-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz szabifotos #133650 üzenetére
Edigitalban van Moser 9000Ft
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Zsoleszhun
addikt
A nagyobbik lányom meglátta ezt a Groot figurát/cserepet és nem hagyott békén amíg meg nem rendeltem. Három féle van, amúgy nem vészes $5.49
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
dugesz77
őstag
Alin a Mi band 3 Global plusz szíjjal és 2db képernyővédővel 22,79$.
-
8
senior tag
válasz retesz147 #133653 üzenetére
64mm
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
dugesz77
őstag
válasz tipuka #133656 üzenetére
Hát ahogy nézem nem túl rossz eladó és szinte csak xiaomi-val foglalkozik és most -20%-os akció van majdnem mindenre..
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz betyarr #133657 üzenetére
Én már 2x rendeltem az elsőt nem akarták küldeni, refundoltam és rendeltem egyet amit már fel is adtak.
Sokat néztem az itthoni esernyőket és azt vettem észre, hogy a belsejében levő kitámasztó karok jóval kisebbek mint amit itthon árulnak. Végül 3250 Ft lett akciósan majd elválik a használatnál. Mivel Szept, 19-től van az első értékelés és előtte nem volt palettán, így száraz időben nincs tapasztalat. szvsz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
dugesz77
őstag
válasz tipuka #133660 üzenetére
Én úgy tudom teljesen mindegy melyiket veszed de a Global eleve angolul fog indulni és nem csirkelábakkal. Magyarítás itt van hozzá.
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Par cumom megjott
FFI penztarca: egesz jo, sztem bor,en pontozva vettem keket
[link]dugulas elharito cumo, nem rossz
[link]kis alu karabiner/erkelyre belatas-korlatozo vaszonhoz kicsit kulturaltabb kotozes/, jo
[link]festoszett, ha majd festettem , irok:-)
[link]blitzwolf utanerzetu lampa/blitzwolf remek,de mar nem kaphato/. nem powerbank.Eros fenye van es magneses
[link]Madzag-sparga: nagyon jo, ebbol zold, feher is van, es nem csuszik ki a csomo, de el kell egetni a veget
[link]napelemes ledsor, szeretem ,ebbol van mar feher ez kek, 10meterbol 8 meteren led van es harom negy oran vilagit, de inkabb diszvilagitas es az akkut lehet cserelni
[link]eger, remek ,nagyon jo minosegu ennyiert
[link]xiaomi sapka: jo minoseg
[link]napszemuveg, van mar a markabol tobbis, jo minoseg
[link]falvedo, ajto kilincs miatt, mukodik, nem esett le 3 honapja
[link]banggoodrol, vip3skent vam es afamentes szallitassal 80 dollarert blitzwolf 1 soundbar,igaz 2 honapot jott, de megerte, ha ennyiert tudnek megegyet venni ,akkor vennek
[link]
junius vegen 22,5 rugo volt a cumo nagyon jo.BT-s fules, ennyiert OKes, de nem nagy a hasznalata
[link]Es mas: en elmentem a lurdy hazba a xiaomi boltba:-)
ez a lampa 13900hufert megveheto, es ez majdnem annyi ,mint kintrol
[link]JB-rol xiaomi kamera, remek
[link]felmoso gebasz ez is xiaomi :-), jo minoseg
[link]mozgaserzekelo mi smart home-hoz, jo cumo, mondjuk az egesz mi home bevalt eddig:-)
[link]smart home-hoz homero es legnyomasmero
[link]Kerdes van,akkor ide:-)
Udv[ Szerkesztve ]
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
Baseus A01 BT headset mennyire ajánlott?
Üdv: Attila
-
Keef_Lee
senior tag
Lehet, hogy volt már:
okt. 17-től gearbest oldal magyarul is. Teszt már most is. -
dugesz77
őstag
Fent ezt írja: "(only when you choose the Aliexpress standard shipping,we can send a global version,but if you choose other shipping methods,we can only send the Chinese version, You can change chinese to English, Russian, Spanish, French too)"
Én úgy értelmezem ,hogy ha a standard postázást választod akkor globalt kapsz , ha máshogy kéred akkor kínait. De a kínait is át lehet állítani a felsorolt nyelvekre..[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz Hali1975 #133663 üzenetére
Ha már festőszett. Ezt a fajtát kerülje el mindenki,mert rettentet rossz én ma avattam fel. Sima szivacs a felület és a műanyagtalpa állandóan kiesik a tartóból. Beragasztottam erre a szivacs vált le a fehér műanyag lapról csak szenvedés volt vele maradt a teddy henger..
-
dudikpal
senior tag
Perlátorra van vmi bevált-olcsó díler?
-
-
Ghard
őstag
Digoo DG-TH1980 hőmérő elég akciós volt EUból, de hibásat küldtek. 20 foknál 18at mutat, ha tovább csökken a hőmérséklet még pontatlanabb lesz. Banggood support szerint "It is normal that there is 1~2℃ difference". Hihetetlen, hogy képesek lerázni az embert filléres rendelésnél is. És van náluk 3 napon belüli csere garancia, elvileg... Marad a paypal
(#133684) hardline
Írj a boltnak alin, veithdiára ritkán volt panasz a topikban. -
szabi__memo
nagyúr
válasz crazygamer75 #133686 üzenetére
Az hihetetlen hogy pontatlan szarokat képesek gyártani 2018ban. Hőmérőről basszus nem neutrondetektorról
-
Degeczi
nagyúr
válasz Ghard #133685 üzenetére
A második linked nem ide tartozó, mert már a címében is ott van, h "DOA", azaz Dead On Arrival esetekre vonatkozik, amikor egyáltalán nem működik a cucc, nem pedig ilyesmire, h pontatlannak tűnik
(másrészt már a termékoldalon is írják, h +-1.5C a pontossága...)[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz szabi__memo #133687 üzenetére
Természetesen képesek nagyon pontos érzékelőt gyártani - de akkor az önmagában pár $ lesz, ennyiért nincsenek csodák, nagy a szórás
-
Ghard
őstag
válasz crazygamer75 #133686 üzenetére
Akkor belinkelem a videót, amit a support is megkapott: video
A fehér kerek hőmérő is mindig pontos volt eddig. Tudod mennyi volt? 0.99 dollár ebayről.(#133688) Degeczi
Egy hőmérő ami ennyire szar, az semmire nem jó. Dead On Arrival -
ace22
tag
válasz szabi__memo #133687 üzenetére
Tudnak nagyon pontos műszereket is gyártani. A cégnél ilyeneket használunk (persze mérésügyileg hitelesítve meg lematricázva, évente ismételve sok pénzért). Egy ilyen tizedfokig garantáltan pontos hőmérő beszerzési ára ~60e Ft....
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
Teljesen jól működik az árkategóriában, szerintem nem fogsz refundot kapni, de megpróbálhatod.
Nincs benne esetleg hőmérséklet kompenzáció funkció? Pl hogy fixen hozzáad pár fokot a mért értékhez.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
válasz KaiotEch #133695 üzenetére
ez kész
szerintem néhány topiklakónál hasonló videókat lehetne készíteni52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
nagyúr
Jártam már így cuccokkal, ami akciós (jellemzően fél ár alatt), azok nem olyan minőségűek mint a rendes áron kínáltak.
Nyáron volt késélező $9 helyett $0.8 Rosegal-on és $3.7 a Gearbest-en.
Mindkettőt megvettem, és egyik sem közelítette meg a $9-os minőségét.Eredeti, látszik, hogy kerámia kést is lehet élezni vele:
Olcsó változat, kerámia kés élező már nincs:
A leárazott cuccokat kerülni kell.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Nirvatti
tag
válasz Dluinet #133699 üzenetére
Én is rendeltem ebből a gagyibb késélezőből. Rosegal 0.8$.
Egy kenyérvágásra és egy zöldség/gyümölcs szeletelésre használt kést húzok rajta végig 5-6 hetente és meg vagyok elégedve.
A japán, jó minőségű késemet még a közelébe sem engedem.
Szóval én a helyén kezelem a 220 Ft-os élezőmet és örülök hogy van ennyiért.szerk.: persze ha szándékosan a vevő megtévesztése a cél, az nem szép dolog. Én itt sejtettem hogy nem a szuper verziót kapom fillérekért, így nem is csalódtam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mazda topik
- Autós topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Alcor Snugbook kibeszélő
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen NAS-t vegyek?