- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillatrilla
senior tag
válasz csaby9 #134900 üzenetére
Sziasztok!
Olyan ,,harmadik kéz" cuccom volt azelőtt,használtam. Olyasmit keresek,ami 10-20 cm-ről láthatóvá teszi a hibát,pláne,ha még a pákával forrasztani is tudnék közben. Akkor amiket linkeltem,azok közül az első felejtős. A másik kettő közül mindegy,melyik lenne?[ Szerkesztve ]
Üdv: Attila
-
Ghard
őstag
válasz quailstorm #134892 üzenetére
Baseus Micro USB Cable 2A Fast Charging Cables $2.64 a 2m ha ali-s mobilappban kérsz rá 1 dolcsis kupont.
-
-
csaby9
tag
válasz tillatrilla #134901 üzenetére
Én azt javaslom ha van rá pénzed az első linken lévőt vedd meg hibakeresésre a második linken lévőt meg forrasztáshoz.
Nekem is van mindkettő én így használom, bár ez nagyon függ a szemedől is, hogy mit mire tudsz használni
Nekem a fejpántos nagyító kevés már hibakareséshez, forrasztani viszont tökéletes.[ Szerkesztve ]
Oneplus 6t / LG Nexus 5
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Van egy nagyon jó vezeték nélküli kapucsengőm.
Szeretem, minden OK vele, egy pici problémám van csak, hogy önálló életet él.
Akkor is csenget, amikor senki nincs a közelben. Hogyan lehetne ezt orvosolni? Át lehet ezeket valahogy hangolni?
Erről a típusról van szó:Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
törölt tag
válasz Zola007 #134903 üzenetére
Gyorskereső ezt dobta.
5. találatban kisebb leírás is van.
Nem sűrűn alizok, így nem próbáltam. -
KTU
addikt
válasz Dolphine #134905 üzenetére
"nagyon jó vezeték nélküli kapucsengő"
"Akkor is csenget, amikor senki nincs a közelben"
Akkor ez mégse nagyon jó kategória.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
maestro87
őstag
válasz tillatrilla #134901 üzenetére
Egy digitális mikroszkóp nem lenne jobb? Lehet már kapni PC-re köthető verzióból 20$ alatt is (nem tudom mennyire használhatóak), vagy vannak kijelzősek 40-50$-tól. Az utóbbiak általában beépített aksisak, így elég kényelmesen lehetne használni.
-
nagyúr
-
Zola007
veterán
válasz Zsoleszhun #134913 üzenetére
akkor azért nem találtam
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Dolphine
addikt
válasz gixxergabi #134914 üzenetére
Nem rossz megoldás!
Köszönöm lappy és Neked is Dluinet.
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Ghard
őstag
válasz Zsoleszhun #134913 üzenetére
-
Ciccuka
veterán
Hol lehet még venni ilyen Hot Wheels kisautókat? Korábban a Joybuy-on 0.99 volt csak.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Ghard #134919 üzenetére
Igazad van, sikerült is
Gearbest-ről kb. Egy éve vettem a páromnak iphone-hoz, napi használatban van és nagyon jó minőségű.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Benhill
senior tag
Ez a dokkoló megéri 20 dollárért?
Pont ilyet keresek egy ideje, ami kezeli a sata/ide-t, és mindenféle memory stick-et. -
emre
veterán
válasz Benhill #134924 üzenetére
Az elődjét próbáltam, használható, de usb2-es. Mindegy 2k-ért akciósan jó volt.
Dokkolónak usb3-ast néznék, olvasónak meg majdnem mindegy,
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Dr.NX
addikt
Ilyen Nespresso kapszulatartót nem látott valaki valahol olcsóbban?
(Sokallom a 20+8 USD-s árat.)[ Szerkesztve ]
Elfogadom a sütiket.
-
veterán
válasz gixxergabi #134914 üzenetére
Ez lehet öngól is.
Simán lehet, hogy az ő jeladója rálát a te jelvevődre, de az ő jelvevője nem lát rá a te jeladódra, mert valami épp leárnyékolja. Akkor pedig hiába nyomogatod a sajátod, csak az otthoniakat és a szomszéd kutyáját őrjíted meg vele."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
tillatrilla
senior tag
válasz maestro87 #134915 üzenetére
Nézegettem most őket,valóban van 20usd-től,és a mellékelt kép szerint elég jó,ha lehet hinni neki. Kérdéses,hogy drivert honnan lehet leszedni hozzá. Mert az írja,hogy a netről,de ha valami kínai nyelven,akkor kapufát lőttem. Viszont a drágábbaknak már van egy 4" körüli kijelzője. Kép,nagyítás minősége annak sem rossz,természetesen ha hihető a fotó! Karácsonyra meglepi magamnak valamelyik? Csak jó lenne tudni,hogy vásárolt-e már valaki hasonlót,és mi a véleménye róla...
Üdv: Attila
-
Benhill
senior tag
Nagytesója, ugyanaz csak USB3-as, 40 dodó...árban dupla annyi.
Nem akarok sebességbajnok lenne, azért kell hogy ne kelljen szétkapni a gépem, ha valami régebbi merevlemezt akarok használni.
(nekem olyan helyen van, hogy minden kábelt ki kell húzni, ha le akarom szedni az oldalát, ezért macerás) -
bul07
nagyúr
válasz Geresics #134939 üzenetére
Ha még garancia is jól jönne akkor
Xiaomi Mi Power Bank 2C 20000 mAh
[link]
24$2db szállítással garanciával 14790Ft, 52$, és másnapra vagy harmadnapra nálad van
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
addikt
-
zsiz
őstag
Létezik olyan játékvezérlő/kontroller, ami:
- vezetékes,
- nem túl drága (mondjuk max 20USD), de nem is hullik szét két hét után,
- XBOX360 és PC kompatibilis (elsősorban PC-hez kell, de előny ha a konzolhoz is jó)
- a két kar és a két ravasz analóg?Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
[BiG]
csendes tag
válasz s7evcsenko #134890 üzenetére
Nem találtam olcsóbbat, de nagyon jó tipp, már meg is rendeltem egy csomagot.
Épp szükség lesz rá. -
Beni2360
félisten
válasz Dolphine #134918 üzenetére
Azért én tudom, hogy miért csenget magától.
Ugyebár sok csomagod jön és "A postás 2x csenget" és te csak egyszer hallod meg mert nagyon megörültél a csomagnak. Na ezért később hallod a második csengést amikor már senki nincs ott.
Bocs de ez kikívánkozott belőlem.
Valóban egy hatókörön belül levő másik adó zavar be. Ennek ellenőrzése ha van rá lehetőség , hogy magaddal viszed a szomszédokhoz és bedugva náluk kell megnyomni a gombot. Aztán jöhet az egyezkedés. Én a szobában vagyok így amikor bekapcsolom a média playert akkor kikapcsolja a másikat.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
lumpy92
aktív tag
Sziasztok! Ilyen hajtható telefontartó tripodot vett már valaki? A kis távirányítós kioldója működik (androiddal)? Most akciós.
"never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest