-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
Alin vásároltam egy eladótól 2 terméket,a vásárlások között jó néhány óra eltelt,de a végösszeg az közel 55 dodó volt. Kínából jönnek,és vajon a vám,vagy az áfa miatt kell-e tartanom attól,hogy egy nagyobb csomagban jön,vagy a két termék külön esetleg? Ha külön jönnének,akkor nem kell aggódnom a fizetés miatt,ugye? Vagy hogy van ez?Üdv: Attila
-
geri1111
tag
Drága "barátom"
Örülök, hogy más baján jókat reménykedsz!
Nem nevezném magam neppernek, ugyanis 2db memóriakártyával kaptak el, ami történetesen a családom tabletébe szántam, de végül úgy döntöttünk, hogy nincs rá szükség.
Előtte egyetlen memóriakártyát sem árultam.
Gondolom Te vagy a becsületesség mintaképe.
Szégyeld magad!! -
-
KutyiHU
tag
válasz szabifotos #132499 üzenetére
Már volt rajta zene, de most frissen formáztam és megcsináltam a teljes tesztet, még javult is
(#132500) KaiotEch : Ha kamu pendrive lenne, akkor azt írnám, hogy NE vegyétek mert kamu.
-
GIJoe
addikt
Netac U905 64 GB USB3 drive 11$ (zapals)
Netac 64GB Pro Micro SDXC TF Memory Card V30UHS-I U3 12$ (zapals)
WD Elements 2.5-Inch SATA III to USB3.0 Hard Drive Enclosure 8$ (zapals)
Konroy TX10 Bluetooth 4.2 Music Transmitter & Receiver 6$ (zapals)
"it can be paired to two Bluetooth headphones or speakers, and streams audio to both of them simultaneously."
Encrypted USB 3.0 Hard Drive External Case for 2.5 inch HDD 19$ (zapals) -
bul07
nagyúr
válasz geri1111 #132503 üzenetére
Nem rád értette
Azokra akik most sokat rendeltek a 4$ cuccból hogy majd őket jól elkapják, te csak példa voltál( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Mr.Csizmás
titán
válasz geri1111 #132503 üzenetére
vettem xy használt hardvert a gépembe, itteni tagtól. felmentem hozzá, megmutatta működik, ok. padlón meg kartonostul az artisfuck matrica nélküli pendrivek jópár éve volt, lehet akkor még nem kellett, passz
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
bul07
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #132510 üzenetére
De elég régóta kell, csak az utóbbi pár évben jobban rászálltak
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Truman
senior tag
válasz gingerbalm #132435 üzenetére
A Joybuy -on olcsóbb a Xiaomi lázmérő egy dolcsival és nincs szállítási költség se.
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Ciccuka
veterán
válasz GIJoe #132508 üzenetére
Verbatim 2.5 USB 3.0 hdd case
1724 (pontozható 1296)Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
tonyrulez
őstag
válasz tillatrilla #132502 üzenetére
Rendeltem én 2 különböző(!) eladótól 4 nap eltéréssel, amiket állítólag másnap feladott (tehát második terméket első feladása után 3 nappal rendeltem). Láss csodát egy csomagban jöttek meg. (És mindkettőhöz kaptam TN-t, de csak a második adott valós adatokat)
4 8 15 16 23 42
-
Arcképgyáros
ESD - 15 Anti-static Stainless Steel Tweezer - BLACK
0.79$ - pontozható 11 ponttal 0,57$-ra. -
-
8
senior tag
"Shipped"
Mégegyszer köszi az akciót
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
kurtuzov
senior tag
válasz -secret- #132517 üzenetére
Én ezt vettem : Vetus csipesz
sokkal masszívabb. -
dudikpal
senior tag
válasz sonar #132506 üzenetére
Nekem 5000-be fájt 2db bontatlan 32GB-os microsd.
Ha esetleg nem tudnátok, az egész itt kezdődött egy privát üzenettel, hogy mennyim van, mert megvenné mindet. Már ekkor gyanús kellett volna legyen, hogy azt se tudja hány db, de kell mind.
Jegyzőkönyv felvételénél sikerült rálesnem, egy sablon word szöveg volt, amiben csak átírták a változókat(típus, méret, db, név, cím stb). Az előttem levő tuti többet fizethetett, mert 17 pendrive, meg 24 microsd volt beírva, meg hogy nem is ő árulta, hanem a barátja kérte meg rá, akinek természetesen megadta a nevét-címét is! Ilyen egy igaz barát -
Sanki
addikt
válasz dudikpal #132523 üzenetére
A két memória kártyával mi lett? Azt is elkobozták? Vagy, ha már ott voltak adtak rá két címkét is annyi pénzért?
Az off topikban válaszolj szerintem.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nektek megy ma a fizetés az alin? Nekem egyfolytában System error van, meg ajánlgatja a try againt, de már nem merek rányomni, nehogy sokszor vegyem meg ugyanazokat a dolgokat...
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
mepet
addikt
válasz kurtuzov #132520 üzenetére
Vetus: ha ez nem hamis, akkor az iparban is ilyent használunk, jó cucc.
[szerk] Összehasonlítottam az eredetivel, ha úgy meg van folyva a festék, mint a képen, akkor tuti hamis. Mondjuk svájci gyártmány elvileg, elég fura lenne, ha eredeti lenne kínából.[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Hot wheels
290Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Donki Hóte #132527 üzenetére
Milyen kártyád van? Maestro vagy mastercard/visa?
-
kigyi_23
addikt
Spanyol raktárból az Eu Priority Line az magyar posta lesz ugye (GB)? Mert akkor várhatok rá egy darabig
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
veterán
válasz gingerbalm #132531 üzenetére
Az alipaybe egy visa kártyám van bedrótozva.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz Donki Hóte #132533 üzenetére
akkor elvileg nem ott lesz a hiba, hanem az alis rendszer vacakolhat, a visa miatt nem kéne szívóznia
(azért kérdeztem rá a kártyád típusára, mert legutóbb én akkor futottam system errorba tavasszal, amikor zsinórban csomó embernek, köztük nekem is, napokig nem szerette a maestrót az ali és rögtön le is cseréltem mastercardra, azóta nem volt gond, habár ma nem vásároltam, de tegnap simán ment az alulárazott pendrive megvétele )
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
5db MicroSD USB kártyaolvasó $1.87 = 525.-Ft
Fekete
Narancs
Kék10db MicroSD USB kártyaolvasó vegyes színű $1.90 = 534.-Ft
[link][ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Nikaré
őstag
válasz szabi__memo #132534 üzenetére
Lenne hol keresgélni, ahol nem egy darabos, hanem sokkal nagyobb fogást lehetne legyen az a számla nem adása a be nem jelentett munkaóra stb stb
Nem vita alapnak szántam. Ezért nem értem ezeket a "uuu most megvagy egy néhány memo kártyával te aljas" -
Ra3
őstag
Nálatok mi a helyzet az aug. 20.-ai 3 ft-os rendelésekkel?
Azért néztem rá mert volt pár rendelés amit refundoltak ugyanabból a pointsmall akcióból (4-5 dollárosak), pedig már shipped-re volt rakva egy ideje.
Ahogy látom több olyan 3ft-os is cancelled lett ami eddig shipped volt, szóval nem vágom mi van, fel sem adták?''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Dr.Zoo
őstag
Sziasztok!
8/13/18-án rendeltem a Zapals-tól egy Swiss Tech 6 in 1 ilyet.
Kezdjek izgulni, vagy a közel 1 hónap teljesen normális?Köszönöm,
Üdv:
Z
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
jjeahh
nagyúr
Hi! Redmi 6-ot vett már valaki innen? Húgomnak vennék egyet ajándékba, mert a 2014-es Galaxy A6-osa döglődik. Vajon érezne bármiben visszalépést az amoled kijelző kontrasztján kívül?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
cidalain
veterán
válasz Dr.Zoo #132541 üzenetére
a legjobban akkor jársz, ha nem jön meg és refundolnak.
annó ezt a GB-en lehetett kapni 99 centért, mákosabbaknak (mint nekem) sikerült megvenni 10 centért is. jó-jó, de hogy közel 4 dollárt nem ér, az zicher.
1 dollárért még ok.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
bul07
nagyúr
Nekem is refund a 4$ óra [link]
Bár nem értem mert akcióba szokott 8$ lenni akkor ilyen pontos mókában a 4$ nem tűnik irreálisan alacsony árnak
Részemről feketepont a BG-nek
Amúgy nekem is Shipped a cuccPoén lenne ha meg is jönne meg a lóvét is visszaküldték volna , de ilyen úgy se lesz
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Alcor Snugbook kibeszélő
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Android játékok topikja
- Synology NAS