Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    Nagyonakciós ($9.99) Jakemy 79-in-1 készlet: a bitek korrektnek néznek ki. A 79 a hasznos dolgokra vonatkozik, nincs beleszámolva a tok, zsanér, címke, kartondoboz :D mint ahogy sok készletnél divat... a szárak racsnijai kellemesen, egyenletes erővel és precízen futnak, valamint az egyszerűbb szárakhoz képest finom felbontásuk van: a 4mm-es bitekhez való 30 kattanás alatt (12°), míg a ¼"-oshoz való 20 kattanás alatt (18°) ér körbe. Annak ellenére, hogy relatíve nagy méretű a készlet (kb. 16x20cm), a bitek elég zsúfoltan vannak, némelyiket nehéz kipecázni. A kaparós sorsjegy alapján a termék eredeti. Rendelve: május 28.

    Propeller clock: mint a képeken. Mérsékelten halk, mert üt a feje, majd ragasztani kell valamit a könnyebb oldali lapát végére, utána szerintem már nem lesz hangos. Mivel nincs nagy fordulata, így kicsit villogni látszik. Rendelve: május 30.

    Fogfűrész 50m madzaggal: a lyukon kijön a selyem, a bütykön körbe van tekerve, át a villán, vissza a bütyökre, ahol kicsit megspanolva megint körbe van tekerve, majd be a lemezke alá, ami egyrészt megszorítja, másrészt a felesleget lenyisszantja. Szerintem okos :) Mindig csak a villa között lévő 15mm-nyi selyem kopik, így szerintem gazdaságos is. ø12x50mm-es guriga van benne, ø14mm-es fér el benne (nemtom milyen a DM-es, azóta nem voltam DM környékén, ha nem ilyen hosszúkás, akkor nem fog belemenni...). A spulnitárolót kinyitva halvány mentolszagot áraszt. Rendelve: május 29.

    20db előreszerelt fogfűrész: működni éppenséggel ez is működik -- de ez inkább fogpiszkálónak való. A kampós hegyes piszkák teljesen jók. Rendelve: május 29.

    Szeretném felhívni a figyelmet, hogy nem értek a fogselymekhez, ez az első találkozásom velük, az értékelést ennek fényében vegyétek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák