre pontosan jöttek. A banggood, gearbest ehhez képest kiszámíthatóbb, kb. 1 héttel jönnek később, mint azelőtt. Sok cuccom 3-6 hétre jön meg a béjről, de nem ritka a 2 hónap. Nemrég érkezett meg egy október 31.-i, de addigra már írtam az eladónak, erre refundolta, pedig csak szóvá tettem nem akartam refundot. Most már nem adom vissza a pénzt , mert nincs kedvem ezzel vacakolni, de úgy kárpótolom őket hogy a legközelebbi késést hasonló árban már nem reklamálom meg, ha megjön ha nem, elengedem nekik oszt osszák egymást közt el a dellát engem nem érdekel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Corsair HS80 RGB Wireless --- GARANCIÁLIS 26.01.21-ig ---
- Lenovo Legion Pro 5 (AMD R7 7745HX, RTX 4070 8GB 140W, 16GB DDR5, 1TB M.2 4.0, 16" 2560x1600 240Hz)
- Samsung Galaxy Tab S10+ 5G X826 256GB tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Bomba ár! Acer Travelmate P449 - i7-7GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Hálózatfüggetlen Apple Iphone 16 plus 128GB eladó számlával+garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest