Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Moszy #17358 üzenetére

    Tisztelt Moszy lelkes újonc!

    te nem, más meg aki készpénznek veszi amit írsz az meg igen.
    én is utálom a városi legendákat
    tényleg nem kell a márka majmolás
    ellenben amit leírtál, az azt sugallja, hogy lám-lám nyugodtan rendelhető a kínai töltő, akkor is ha a sok katasztrófavédő hülyíti itt a népet mindenféle termékbiztonsággal.

    ez a legutolsó ami kifejezetten káros, mert lehet te szétszeded, megnézed, kiméred azt amit megkaptál, más a sajátját nem fogja, hanem bízik a te üzenetedben, miközben annak vajmi kevés relevanciája van az ő esetére (ha csak azt nem vesszük üzenetnek, hogy képezze magát elektroműszerésszé, majd szedje szét és mérje meg).

    ez pedig veszélyes, mert hamis biztonságérzetet ad.

    de van erre megoldás, nem kell senkinek méregetni meg aki nem akar vagy nem alkalmas rá, úgy hívják, hogy termékbiztonsági előírások és ellenőrzések, engedélyeztetés, fogyasztóvédelem.

    na ez az, amit nem kap meg a fogyasztó a kínai rendelt termékek esetén (vagy kigyullad vagy nem), ezért nem ajánlott ilyeneket rendelni, vagy olyat sugallni, hogy ez rendben lenne

    és ezek azok az ellenőrzések amúgy amin a somogyi rendszeresen megbukik. hívják azt somogyinak, home by somogyinak, home-nak, sa-nak, vagy nem tudom hanyadik átnevezés becsületét játsszák már el.

    üdvözlettel vegyes tengermély tisztelettel
    DeFranco

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák