- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
edk-
őstag
válasz fateless #179852 üzenetére
Nemzetközi átutalást magyar célbankból meg aztán végképp nem lehet visszahívni.
A csalók másik trükkje, hogy ,,többet utaltam, hogy a szállítást is fedezze, de küldöm a saját futáromat, utald mán vissza a különbözetet''.
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
veterán
?Mondom fordítva. Kintről utalják.
Nem a magyar csalók élnek ezzel.Chargeback funkció van Visa-nál és Mastercard-nál is, épp az ilyen esetekre, bár nem csak két kattintás a folyamat
#dobolan
[link][ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
Rád bízom ennek az eldöntését
Azt tudom, hogy nálam bevált a paypal infók elküldése, és ezek után eltűnt az illető minden alkalommal.Azt is tudom, hogy sógornőm most már férjétől (akkori barátjától) visszavették a munkagépének az árát, mert németektől valaki így "vette meg" egyik gépét átutalással. Hosszasan küzdött, hogy visszaszerezze, de nemövolt bizonyítéka, csak az, hogy ő feladott valamit.
Yoogie felvetésére tehát továbbra is azt javaslom, hogx ajánlja fel a paypal verziót, feladásnál csomagolásról is videó, hogy látszódjon, valóban a termék került bele.
Elfogadom, hogy bizalmatlannak tartanak, de a vállalkozásom óta már minden csomagolásról készítek videót, hogy ne legyen olyan visszaélés (akár idehaza), hogy állítólag téglát/lisztet/egyebet csomagoltam be.
Lehet, hogy ma már nem tudják úgy visszavenni a pénzt, mint a sógortól, (lehet, hogy igen), de az eredeti kérdésre a javaslatom továbbra is megáll.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Ciccuka
veterán
Mindig visszatérő téma évek óta:
Nigériai levelekUgyanerről van szó csak évenként kitalálnak valami más új mondókát hozzá.
85 éve létezik
Technikája[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Beni2360
félisten
válasz zolikaDB #179867 üzenetére
Banggok topik.
De nem kell az áruval foglalkozni azt csinálsz vele amit akarsz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
válasz ollie #179823 üzenetére
Közben a hívott a hungarian post, mert küldtem nekik egy panaszkérelmet, hogy ha tudják nézzék meg mekkora súllyal érkezett az országba a csomag. 112xg. 5kg-al jegyazték be elvileg németben. Szóval vagy az eladó vagy a királyi német posta egyik dolgozója mókolt valamit.
Én szerencsére vissza kaptam a pénzem az eladótól. 725€ -
erzol
őstag
Sziasztok!
Ilyet hol/milyen néven tudok itthon venni? -
bazsimano
őstag
bar mar opff...de pont ezt mondta a kollega a vasarlonak, ha jol ertelmeztem, hogy amint megerkezik a penz , akkor feladja...szoval szerintem itt nincsen semmi kockazat
megadja a hataridot, ha addig nem jon be, akkor ennyi viszlat egyszeru. Azert o sem hulye , hogy ugy adja fel a cuccost, hogy nincsen a számláján a pénz...
de ennyi...ahogy mondta nem szórakozik vele ez a legjobb
-
-
Beni2360
félisten
válasz yoogie #179878 üzenetére
Meg itthon is anno volt olyan, hogy este utaltak és másnap 10h előtt vissza lehetett vonni az utalás.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bazsimano
őstag
-
-
edk-
őstag
Teljesült utalást nem lehet visszacsinálni egyoldalúan, régen sem lehetett.
Úgy gondolom, nem történt olyan, hogy jóváíródott az összeg az áldozat számláján, majd a csaló visszavonta. Ehelyett trükkös módon elhitette a csaló az áldozattal, hogy az utalás megtörtént, miközben valójában nem."Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
kmarci25
veterán
Nem annyira illik ide, de hátha... Gyerek okosórára van-e javaslat? 8 éves fiúnak, telefonja nincs, és pár évig még biztos nem is lesz. Az viszont nem árt, ha el tudja érni a szüleit és fordítva, ha "helyzet" van. Van, amit szolgáltató (pl. Telekom) kínál, de azt egyrészt túlárazottnak tartom a funcióihoz képest, másrészt szerintem gagyinak tűnik, még gyerekszemmel is. Amazonon nézegettem, ott vannak már jobbak olyan 20-30 ezer között, de sok van, nem tudom melyik lehet a tényleg jó. Szóval van javaslat vagy tapasztalat ezekkel kapcsolatban? A keret ez 20-30 ezer körüli összeg.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
erdey_a
addikt
válasz kmarci25 #179885 üzenetére
5000 forintos butatelefon a táska elejébe. 1,5 hét töltés nélkül, strapabíró, igénytelen.
A lányomnál így oldottuk meg. Szintén 8 éves és hetente kétszer egyedül át kell mennie délután egyik iskolából a másikba. Nem nagy táv, meg nem is csikágó, de azért jobb így. Amikor kijön a suliból hív, és amíg átér csevegünk.
Körüljártam tavaly én is ezeket az óracsodákat, de egyik se tudott meggyőzni.Vérboci
-
betyarr
veterán
nézegettem a dvi-hdmi kábeleket,mert kéne egyet rendelni,de egy picit drága a szállítás: [link]
van más javaslat valami jóféle márkából?nyilván nem túl drágán.vagy vegyem itthonról jobban kijövök? -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Mennyire ismeritek a Vevor-t? (A francia oldalt linkeltem, mert arról vásároltam, de van német, angol stb oldaluk is.)
Mielőtt vásároltam volna, rákérdeztem náluk a szállítási költségre, s hogy melyik oldalról, raktárból érdemes rendelnem. A válasz az volt, hogy mindegy melyikről rendelek (a francia oldalon olcsóbb volt pár €-val a termék), úgyis a hozzám közelebbi raktárból küldik.
Továbbá nincs szállítási költség és Áfa sincs.
Na, ez utóbbi lepett meg. Akkor kell számítanom valamilyen áfa költségre?[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Beni2360
félisten
válasz Ear001 #179896 üzenetére
Én is tavasszal kint kinlodtam mire rajottem, hogy a Azanal is ugyan annyi.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
honeypot
tag
Újra működik a joybuy. Nem tudom, hogy ez a régi joybuy e, vagy csak valaki megvette a domaint, de pár napja lettem rá figyelmes, hogy elérhető. Lehet, hogy indulhat újra a hajvágó olló és plüss dömping? Na meg a Huawei és Baseus kábelrengeteg
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest