- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
válasz -secret- #163500 üzenetére
Fehérek, 8 fejjel.
Az árban amit írtam már a szállítás is benne van.
Elég régóta a kosaramban pihent, most vásárlás előtt nem frissítettem rá, van-e új kupon.
Viszont direkt pc-ről vettem, mert néztem az app-ot és 25$ fölött valami fél dollár plusz kedvezményt adott.Általában sokkal jobban végignézem, ezt most kihagytam. Más is volt a kosárban, egyszerre fizettem értük.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Arcképgyáros
válasz MittuDomain_ #163501 üzenetére
1 feher + 1 fekete 8-8 fej mint a tied 19,84$ de ugye nekem volt egy plusz kuponom egy meghivasert. (6222 ft by OTP)
Asszonynak kellett a fekete.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz g_g_g #163496 üzenetére
Lehet hogy folyamatos akciós mert én még Dec. 01-én rendeltem tőle ugyan így egyet fizet kettőt kap módon(15/5$ kupont rátolva még)
Digoo DG-C4S Calendar Count-down Timer Snooze Function Alarm Indoor Temperature Humidity White Backlight Day Night Display Alarm Clock
[link]
BG457R
US $6.55Ez nem egy hú de hátha kell valakinek
CABLETIME USB Type C Cable Type C Mobile Phone Cable Fast Charge Phone Cable for Samsung S9 Huawei P10 Nintendo Oneplus 5 C245
[link]
kupon 1/1.01$
0.99$[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
fradi81
veterán
Használható kesztyűt vett már valaki kínából robogózáshoz? 50km/h és 5fok környéke, ami nem túl vastag és rugalmas tehát lehet vele a műszerfalon 'félreütés' nélkül tevékenykedni, ha 15 percig nem fázna benne a kezem az már jó olyan 20 dollár környékéig.
moto g72, Ninebot d28e
-
spiky03
veterán
válasz bul07 #163503 üzenetére
Valami hasonlo orat tudtok ajanlani?
A haloba kellene de valami olyesmi ami azert vilagit a sotetben, hogy ha felebredek akkor lassam, hogy mennyi az ido es ne a telot kelljen nyomogatni.
Ha tudja a homersekletet az csak plusz pont.
Jah es elemes erdekelne mert ahova szanom a komod tetjere arra nincs konektor.Koszonom
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
veterán
Tud valaki ajánlani MiBand4-hez olyan utángyártott töltőt, amit rá lehet tenni úgy is a kütyüre, hogy nem kell kitépni a karpántjából?
Barátnőm fizikailag nem tudja kifeszíteni a karpántból a MiBand4-et, ha nem vagyok otthon akkor nincs töltés
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
spiderpig820
aktív tag
-
bul07
nagyúr
válasz spiky03 #163505 üzenetére
Folyamatos megvilágítás és elem nem barátok, még kisebb méretben sem
Főleg ha még hőmérséklet is a cél[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
TRob1
veterán
-
Cyborg
őstag
válasz MittuDomain_ #163495 üzenetére
Ne aggódj, havonta van ilyen akció, én is így vettem a 2 db 551-est még tavaly.
Félreértés ne essék , senkit nem akarok meggyőzni, mindenki azt vesz, amit akar, csak megosztottam a tapasztalataimat. Az 507 fogalmazzunk úgy, hogy csúnyán öregszik 🙂
Szétkaptam gyors mindkettőt, hát már megint koszos, pedig nemrég lett takarítva, de ismétlem, a gyerekeim használják. A bekapcsoló gombról már jön le a felső matt réteg.
Az utolsó képen látható, hol megy be a víz, és ott meg is áll, és onnan sok fekete dzsuva szokott kijönni.Nekem ez sokkal több macera, mint az 551. Az 551-el semmit nem kell csinálni, és makulátlanul néz ki, mióta megvettem, pedig pohárban tartom
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
oszy
veterán
Mini DisplayPort to DisplayPort kábelt keresek. Most az alin néztem, de csak DisplayPort to hdmi-set dob fel.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
wwenigma
Jómunkásember
Én beirtam hogy "mini display port to display port cable" a keresobe es dobott ki..
[link] [link] [link]Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
attiati
veterán
type C töltőkábelt keresek
Xiaomi mi 8 telefont nagyon lassan tölti a leeco kábelem.
Gyári kábellel és egy régi 56k resistoros Choetech kábellel megy rendesen (ez utóbbi már nem rendelhető)Most rendelnék még 1 tartalékot, de nem tudom milyet, mire figyeljek és mi a garancia, hogy menni fog vele a töltés?
-
pn4hvq
senior tag
válasz Donki Hóte #163517 üzenetére
+1
Nálunk is ilyen van használatban, hogy ne kelljen kivenni a kapszulát. -
janakbacsi
őstag
scamadviser 58 %-ot dobott rá. gondolom akkor felejtős, ugye?
[link]"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Zeki
nagyúr
válasz janakbacsi #163524 üzenetére
Naná. Ilyen óra nem 10 dollár lenne. Közösségi oldalon reklámozták? Az szinte mind átverés.
-
DJGABI
addikt
válasz Cyborg #163516 üzenetére
durva, tegnap ránéztem enyém feleennyire nem volt koszos. nekem kb első alkalommal volt ilyen, amikor ~fél év után először levettem a fejet cserélni. mondjuk én mellette használok hagyományos fogkefét is, ennél a sima programmal továbbra sem érzem, hogy használna, ezért 2*2 percig szoktam használni.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Sanyi.mTs
addikt
kevés a HDMI port a TV-men (2db van, de 3db kellene). kéne valamilyen "HDMI választó". a legjobb egy passzív eszköz lenne (amihez nem kell táp) és az is előny lenne, ha nekem kellene manuálisan kapcsolgatnom a kütyön, hogy melyik forrást használja.
Tudnátok valamit ajánlani? (az se gond, ha hazai forrás, sőt)
-
veterán
válasz Sanyi.mTs #163529 üzenetére
Passzív (tápegység nélküli) HDMI splitter szerintem nem létezik.
Innentől OFF, mert hazai beszerzés: ez jó lehet
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
sambenez
addikt
válasz Donki Hóte #163530 üzenetére
Ugyanez az alin 4$.
-
azbest
félisten
Splitter lehet nincs táp nélkül, de switch akad. A hdmi 5v-ján élősködik, mint némelyik átalakító.
(#163529) Sanyi.mTs
Ha a tévé 4k 60Hz-es, oda érdemes kicsit jobbat venni. A gagyibbaknál előfordulhat, hogy nem tudja átvinni a 4k@60Hz-et vagy esetleg a 4k-t egyáltalán.
Ha fullhd, akkor szinte bármelyik jó. Csak a kényelmi funkciók különböznek, hogy kézzel kell-e váltogatni vagy külön kis távirányítója van. Esetleg, hogy automatikusan átvált arra, ahol legutoljára jelt kap. -
veterán
-
oszy
veterán
válasz Donki Hóte #163533 üzenetére
tegnap esti rendelést ma adták fel.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
veterán
-
mepet
addikt
válasz Cyborg #163516 üzenetére
Fúj, de rohadt undorító!
Ez az undormány nem user error, hanem tervezési hiba. Nekem Alfawise S100 szónikus elektromos butafogkefém van, ( ami megegyezik a Sarmocare S100-al is.) Annak sincs ilyen problémája, fém rúdra kell húzni a fejet. Soha nem kellett belül kimosni.
-
Sanyi.mTs
addikt
+ (#163531) sambenez
+ (#163532) azbest
köszi
találtam is alin 3 dollárért, amihez nem kell táp.
1080p 60Hz-et tudja, az a lényegSzabad Ali-ról HDMI kábelt venni? Valami rövid kellene a HDMI switch-hez 10 vagy 20 cm-es is elég lenne. de a legkisebb az 50cm-es, amit találtam
-
-
Lackki
őstag
Másnak megjött már ez a dupla elosztó [BlitzWolf® BW-SHP7] vagy akár a single? Nem akar működni ez a retekhugy... Párosítani akarnám, de nem megy. Minden adott amit kér, 2 mód is van a párosításra, de semmi. Néztem leírás és videót, és ahol másnak felismeri, nekem ott kikapcsol és vissza, majd pirosan világít onnantól és nem villog.
Privátot hamarabb észreveszem
-
spileraaa
senior tag
Ez tudhatja a hd [link] ?
vagy valaki talált olyan endoszkópot ami elég jó minőségű képet ad?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Lackki
őstag
válasz ANOka #163547 üzenetére
elolvastam a leírást, meg eléggé kiemeli hogy csak 2.4GHz
Viszont a digi net zavar be neki... telekomos mobil hotspotot csináltam a telóból, tablettel felcsatlakoztam rá és onnan párosítottam simán. Viszont ahogy visszaállítom a digis wifire amit a router nyomat, egyből OFFLINE a cucc
Privátot hamarabb észreveszem
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Battlefield 2042
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Napelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest